Nickboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά εδώ έναν σταθερό υπολογιστή και έχω θέμα διότι ενώ ανοίγει κανονικά η οθόνη είναι μαύρη και πληκτρολόγιο - ποντίκι δν δουλεύουν μπορείτε να με βοηθήσετε?
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ποιο είναι το σύστημά σου? Έκανες αλλαγές τελευταία όπως πρόσθεση ή αφαίρεση hardware?
Nickboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι έκανα μια αλλαγή..έβαλα καινούριο τροφοδοτικό γιατί το παλιό μου κάηκε
KiriosD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 όταν λες ανοίγει κανονικά ; βλέπεις φώτα και ακούς ανεμιστήρες; δε σημαίνει πως είναι όλα λειτουργικά μέσα! Τι εννοεις δε δουλεύουν το ποντικι και το πληκτρολογιο; από που το συμπέρανες; 1. δε φωτίζουν; αν όχι, τότε είτε και η μητρική κάηκε ή κάτι άλλο επιπλέον, είτε δε συνδέθηκε καλά το νέο τροφοδοτικό 2, εφόσον ανάβουν αυτά αλλά η οθόνη δε παίρνει σήμα τότε: πάλι μπορεί να ισχύουν τα παραπάνωαλλά επίσης μπορεί να τη συνδέεις σε λάθος υποδοχή είτε στα επιπλέον που κάηκαν να ήταν και η καρτα γραφικων
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 τσέκαρε εάν έχεις συνδέσει σωστά το τροφοδοτικό τσέκαρε εάν κάνεις κάποιο ήχο κατά την εκκίνησή τσέκαρε cpu,ram,mobo
Nickboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Όχι δν φωτίζουν απο εκεί υπέθεσα οτι δν δουλεύουν..υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω τι φταίει ?
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ποιο τροφοδοτικό πήρες? Μήπως δεν τα σύνδεσες αωστά? Πατάει καλά το 24πινο και το 8πινο? Μήπως μαζί με το παλιό τροφοδοτικό κάηκαν και άλλα μαζί με αυτό?
Nickboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Όχι γιατί πιο παλιά δούλευε και είχα το εξής πρόβλημα:άνοιγε και μετά απο λίγο έσβηνε το πήγα σε τεχνικό και μου είπε πως ήταν το bios τώρα το έφτιαξε και όλα εντάξει όταν όμως το έφερα σπίτι η οθόνη το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δν δούλευαν
Georzin0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 προτα προτα το ποντικη και το πληκτρολογιο συνδεοντε σε usb το usb=μιτρικη και τωρα που ειπαις πανω για τροφοδοτικο τσεκαρε λιγο πωσα wat συκωνει η καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης και υπολογισε ποσα wat εχει το τροφοδοτικο μου και ποσα χριαζετε επισεις καθε τροφοδοτικο θελει 200 w παραπανω απο οτι εχεις πχ καρτα γραφικων 500 wat επεξεργαστης 300 wat =800 αλλα θα παρεις το 1200 wat
corsair04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 εγώ θα πρότεινα να βγάλεις τα πάντα και να τσεκάρεις ένα ένα όλα τα κομμάτια για να βρεις που είναι το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα