Tribal21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Θα πάρω καινούρια τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια! Ακόμα έχω από τα μπαούλα τις παλιές και δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις καινούριες. Λέω για 41-43 ίντσες και μου έχει γυαλίσει η Samsung UE43J5500. Έχουμε καμιά πληροφορία για αυτή την tv? Όσο το έψαξα σε φόρουμ,λένε οτι έχει καλή εικόνα αλλά η βάση της είναι χάλια. Τι γνώμη έχετε? Υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 500ε σε 41-43 ίντσες??
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται καλή για τα χαρακτηριστικά της, σαν smart, αλλά πρέπει να τη δεις από κοντά για να σχηματίσεις άποψη.
Tribal21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αυριο θα πάω να την δω και από κοντά! Οσο αφορά χαρακτηριστικά-τιμή είναι οκ?
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Με βάση το ιστορικό του skroutz έχει κατέβει στα 385 στις 20/6 και στα 475 στις 23/7. Ενδιαφέρομαι και εγώ για μια γύρω σ' αυτό το μέγεθος και ψάχνω ...
Tribal21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 484 η πιο φτηνή τώρα! http://www.skroutz.gr/s/6571569/Samsung-UE43J5500.html
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το ξέρω αλλά σου έγραψα τις φτηνότερες τιμές στο παρελθόν. Και για να ενισχύσω την έρευνα αγοράς, στο idealo.de (το γερμανικό skroutz) ο τιμές ξεκινάνε από 495,82€
Tribal21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τον Ιούνιο ήταν 100ε πιο φτηνή δηλαδή? μαλιστα
makfil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η χαμηλή τιμή ήταν από ένα μαγαζί που την έχει και τώρα στα ψηλά
Tribal21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία θα πάω αυριο να την δω από κοντά και θα σου πω εντυπώσεις! Απλά δεν ξέρω απο χαρακτηριστικά τι παίζει! Μου φαίνονται οκ πάντως...
Tribal21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πήγα και την είδα σήμερα και απο κοντά! Μια χαρά,μονο κάτι 4Κ φαίνονταν καλύτερες! Στα λεφτά αυτά και για τις ίντσες αυτές,νομίζω είναι το καλύτερο value for money.
firepc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πήγα και την είδα σήμερα και απο κοντά! Μια χαρά,μονο κάτι 4Κ φαίνονταν καλύτερες! Στα λεφτά αυτά και για τις ίντσες αυτές,νομίζω είναι το καλύτερο value for money. Φιλε αν την παρεις μπορεις please να γραψεις εντυπωσεις? 1
Tribal21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Την αγόρασα τελικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Πάρα πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου!! Ωραία σχεδίαση και για τα 3 μέτρα απόσταση από τον καναπέ είναι ότι πρέπει οι 43 ίντσες. Έχω όμως 2 προβληματάκια: 1) Αν βάλω με στικάκι ταινία δεν αναγνωρίζει του υπότιτλους srt. Διάβασα διάφορα στο νετ αλλά ότι και αν δοκίμασα δεν τους αναγνώρισε. Η λύση που βρήκα είναι να τους ενσωματώνω με το AVIAddXSub. Φαντάζομαι ότι κάτι δεν κάνω καλά,γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην διαβάζει srt. 2) Έχω ένα home theater (http://www.panasonic.com/in/consumer/audio-video/home-theatre-systems/sc-xh70.html) το οποίο το σύνδεσα με hdmi. Όταν βάζω κάτι στο home theter να παίξει όλα οκ,κόβετε και ο ήχος από την tv και ακούω από τα ηχεία του home theater. Δεν μπορώ με τίποτα όμως να στείλω τον ήχο της tv να παίξει από το home theater! Και τα 2 λένε ότι μπορώ να το κάνω. Διάβασα τα manual αλλά δεν το κατάφερα! Μικρό το κακό όμως μιας και δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσω ποτέ έτσι.
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλές θεάσεις. Τελικά, από ποιο μαγαζί την πήρες και πόσο; Έχει άτοκες δόσεις; Επίσης, μπορεί να γίνει ταξινόμηση των καναλιών κατ' επιλογή; Γνωρίζω ότι κάποια μοντέλα είχαν σχετικό πρόβλημα. Ρώτησες αν η τηλεόραση είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Για το θέμα του Home Theater, έχεις κάνει τις κατάλληλες συνδέσεις ήχου μεταξύ των 2 πηγών; Στο θέμα των υπότιτλων, έχω λύσει τα σχετικά προβλήματα από τότε που αγόρασα το media player Mede8er.
firepc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Με γεια σου φιλε! Μαλλον καποια ρυθμηση πρεπει να κανεις με το θεμα των υποτιτλων. Οι samsung παντα παιζανε υποτιτλους και μαλιστα ελληνικους. 1
Tribal21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Την πήρα από το πλαίσιο με 499ε σε 10 άτοκες δώσεις. Όλα τα μεγάλα μαγαζιά την έχουν στην ίδια τιμή και την ήθελα από μεγάλο μαγαζί λόγο τον άτοκων δόσεων. Ταξινόμηση καναλιών νομίζω πως γίνετε αλλά δεν το έψαξα ακόμα,η tv τα έβαλε μόνης με αλφαβητική σειρά. Θα το κοιτάξω όμως και θα σου πω. Όχι δεν ρώτησα αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Ναι,σωστά τα έχω συνδέσει. Στη θύρα hdmi (arc),εκεί λένε και τα manual. Φίλε firepc το ξέρω,αυτό διαβάζω και στα φόρουμ. Δεν μου τους εμφανίζει όμως. Μόνο αν τους ενσωματώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα