Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Στο σπίτι έχουμε 2 γραμμές adsl 24 από ΟΤΕ.

Στο κυρίως pc μου η motherboard έχει μόνο μια μόνη gigabyte Ethernet καρτα και εχω συνδεμένη εκεί την μια adsl και σε ένα λαπτοπ που εχω την άλλη.

Η ερώτηση μου είναι αν αγοράσω άλλη μια καρτα δικτύου και την βάλω στον υπολογιστή, μπορώ να συνδέσω και την δεύτερη γραμμή ταυτόχρονα από το δεύτερο μόντεμ του ΟΤΕ και το Pc να την βλέπει σαν μια 48αρα ( 2χ24) σύνδεση θεωρητικά ;

Υπάρχει τρόπος δηλαδή να εκμεταλλευτώ ταυτόχρονα στο ίδιο pc τις 2 adsl?

Δημοσ.

άκου φίλε μου δεν γίνετε αυτό που λες ο λόγος που έχεις τετιο ίντερνετ είναι γιατί ο οτε και κάθε ετερία παροχής διαδικτύου έχει κόμβους η κομβι είναι κάτι σαν κερεές που περνούν το ίντερνετ από τοn οτε και το μεταφέρουν σε εσένα άμα μένης μακριά από το κόμβο θα έχεις ανάλογα και χαμηλή ταχύτητα πχ εγώ έχω 7 mbps σύνδεση από τα 24 mbps μένω 3 χλμ μακριά από τον κόμβο

• Like 2
Δημοσ.

άκου φίλε μου δεν γίνετε αυτό που λες ο λόγος που έχεις τετιο ίντερνετ είναι γιατί ο οτε και κάθε ετερία παροχής διαδικτύου έχει κόμβους η κομβι είναι κάτι σαν κερεές που περνούν το ίντερνετ από τοn οτε και το μεταφέρουν σε εσένα άμα μένης μακριά από το κόμβο θα έχεις ανάλογα και χαμηλή ταχύτητα πχ εγώ έχω 7 mbps σύνδεση από τα 24 mbps μένω 3 χλμ μακριά από τον κόμβο

Φίλε μου, 10 χρόνια DSL στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσες να εξηγήσεις του παιδιού καλύτερα. Εύγε!

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μου μάλλον μπερδεύτηκες , δεν ρώτησα αν μπορώ να φτάσω τα 24 σε κάθε γραμμή . Ρώτησα αν γίνεται να ενόσω τις 2 adsl. Αλλά για να σου λύσω και την απορία εχω την τύχη το σπίτι μου να είναι στα 70 μέτρα από το κέντρο του ΟΤΕ της περιοχής μου και από τα 24 το ρουτερ μου κλειδώνει στα 22mbps όποτε πρακτικά αν καταφέρω να τις ενόσω θα εχω στην πράξη σαν μια adsl με 44mbps καθαρά...

Αλλά το θεμα είναι αν γίνεται....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά τα κατάφερα σχετικά, απλά κατεβάζοντας το Connectify dispatch .
Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε εδώ!
image.jpg

Όχι και άσχημα θα έλεγα, αλλά το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι περίπου στο 60% της λήψης έπεσε η ταχύτητα και εκεί που κατέβασε με 4.2 mb/s πήγε στο 2.2 mb/s , δηλαδή προς το τελος κατέβαζε μόνο από την μια γραμμή...  παιζει να φταιει που δεν ειναι η pro εκδοση?

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση ακομα επειδη θελω να το αγορασω Connectify dispatch, μπαινω στην σελιδα της http://www.connectify.me/

πρεπει να αγορασω συνδρομη στο speedify απο εδω? 80 ευρω τον χρονο τοσο ακριβο ειναι? τι αλλη λυση υπαρχει??

Δημοσ.

Υπάρχει αναφορά σε κάποια από τα link που έδωσα προηγούμενα.

"Εκτός του Dispatch που στην δωρεάν έκδοση έχει περιορισμό στον χρόνο λειτουργίας (με ψάξιμο βρίσκεις την προηγούμενη έκδοση που δεν τον έχει), υπάρχει και το Network Manager".

"Ο χρονικός περιορισμός ισχύει από την έκδοση 7.3 και μετά στο Dispatch μέχρι την κατάργησή του (στην v.8) οπότε άλλαξε σε Hotpsot. Οι προηγούμενες εκδόσεις δεν τον είχαν".

Επόμενη οικονομική λύση είναι ένα router με πολλαπλές θύρες WAN, π.χ. το TP-LINK TL-R470T+ ή ένα φθηνό ασύρματο router αλλά συμβατό με OpenWRT ή DD-WRT.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Όποτε αν κατάλαβα καλά πρέπει να ψάξω να βρω την έκδοση 7.2 του προγραμματος;

Από hardware Τυχαίνει να εχω το modem router tp link TD-W8970 , είναι συμβατό με το openWRT?

Δημοσ.

Όχι, κανένα (εκτός από ένα) modem/router (ή DSL router) δεν είναι συμβατό με εναλλακτό firmware.

Έγραψα για σκέτο ασύρματο router (όχι και modem). Τέτοια υπάρχουν δεκάδες, αλλά θέλει σχετικές γνώσεις, δεν είναι plug and play όπως σε λογισμικό ή το R470T.

Ναι, από την v7.2 και πίσω για το Dispatch. Αλλά δοκίμασε πρώτα το Network Manager που έγραψα.

Δημοσ.

λοιπον εγκατεστησα το network manager  αλλα δυστηχως δεν μου δουλευει. παρολο που βλεπει και τις 2 γραμμες , οταν βαζω για τεστ να κατεβασω κατι απο το jdownloader , κατεβαζει με 2.2 mb/s και οχι με 4.4 mb/s οπως εκανε το connectify dispach....  

μηπως θελει καποια ρύθμιση πρωτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...