Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσεκαρε αυτην την συνθεση φιλε.

Η συνθεση σου ειναι οντως λιγο λαθος, και δεν πολυταιριαζει σε θεμα με τιτλο

"Ultimate 1300 budget Gaming pc"

Αν θες στειλε μου ενα μηνυματακι να σου πω γιατι πιο αναλυτικα :-D .

Δημοσ.

σωστη η παρατηρηση στην ραμ φουλγορ αρα συμπληρωνω την ιδια ραμ στα http://www.skroutz.gr/s/7300012/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2133MHz-CMK16GX4M2A2133C13R.htmlστα 2133hz,απλα τωρα που τι βλεπω δεν ειναι παραλογο που η 2133 στο ιδιο καταστημα ειναι 26ε πιο ακριβη απο την 2400???????????????

αλεξις το ειχα ψαξει το τροφοδοτικο που προτεινες εχει πολυ καλα review ΑΛΛΑ δεν συστηνεται πουθενα για gaming

Δημοσ.
αλεξις το ειχα ψαξει το τροφοδοτικο που προτεινες εχει πολυ καλα review ΑΛΛΑ δεν συστηνεται πουθενα για gaming

Δεν ειναι αναγκαστικο να αναγραφεται καπου οτι ενα τροφοδοτικο ειναι "gaming". Το συγκεκριμμενο ειναι ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο που απλα κανει λιγο φασαρια καιθα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και για Gaming σκοπους. :-D

Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκαστικο να αναγραφεται καπου οτι ενα τροφοδοτικο ειναι "gaming". Το συγκεκριμμενο ειναι ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο που απλα κανει λιγο φασαρια καιθα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και για Gaming σκοπους. :-D

Κανεις δεν ειπε οτι τα CX ειναι τροφοδοτικα για πεταμα(βεβαια εχουν βγαλει και πολλα προβληματα).Απλα οπως ειπα ειναι η φθηνη entry σειρα της Corsair που προφανως και προοριζεται για μικροτερα budget.Τωρα ομως που εχουν ανεβει οι τιμες,με βαση τον ανταγωνισμο ουτε για πλακα δεν προτεινεται. Και στο εξωτερικο αν βαλεις αυτα που αναφερω παραπανω και το Corsair ειμαι 99% σιγουρος οτι ξερεις τι δεν θα προτεινουν με τιποτα.

Δημοσ.

Κανεις δεν ειπε οτι τα CX ειναι τροφοδοτικα για πεταμα(βεβαια εχουν βγαλει και πολλα προβληματα).Απλα οπως ειπα ειναι η φθηνη entry σειρα της Corsair που προφανως και προοριζεται για μικροτερα budget.Τωρα ομως που εχουν ανεβει οι τιμες,με βαση τον ανταγωνισμο ουτε για πλακα δεν προτεινεται. Και στο εξωτερικο αν βαλεις αυτα που αναφερω παραπανω και το Corsair ειμαι 99% σιγουρος οτι ξερεις τι δεν θα προτεινουν με τιποτα.

Εχεις δικιο για την τιμη του (ουτε καν που κοιταξα) απλα ξερω το μοντελο και ειπα οτι ειπα.

Δημοσ.

εγω ρε παιδια το ανεβασα το συγκεκριμενο στο tomshardware και μου ειπαν ολοι να το αποφυγω,στο αμαζον βεβαια εχει τοπ σχολια ,τι να πω...

Στεφανε εννοεις να απενεργοποιησω το μανισιο ανεμιστηρα του κουτιου και να βαλω ενα αλλο εξτρα??αν ναι μπορεις να προτεινεις καποιο

Δημοσ.

εγω ρε παιδια το ανεβασα το συγκεκριμενο στο tomshardware και μου ειπαν ολοι να το αποφυγω,στο αμαζον βεβαια εχει τοπ σχολια ,τι να πω...

Στεφανε εννοεις να απενεργοποιησω το μανισιο ανεμιστηρα του κουτιου και να βαλω ενα αλλο εξτρα??αν ναι μπορεις να προτεινεις καποιο

Τι ακριβως ανεβασες στο tomshardware για δωσε link.

Αν εννοεις για τροφοδοτικο,το ξαναλεω οτι ειναι κατωτερο ποιοτικα απο τα παραπανω που βρηκα στα γρηγορα.

Δημοσ.

-Milenium καμια καλη gaming οθονη(αναλυση να φτανει ως 2k) κοντα στα 350ε??

LG 29UM67-P

Σε 24'' 144Hz Acer XF240Hbm αν κοιτάς από έξω ή αν βρεις την LG 24GM77.

Αν θες μεγαλύτερη και περισσότερο real estate εκεί γύρω υπάρχει και η iiyama B2783QSU.

Και αν κρατήσεις 

Δημοσ.

μην ξεχνας ομως τι τιμες παιζουν στο εξωτερικο σε τροφοδοτικο και τι επιλογες εχουν αυτοι.ας ερθουν να αγορασουν απο την Ελληνικη αγορα με τις Ελληνικες τιμες και τοτε τα ξαναλεμε για το τροφοδοτικο και γενικοτερα για την επιλογη των κομματιων.

(και γιατι σνομπαρεις το φορουμ αγαπητε και κανεις την ιδια ερωτηση και σε αλλο φορουμ του εξωτερικου?ε ε ε ? )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...