spid_x Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το Lenovo P70 240Ε (τωρα εχει 200)επεσε και εσπασε η οθονη. Στο Service της Lenovo Μου ειπαν οτι αλλαγη οθονης εχει στανταρ τιμη 140+ΦΠΑ ανεξάρτητα απο την αξια του κινητου. Μου ειπε χαρακτηριστικα οτι και φθηνοτερο να ειναι το κινητο, η οθονη θα αλλαχθει με 140 ευρω! Απλα τραγικη η Lenovo στο θεμα αυτο... Anyway καποια λυση για γρηγορη αλλαγη οθονης;;;
Chris92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Γρηγορη και οικονομικη λυση ωστε να αποφυγεις τα 140 δυστυχως δεν υπαρχει.Αν εισαι υπερβολικα τυχερος βρισκεις απο το ινσομνια μεταχειρο χαλασμενο το ιδιο κινητο με καλη οθονη και τις αλλαζεις ή μεσω ebay με 25 ευρω και 30 μερες χωρις κινητο 1
tsourakis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι να κάνουν 10-15 μέρες για να στο φτιάξουν με 140ε (αχαχαχ) καλύτερα να παραγγείλεις από ebay μια καινούρια οθόνη και να την αλλάξεις μόνος σου ή αν δεν μπορείς εσύ κάποιος γνωστός σου που πιάνουν τα χέρια του. Φυσικα το ίδιο ισχύει για κάθε εταιρία. Μην νομίζεις ότι μόνο η lenovo ζητάει τέτοια ποσά. 1
spid_x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι να κάνουν 10-15 μέρες για να στο φτιάξουν με 140ε (αχαχαχ) καλύτερα να παραγγείλεις από ebay μια καινούρια οθόνη και να την αλλάξεις μόνος σου ή αν δεν μπορείς εσύ κάποιος γνωστός σου που πιάνουν τα χέρια του. Φυσικα το ίδιο ισχύει για κάθε εταιρία. Μην νομίζεις ότι μόνο η lenovo ζητάει τέτοια ποσά. Αυτό ακριβώς έκανα και περιμένω την οθόνη. Απλά είναι τουλάχιστον γελοίο το γεγονός ότι και ο ίδιος ο υπάλληλος μου είπε ότι και 100 ευρώ να κοστίζει καινούργιο το κινητό, η οθόνη θα αλλαχτει με 140+ΦΠΑ! 1
The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό ακριβώς έκανα και περιμένω την οθόνη. Απλά είναι τουλάχιστον γελοίο το γεγονός ότι και ο ίδιος ο υπάλληλος μου είπε ότι και 100 ευρώ να κοστίζει καινούργιο το κινητό, η οθόνη θα αλλαχτει με 140+ΦΠΑ! Εν τω μεταξύ έχω το ίδιο κινητό και περιμένω να έρθει το tempered glass από Κίνα. Θα σου πρότεινα να πάρεις και εσύ ένα για να προστατεύσεις την οθόνη σου από πτώσεις.
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 spidx αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες για κάθε είδους ηλεκτρονικό/μηχανολογικό προϊόν. Το μοντέλο κατανάλωσης ειναι οτι συμφέρει η αγορά νεας συσκευής παρά η επισκευή αυτής και το φαινόμενο γίνεται μεγαλύτερο όσο περνά ο καιρός από την ημερομηνία αγορας. Αναφέρομαι σχεδόν σε οτιδήποτε, από κινητό και τηλεόραση μεχρι εκτυπωτή, πλυντήριο, αυτοκίνητο και οτι αλλο φανταστείς. Tο "τραγική lenovo" το θεωρώ άστοχο γιατί μάλλον δεν ξέρεις πόσο χρεώνουν άλλες εταιρείες. Π.χ. ρώτα πόσο κοστίζει η αντιπροσωπείας αλλαγή μιας οθόνης iphone/samsung/sony και μετά κάνε σύγκριση. Λύση: Βρες κάποιο δικό σου που ξέρει και πιάνουν τα χέρια του, αγόρασε οθονη από ebay/internet και πλήρωσε του να την φτιάξει. Είναι σίγουρο οτι θα σου κοστίσει λιγότερο.
ziaba Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 εννοειται πως ειναι τραγικη οπως και οι αλλες εταιριες σε συσκευη που κοστιζει 100ευρω θελουν 140 + φπα για οθονη που η πραγματικη αξια της ειναι 10 ευρω...
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το εχω γράψει πάλι. Γιατί πρέπει το service να είναι φθηνό; Το στοκ ανταλλακτικών, εξιδικευμένος εξοπλισμός, η εκπαιδευση του προσωπικου, κλπ ανεβάζουν κατακορυφα το κόστος του service. Όλες πλεον οι εταιρείες μικρομεσαίων αντικειμένων δεν θέλουν να εχουν service. Αν το service ήταν φθηνό θα έπρεπε το κόστος να μετακυλίσει στην τιμή αρχικής αγοράς, οπότε αντι για 200, θα ειναι 500. Το εναλλακτικό μοντέλο θα ήταν να γίνεται το service εκεί που γίνεται και η παραγωγή, δηλαδή σε φθηνά εργοστάσια κάπου στην Κίνα, αλλά αυτό δεν εχει πρακτική εφαρμογή λόγω χρόνων ανταπόκρισης. Με λίγα λογια καλό, γρήγορο, ποιοτικό, εξειδικευμένο ... και φθηνό service ... απλά δε γίνεται. 1
The_Judas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 γι' αυτό και υπάρχουν και χιλιάδες καταστήματα που κάνουν σέρβις εκτός της αντιπροσωπείας. 1
Beerloah Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γρήγορη forget it. Μόνο αν το χρήμα ρέει άφθονο, πράγμα που από ό,τι φαίνεται δεν ισχύει σε αυτήν την περίπτωση. Οπότε, αγοράζεις την οθόνη από ebay κτλπ και έπειτα πας σε κάποιον που πιάνεται. Στην πόλη μου έχει μικρά μαγαζιά, που με 20€ σου κάνουν service, σου παιρνάνε οθόνη κτλπ.
spid_x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβως αυτό έκανα. Η οθόνη ήρθε ήδη από ebay και θα το φτιάξει τύπος που γνωρίζει από αυτά. Όσον αφορά στο χαρακτηρισμό τραγική lenovo συνεχίζω να το υποστηρίζω άνευ σύγκρισης καθώς σε αυτή την εταιρία έδωσα τα λεφτά μου για να αγοράσω προϊόν της και όχι στις υπόλοιπες. Η μόνη σύγκριση που μπορώ να κάνω είναι με το οκταετίας κινητό μου HTC Desire HD που έχει πέσει κάτω πάνω από 150 φορές και η οθόνη του δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα