haris013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα ενδιαφέρομαι και εγώ(και ο αδερφός μου ) για συνεταιρική αγορά αλλά έχω μερικές απορίες, έχω 120+ steam games και κάποια είναι και online, δεν θα μπορώ να παίζω κανένα steam game online ή μόνο όταν είναι να παίξω fm?
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα!Δεν εχω κανενα θεμα να κανουμε το ιδιο εαν υπαρξουν και αλλα ατομα που ενδιαφερονται. Δινω και εγω χρηματα αρκει να μαζεφτουμε τα ατομα που χρειαζεται.Και απλα καποιος που να μπορεσει να κανει ολη τη διαχειρηση οπως το παλικαρι παραπανω.(εκτος και αν εχετε ηδη καμια αδεια θεση) Περιμενω τις προτασεις σας.
Crownzzz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι και γω!Αν υπαρχει χωρος στην υπαρχουσα ομαδα σας παρακαλω πειτε μου!!Αλλιως ειμαι μεσα στο να κανουμε κατι παρομοιο αλλα 6-8 παιδια! 1
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια!Ενδιαφερομαι και γω!Αν υπαρχει χωρος στην υπαρχουσα ομαδα σας παρακαλω πειτε μου!!Αλλιως ειμαι μεσα στο να κανουμε κατι παρομοιο αλλα 6-8 παιδια! Και εγω μια απο τα ιδια αν μαζεφτουμε 8 ατομα περιπου δεν εχω κανενα θεμα
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα ενδιαφέρομαι και εγώ(και ο αδερφός μου ) για συνεταιρική αγορά αλλά έχω μερικές απορίες, έχω 120+ steam games και κάποια είναι και online, δεν θα μπορώ να παίζω κανένα steam game online ή μόνο όταν είναι να παίξω fm? Ο Steam λογαριασμός που έχουμε δημιουργήσει είναι συνδεδεμένος αποκλειστικά με το FM2016. Συνεπώς ο περιορισμός που αναφέρουμε για το offline ισχύει μόνο για το FM και δεν επηρεάζει κανένα άλλο παιχνίδι που τυχόν έχουμε σε διαφορετικό Steam account. Νομίζω όμως (χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος) ότι όλα τα Steam παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στο ίδιο PC είναι προσβάσιμα από όλα τα Steam accounts και εμφανίζονται στην ίδια λίστα. Συνεπώς αν κάποιος παίζει και άλλα παιχνίδια online, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην περίπτωση του FM2016, ώστε να το εκτελεί πάντα σε offline mode και να μην επηρεάζει τους υπόλοιπους (και κυρίως να μην έχουμε τίποτα ντράβαλα με την Steam για account sharing κλπ). Παιδια καλησπερα!Δεν εχω κανενα θεμα να κανουμε το ιδιο εαν υπαρξουν και αλλα ατομα που ενδιαφερονται. Δινω και εγω χρηματα αρκει να μαζεφτουμε τα ατομα που χρειαζεται.Και απλα καποιος που να μπορεσει να κανει ολη τη διαχειρηση οπως το παλικαρι παραπανω.(εκτος και αν εχετε ηδη καμια αδεια θεση) Περιμενω τις προτασεις σας. Μαζί με τους φίλους Crownzzz και pogasgeo (από την προηγούμενη σελίδα), αν συμμετέχετε και εσείς οι δύο (haris013 και Arikado) είμαστε συνολικά 12 άτομα. Χωρίς να συνυπολογίζουμε αδερφούς, συγγενείς, γυναίκες (!) και σία που ενδεχομένως να μοιράζονται το account του καθενός. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι είναι ευθύνη του καθενός από εμάς (εξού και ο "συνεταιρισμός") να διαφυλάξουμε οι ίδιοι το παιχνίδι που αγοράσαμε και να μην αφήσουμε το εγχείρημα να τεθεί εκτός ελέγχου και το μετανιώσουμε στο τέλος. Στα πλαίσια του ορίου των ατόμων που ανέφερα, νομίζω πως σε πρώτη φάση θα ήταν προτιμότερο να δημιουργήσετε εσείς οι 4 ένα νέο συνεταιρισμό (τι ωραία λέξη!), όπου είμαι βέβαιος πως θα έχετε και συμμετοχές από άλλα μέλη. Αν από την άλλη συμφωνεί ο κόσμος εδώ, μπορούμε κατ' εξαίρεση να επεκταθούμε στους 12 και να κλειδώσουμε τη λίστα μία και καλή, χωρίς δυνατότητα συμμετοχής άλλων. Το προφανές κέρδος θα είναι ένα μικρό ποσό (4 x 4 = 16 ευρώ) που θα χρησιμοποιηθεί ως κάβα για το FM2017. Εσείς αποφασίζετε (αν δεν θέλετε να εκφραστείτε δημόσια, στείλτε μου ΡΜ). 1
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 χμ....Τα λες πολυ σωστα!τα 12 ατομα δε σου φαινονται και εσενα σαν πολλα?Θελω να πω με την εννοια επικυνδινοτητας καθως 12 ατομα υπαρχουν πιο πολλες πιθανοτητες ban.Εγω ειμαι μεσα αν θελετε να κανουμε μια ομαδα 4-5 ατομα οπως τα παιδια παραπανω και να κανουμε το ιδιο.απλα το μονο θα χρειαστει ειναι καποιος για να μας το αγορασει. Απο εκει και μετα οπως θελετε εσεις παιδια!Εγω παντως ειμαι μεσα και εχω ψηθει ασχημα!
fearwhatnow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ξοδευτηκατε παλι ρε μπαγασηδες! Αναμενω Ζεππε τα σχολια σου (μαλλον τα βρισιδια σου) για το παιχνιδι. Τουλαχιστον αυτη τη φορα δεν θα κλαις και τα χρηματα! 2
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εμ, μετά από αυτά που τράβηξα πέρσι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δώσω 35+ ευρώ στην SI. Αφού δεν είχαμε καμία εξέλιξη από το μέτωπο των μονόφθαλμων κυρίων με το γάντζο, αποφασίσαμε να πάρουμε πρωτοβουλία. Άρα όπως σωστά λες, τουλάχιστον φέτος δεν θα κλαίω για τα χρήματα, παρά μόνο για τα αίσχη του παιχνιδιού (που κράζω προκαταβολικά, χωρίς να έχω παίξει ακόμα). Το νέο skin πάντως πολύ ωραίο και εξαιρετικά responsive κατά τη διάρκεια του αγώνα (δεν χάνεται ούτε καρέ από πίσω, ό,τι μενού και να πατάς). 2
Arikado Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ο Steam λογαριασμός που έχουμε δημιουργήσει είναι συνδεδεμένος αποκλειστικά με το FM2016. Συνεπώς ο περιορισμός που αναφέρουμε για το offline ισχύει μόνο για το FM και δεν επηρεάζει κανένα άλλο παιχνίδι που τυχόν έχουμε σε διαφορετικό Steam account. Νομίζω όμως (χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος) ότι όλα τα Steam παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στο ίδιο PC είναι προσβάσιμα από όλα τα Steam accounts και εμφανίζονται στην ίδια λίστα. Συνεπώς αν κάποιος παίζει και άλλα παιχνίδια online, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην περίπτωση του FM2016, ώστε να το εκτελεί πάντα σε offline mode και να μην επηρεάζει τους υπόλοιπους (και κυρίως να μην έχουμε τίποτα ντράβαλα με την Steam για account sharing κλπ). Μαζί με τους φίλους Crownzzz και pogasgeo (από την προηγούμενη σελίδα), αν συμμετέχετε και εσείς οι δύο (haris013 και Arikado) είμαστε συνολικά 12 άτομα. Χωρίς να συνυπολογίζουμε αδερφούς, συγγενείς, γυναίκες (!) και σία που ενδεχομένως να μοιράζονται το account του καθενός. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι είναι ευθύνη του καθενός από εμάς (εξού και ο "συνεταιρισμός") να διαφυλάξουμε οι ίδιοι το παιχνίδι που αγοράσαμε και να μην αφήσουμε το εγχείρημα να τεθεί εκτός ελέγχου και το μετανιώσουμε στο τέλος. Στα πλαίσια του ορίου των ατόμων που ανέφερα, νομίζω πως σε πρώτη φάση θα ήταν προτιμότερο να δημιουργήσετε εσείς οι 4 ένα νέο συνεταιρισμό (τι ωραία λέξη!), όπου είμαι βέβαιος πως θα έχετε και συμμετοχές από άλλα μέλη. Αν από την άλλη συμφωνεί ο κόσμος εδώ, μπορούμε κατ' εξαίρεση να επεκταθούμε στους 12 και να κλειδώσουμε τη λίστα μία και καλή, χωρίς δυνατότητα συμμετοχής άλλων. Το προφανές κέρδος θα είναι ένα μικρό ποσό (4 x 4 = 16 ευρώ) που θα χρησιμοποιηθεί ως κάβα για το FM2017. Εσείς αποφασίζετε (αν δεν θέλετε να εκφραστείτε δημόσια, στείλτε μου ΡΜ). Καποιος αλλος σε ολο αυτο???
pavlos1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Κι εγω ειμαι μεσα σε περιπτωση που κανονιστει κατι. Offline θα παιζω μονο.
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μάνι-μάνι είστε ήδη πέντε: - Crownzzz - pogasgeo - haris013 - Arikado - pavlos1908 Αν βρείτε κανα-δύο ακόμα, άνετα προχωράτε σε αγορά. Το θέμα είναι να προσφερθεί κάποιος να την αναλάβει. 1
andreasosfp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά είναι κανείς online γιατί θα μπω να το κατεβάσω τώρα;
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 doctor444 + shooterg θα μπορουσαν να ειναι ! ο ζεπος θα πει αν εγινε η πληρωμη τους + ενδεχομενως να κατεβαζουν
andreasosfp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τι να κάνω τώρα; Να περιμένω ή να αρχίζω να κατεβάζω;
mclein Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 μπες κ κατεβασε, δε βλεπω ενημερωμενη την κατασταση πληρωμης τους !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα