iCyd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το προβλημα μου ειναι το εξης,παιζω πολυ CS:GO τον τελευταιο καιρο και παρατηρω πολυ συχνα το pc μου οταν ειμαι in game εκει που παω να κανω πχ ενα shot τρωει ενα spike 1 sec και μετα επανερχεται,αυτο εχει ως αποτελεσμα στο cs να χασω το shot μου και να ακολουθησει το flame για το pc κλασσικα. Να πω επισης οτι μου το εκανε και παλια στο LoL αυτο το πραμα με drop στα fps. Δηλαδη επαιζα με 240 και επεφτε στα 30. Επισης οταν κανω alt tab στο cs ενω πχ πυροβολει καποιος κολλαει και ακουγεται κολλημενος ο ηχος αλλα αυτο απο οσο εχω δει γενικα το εχει το cs.Οι θερμοκρασιες μου ειναι απο 40 ως 68 οσο τις εχω παρατηρησει,Το συστημα μου ειναι στην υπογραφη και εχει την στοκ ψυκτρα του επεξεργαστη. Μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταει?edit: Ειμαι με windows 10 εδω και καιρο αλλα αυτο μου το εκανε και στα windows 8,1
Georzin0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 κοιτα εγω θα σου προτινα να δεις αμα η καρτα γραφικων ειναι στης σωστες ρυθμησης η αν εχει τους drivers η΄ η ραμ σου λογικα παιζει να εχει παθει κατι και να μην μπορει να σικωσει το παιχνιδη βλεπω οτι εχεις ενα καλο συστημα οποτε δες αμα ειναι κατι σακατεμενω απλος η τσεκαρε και λιγο τη μητρικη σου διοτι μπορει να εχει προβλημα και να σαμποταρει τη ραμ η την καρτα γραφικων
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 spike τι ακριβως εννοεις lag spike στο ping η stuttering στο game?? Για το δευτερο μπορεις να δοκιμασεις force_preload 1 να εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα σε high performance mode, -high στο launch options και αν μπορεις να το βαλεις στον ssd. Εμενα μου το κανει καμια φορα(ενα μικρο stuttering) και πιανω 300-500fps αλλα δεν το εχω στον ssd οποτε υποθετω παιζει ρολο.
iCyd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 spike τι ακριβως εννοεις lag spike στο ping η stuttering στο game?? Για το δευτερο μπορεις να δοκιμασεις force_preload 1 να εισαι σιγουρος οτι ειναι ολα σε high performance mode, -high στο launch options και αν μπορεις να το βαλεις στον ssd. Εμενα μου το κανει καμια φορα(ενα μικρο stuttering) και πιανω 300-500fps αλλα δεν το εχω στον ssd οποτε υποθετω παιζει ρολο. Οχι lag spike.Σαν να freezαρει το game για 1 δευτερολεπτο.
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ε το κανει και σε εμενα καμια φορα, unlocked fps εχεις η καποιο cap?? Εγω νομιζω θα λυθει αν το βαλω στον ssd αλλα συμβαινει τοσο σπανια που δεν αξιζει τον κοπο. Δοκιμασε cap κατι που κραταει σταθερο πχ 150 να δεις αν στο κανει το ιδιο συχνα. 1
babisflou7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 δοκιμασε να το βαλεις στον ssd κι οχι στον green και πες μας.
iCyd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Στον SSD μου δεν μπορω να το βαλω γιατι ειναι 40GB και ισα ισα φτανει για λειτουργικο και drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα