Tribal21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Όταν η εικόνα γίνετε πιο σκοτεινή,πχ σε μια ταινία από το usb,πέφτει η φωτεινότητα και στους υπότιτλους,στο μενού κτλπ. Όσο το έψαξα,δεν βρήκα κάποια ρύθμιση που να το απενεργοποιεί αυτό! Μήπως ξέρετε πως μπορώ να το αλλάξω γιατί ρίχνει αρκετά την φωτεινότητα και είναι σπαστικό. Ευχαριστώ
heavyrain Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως ειναι ενεργοποιημενο το Eco η movie mode;
barbiedoll Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Το Black Tone που το έχεις ?Και το backlight ?
Tribal21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 backlight 12 Black tone απενεργοποιημένο
barbiedoll Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αν και οι επιλογές Power Saving είναι στο off, τότε κάτι παράξενο παίζει.
Tribal21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Power saving εννοείς το Eco? Aν ναι είναι και αυτό στο off. 1
barbiedoll Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Κάνε μια μαγκιά και βάλε screenshots από τα settings στην TV σου να δούμε μπας και σου/μας ξεφεύγει κάτι.
tziminhio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά με αθλητικά πως τα πάει η tv? Επαρκούν τα 50Hz?
Tribal21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάνε μια μαγκιά και βάλε screenshots από τα settings στην TV σου να δούμε μπας και σου/μας ξεφεύγει κάτι. Δεν νομίζω ρε γμτ να υπάρχει κάτι άλλο!! Έχω κάνει το μενού άνω-κάτω!! Παιδιά με αθλητικά πως τα πάει η tv? Επαρκούν τα 50Hz? Αν εξαιρέσεις το θεματάκι που λέω πιο πάνω με την αλλαγή φωτεινότητας του μενού και των υποτίτλων(σε ταινία από usb),η τηλεόραση πραγματικά είναι τέλεια!! Είμαι υπερευχαριστημένος και από ποιότητα εικόνας και ήχου και design! Κανένα πρόβλημα ούτε σε ταινίες δράσης,ούτε σε αθλητικά. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2015 από Tribal21
tziminhio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ρε γμτ να υπάρχει κάτι άλλο!! Έχω κάνει το μενού άνω-κάτω!! Αν εξαιρέσεις το θεματάκι που λέω πιο πάνω με την αλλαγή φωτεινότητας του μενού και των υποτίτλων(σε ταινία από usb),η τηλεόραση πραγματικά είναι τέλεια!! Είμαι υπερευχαριστημένος και από ποιότητα εικόνας και ήχου και design! Κανένα πρόβλημα ούτε σε ταινίες δράσης,ούτε σε αθλητικά. Άρα είμαστε σιγουροι οτι ειναι 50Hz? Μου κανει εντυπωση τοσο λιγο..
makfil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μα, δεν υπάρχουν άλλοι ρυθμοί ανανέωσης αφού είναι συνάρτηση της συχνότητας του ηλεκτρικού ρεύματος (50 και 100 για την Ευρώπη και άλλες χώρες που χρησιμοποιούν τη ίδια συχνότητα και 60 και 120 για τις χώρες της Βόρειας Αμερικής).
tziminhio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μα, δεν υπάρχουν άλλοι ρυθμοί ανανέωσης αφού είναι συνάρτηση της συχνότητας του ηλεκτρικού ρεύματος (50 και 100 για την Ευρώπη και άλλες χώρες που χρησιμοποιούν τη ίδια συχνότητα και 60 και 120 για τις χώρες της Βόρειας Αμερικής). Σορρυ δεν το ηξερα αυτο.. Και τα 200-300 Hz που γραφουν καποιες τηλεορασεις τι ειναι? Αρα μεχρι 100 πανε?
makfil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ λίγες αλλά και πολύ ακριβές φτάνουν και τα 200. Όλα τα άλλα είναι εφευρέσεις των κατασκευαστών, με διάφορα ονόματα, για να παρασύρουν την πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών που δεν γνωρίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα