GiannakiSG7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους.Τις προάλλες έκανα αναγκαστικό φορμάτ καθώς είχα πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο κ έβαλα καινούριο. Τώρα ο υπολογιστής δεν έχει καθόλου ήχο. Ξέρετε τι παίζει;; βάζω κ αυτή τη φώτο μπας κ καταλάβει κανείς ποιο είναι το πρόβλημα
GiannakiSG7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε μου το πήγαν σε μαγαζί για την επισκευή , εγω δεν μπορούσα τότε, λογικά θα πέρασαν.
rafail1994 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Για πάνε λίγο δεξί κλικ στον υπολογιστή μου -> διαχείριση -> διαχείριση συσκευών και ανέβασε μας άλλο ενα printscreen . Τα ηχεία τα έχεις συνδέσει σωστά ετσι ;
spyros4776 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ήχο έχεις από ηχεία η από οθόνη, δηλαδή για ήχο χρησιμοποιείς το hdmi ή έχεις ξεχωριστά ηχεία?Αν έχεις ξεχωριστά ηχεία κάνε αυτό! (στις εικονες) Και μετα εκει που λεει ηχεια κανε το ιδιο αλλα διαλεξε ενεργο!! Δηλαδη πας HDMI->ιδιοτητες->ανενεργη και ....................Ηχεια->ιδιοτητες->ενεργο
GiannakiSG7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 το κάνω ενεργό αλλά δεν γίνεται τίποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει εγκατασταθεί ο driver της κάρτας ήχου και παίζει με τον generic των windows. Βάλε το cpu-z να δεις τι μοντέλο είναι η μητρική για να βάλεις τον driver.
GiannakiSG7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 σιγουρα! τωρα μ βγαζει αυτο Μητρική ASRock H55M
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 http://www.asrock.com/mb/Intel/H55M/?cat=Download&os=Win764 Κατέβασε και εγκατέστησε αυτό: VIA high definition audio driver ver:v7700d
GiannakiSG7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να μ δώσεις οδηγιες μη κανω καμια μαμακια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα