mangelis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Φίλοι γεια σας, βρήκα το ίδιο πρόβλημα στην γνωσιακή βάση της Microsoft, όπου η απάντηση ήταν: πως κάποιο πλήκτρο (Fn) είχε πατηθεί και είχε ενεργοποιήσει από λάθος την παραπάνω λειτουργία, άρα ο χρήστης θα έπρεπε να βρει αυτό το πλήκτρο και όλα καλά.... Στην απάντηση του χρήστη πως δεν επρόκειτο για laptop και άρα δεν είχε πατηθεί κανένα Fn, δεν υπήρχε (ακόμη) απάντηση.... Το πρόβλημα μου είναι αυτό: δεν έχω internet (ασύρματο) αφού είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία πτήσης (Win 10) η οποία όμως αρνείται να από-επιλεγεί!!! Στο μητρώο βρήκα μια εγγραφή (SettingsPageNetworkAirplaneMode). Αναρωτιέμαι, αν από εκεί έχει κανείς την δυνατότητα, να ξανακάνει το κουμπί ενεργό;;;
solution1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Κάτω δεξιά στην taskbar, δεν υπάρχει το εικονίδιο notifications (Action center); Αν το πατήσεις, εμφανίζονται πολλά quick settings μεταξύ των οποίων και το airplane mode
mangelis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και εκεί, όπως και στον Πίνακα Ελέγχου (Ρυθμίσεις-Δίκτυο & Internet). Το πρόβλημα είναι πως το εικονίδιο είναι ενεργό (δεν ξέρω πως) και παραμένει ενεργό, ότι κι αν κάνω! Δεν ακούει δηλαδή στο κλικ....
mangelis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, σωστά... Όμως όχι, είναι desktop! Τέλος... Ψάχνω για ώρες, αναρτήσεις που χρονολογούνται απ'τον Αύγουστο. Σε κάποιες περιπτώσεις το πρόβλημα αφορούσε laptops και η λύση βρίσκονταν για τους τυχερούς στα Fn keys. Όχι όμως στα desktops... Ας είναι... Κάποιος λοιπόν, κάπου, ανέφερε πως έβγαλε το USB επικοινωνίας του UPS με το PC... Η ένδειξη λειτουργία πτήσης εξαφανίζεται (δεν υπάρχει μπαταρία).... Εκείνο που σε "στέλνει" και που δε σε κάνει να το υποπτευτείς είναι πως το USB είναι (ήταν) συνδεδεμένο εδώ και μήνες.... Τι να πω;..... Φαίνεται λοιπόν πως όλα καλά.....Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα