Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπα και πριν, ακόμα και με μέτρια ADSL γραμμή δεν είναι υπόθεση πάνω από μισή ώρα να κατέβει το παιχνίδι. Άντε να πάει στη μία ώρα αν έχετε 4-5 Mbps. Εγώ το κατέβασα ήδη αλλά δεν προλαβαίνω να παίξω τώρα, θα το δω αύριο μάλλον. Μέχρι στιγμής έχω 2 PM, οπότε η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη.

Ο mclein πήρε ήδη τους κωδικούς του.

edit:

...και άρχισε να κατεβάζει. Προφανώς μετά το πέρας του download θα πρέπει να αλλάξει την κατάσταση του Steam σε offline ώστε να μπορέσουν να κατεβάσουν και οι υπόλοιποι. Σε περίπτωση που κάποιος δεν ξέρει πως γίνεται αυτό, παραθέτω από τώρα το σχετικό video:

Εννοείται ότι αυτή θα πρέπει να είναι η μόνιμη κατάσταση του κοινού λογαριασμού μας, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα (ή ακόμα και πιθανό ban του λογαριασμού αν το παρακάνουμε). Θα πρέπει να μπαίνουμε online μόνο για ενημερώσεις του παιχνιδιού, που ούτως ή άλλως βγαίνουν αρκετά αραιά και θα αναφέρονται είτε σε αυτή τη συζήτηση είτε στο σχετικό νήμα του FM.

---------

Update (8/12, 23:12):

1. doctor444

2. mclein (κατέβασε και εγκατέστησε το FM)

3. nzeppos (κατέβασε και εγκατέστησε το FM)

4. shooterg (πήρε στοιχεία ΙΒΑΝ)

5. dakangr (κατέβασε και εγκατέστησε το FM)

6. petritis31 (πήρε κωδικούς και ενημέρωσε πως θα κατεβάσει νωρίς το πρωί)

7. teo182 (πήρε στοιχεία ΙΒΑΝ)

8. andreasosfp (πήρε κωδικούς και μπορεί να κατεβάσει άμεσα)

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως είπε κι ο mclein όχι, αλλά μπορούμε να έχουμε όλοι το νου μας ώστε να το αναφέρουμε σε αυτό ή στο κανονικό νήμα του Manager και να κανονίσουμε τα περί κατεβάσματός του.

Δημοσ.

Ναι, γι' αυτό άλλωστε γίνεται όλη η ιστορία.

Να παρατηρήσω πάντως ότι θα ήταν μάλλον καλή ιδέα να απενεργοποιήσουμε όλοι το Cloud synchronization για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να μην έχουμε τυχόν παρενέργειες όταν θα συνδεόμαστε online για updates κλπ. Αυτό γίνεται ως εξής:

Δεξί κλικ στο Football Manager 2016 στη λίστα των παιχνιδιών του Steam app

-> Properties

-> UPDATES

-> Steam Cloud

-> απενεργοποίηση του "Enable Steam Cloud synchronization for Football Manager 2016"

Παράδειγμα:

• Like 1
Δημοσ.

Update (9/12, 09:14):

1. doctor444 (πήρε στοιχεία ΙΒΑΝ)

2. mclein (κατέβασε και εγκατέστησε το FM)

3. nzeppos (κατέβασε και εγκατέστησε το FM)

4. shooterg (πήρε στοιχεία ΙΒΑΝ)

5. dakangr (κατέβασε και εγκατέστησε το FM)

6. petritis31 (κατέβασε και εγκατέστησε το FM)

7. teo182 (πήρε στοιχεία ΙΒΑΝ)

8. andreasosfp (έχει πάρει κωδικούς και μπορεί να κατεβάσει άμεσα)

Επίσης ανανέωσα το πρώτο post, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες οι οδηγίες για ενεργοποίηση του offline και απενεργοποίηση του cloud synchronization.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει με την περίπτωση του διαμοιρασμού των χρημάτων στα ήδη υπάρχοντα μέλη. Όπως ανέφερα και στα εδάφια 7-8 του πρώτου post της παρούσας συζήτησης, ο σκοπός δεν είναι να βγάλω κάποιο κέρδος από την όλη ιστορία, οπότε τα λεφτά που θα δώσεις εσύ ή ενδεχομένως ο Arikado σύμφωνα με αυτό το μήνυμα (ή πιθανώς και άλλοι συμφορουμίτες) θα πρέπει να μοιραστούν στα ήδη υπάρχοντα μέλη.

Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι πως για ένα επιπλέον μέλος, το συνολικό κόστος μεταβάλλεται σε 34,91 / 9 = 3,89 ευρώ. Συνεπώς 4,36 - 3,89 ~= 0,5 ευρώ, το οποίο είναι το ποσό που δικαιούται το κάθε ένα από τα αρχικά 8 μέλη. Άντε να μπει κι άλλος ένας, πάμε σε επιστροφή 1 με 1,5 ευρώ έκαστος. Αν νομίζουν όλοι (ή έστω οι περισσότεροι) ότι αξίζει τον κόπο να μοιραστούν τα λεφτά ακόμα κι αν πρόκειται για μικρό ποσό, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω.

Υπάρχει όμως άλλη μια σκέψη, να κρατήσουμε τα λεφτά αυτά σαν κάποιου είδους ταμείο, ώστε του χρόνου να έχουμε απόθεμα αν επαναλάβουμε το ίδιο εγχείρημα.

Ακούω σκέψεις.

Δημοσ.

εγω εστειλα 5€, μπορεις να κανεις εκπτωση στον πρωτο επομενο απο μερους μου !

θεωρω πως ειναι δυσκολο το ταμειακι για του χρονου αλλα αμα σ'ενδιαφερει αυτο το τσαλντζ καν'το

γιατι και του χρονου δε βλεπω να βγαινουν τα λεφτα απ'τα καλαντα !!!!

Δημοσ.

Νzeppos, εγω προτείνω να μπούνε όσοι θέλουν, να τα κρατήσεις κάβα για του χρόνου, θέμα εμπιστοσύνης δεν νομίζω να τίθεται απο κανένα για εσένα , άσε που μπορεί του χρόνου να το πάρουμε σε δραχμές και να συμφέρει η κάβα σε ευρώ ;)

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ δεκτόν, αν έχει κάποιος άλλος αντίρρηση ή διαφορετική ιδέα ας την αναφέρει.

Να σημειώσω όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις (και ειδικά αν το επαναλάβουμε και του χρόνου) θεωρώ πως είναι καλύτερο να "χρεώνουμε" ένα ελάχιστο πόσο ανεξάρτητα από τον αριθμό των έξτρα συμμετοχών (για ευνόητους λόγους, ώστε να μην αισθάνονται αδικημένοι όσοι έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή από νωρίς έναντι σε όσους μπήκαν μετά το κλείδωμα της λίστας).

Νομίζω πως (για φέτος) 4 ευρώ είναι μια δίκαια τιμή. Επίσης πως ο συνολικός αριθμός των συμμετοχών θα πρέπει να περιοριστεί στα 10 περίπου άτομα, ώστε να είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση και να μην ξεφύγει. Σε περίπτωση που του χρόνου αναλάβει κάποιος άλλος το συντονισμό, θα του μεταφέρω από πριν τα λεφτά του "ταμείου" για να μην πάνε χαμένα.

Αν δεν υπάρχουν αντιρρήσεις, θα στείλω αργότερα το βράδυ στοιχεία λογαριασμού για μεταφορά 4 ευρώ και στον pogasgeo. 

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας, συμφωνω για τα 10 άτομα, γιατί με παραπάνω άτομα θα γίνει μπάχαλο.

Επίσης, προτείνω στο κάθε update, να γράφουμε εδω ποιος κατεβάζει πότε για καλύτερο συντονισμό , για να μην γίνει μπέρδεμα στο κανονικό νήμα του παιχνιδιού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...