drapanakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στα καλα καθουμε κολλαει το excel. Δεν ανοιγουν γρηγορα τα αρχεια και κολλαει συνεχεια. Νομιζα οτι εληξε η δωρεαν περιοδος του 2010 office ,δεν ειχα κλειδι να το ενργοποιησω και εβαλα ro open office και παλι τα ιδια. Εκανα σαρωση με το malware bytes σε safe mode,τιποτα παλι ? Δοκιμασα και σε safe mode παλι τα ιδια,κανει 10 sec να ανοιξει τη σελιδα. Γιατι ανοιγει και ανοιγει και ανοιγει και ανοιγει....... Στα καλα καθουμενα. Και μετα κολλαει κιολας. Τι μπορει να φταιει ? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από drapanakis
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τσέκαρε την υγεία του σκληρού δίσκου με το hard disk sentinel. 1
drapanakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Εχω το crystal disc info,δειχνει ολα ενταξει . Να βαλω οπως ειπες και το hard disk sentinel ?
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, τσέκαρε και με αυτό.Σε άλλες εφαρμογές παρατηρείς κολλήματα; 1
drapanakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 οχι μισο λεπτο να το ελεγξω Aριστα ολα.
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link, αναφέρει κάποια πραγματά που πρέπει να τσεκάρεις https://support.microsoft.com/en-us/kb/2758592 Το περίεργο είναι, ότι κολλάεισε safe mode και ότι παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα και το open office. Όταν αρχίζει να κολλάει, τσέκαρε CPU και ram usage όπως και τις θερμοκρασίες του υπολογιστή με Hwmonitor. 1
drapanakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορω να δω θερμοκρασιες γιατι ειναι ενα παλιο pentium 4 Δεν ειμαι και ειδικος αλλα και εγω δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Πιστευα οτι εχει προβλημα το excel αλλα μετα το open office ,δεν καταλαβαινω. Τι εννοεις αλλες εφαρμογες αν κολλαει ,τι ειδους ? O επεξεργαστης παει 100% για να ανοιξει ενα αρχειο excel 9 mb. Εβαλα το Hwmonitor. Δε δειχνει θερμοκρασια για τον επεξεργαστη μονο ποσοστο χρησης επι της %. Τωρα βλεπω οτι και στην πλοηγηση στο διαδυκτιο βαραει 90%αρια + . 1
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Άλλες εφαρμογές εννοώ browser, games...κλπ. Το γεγονός ότι η χρήση της CPU φτάνει στο 100% είναι φυσιολογικό, αρκεί να μην παραμένει στο ποσοστό αυτό σε κατάσταση idle. Ίσως η καθυστέρηση να οφείλεται στον αδύναμο επεξεργαστή , σε άλλα αρχεία Excel μικρότερου μεγέθους κολλάει; Επίσης, μπορείς να κάνεις επαναφορά του υπολογιστή σε ένα σημείο πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα, πριν το δοκιμάσεις πάρε ένα backup των αρχείων σου για παν ενδεχόμενο. 1
drapanakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αλλαξα παστα,τα ιδια. Οχι δε μενει σε 100% χρηση ,πεφτει μετα. Αδυναμο επεξεργαστη ειχα και πριν μια εβδομαδα που πηγαινε σφαιρα το excel. Δοκιμασα να κανω επαναφορα σε προηγουμενο σημειο αλλα δε μου βγαζει κανενα. Τα 7αρια εχω γιατι ? Μετα την αλλαγη παστας,βελτιωθηκε η επι της % λειτουργια του επεξεργαστη αλλα παλει κολλαει το open office.Παω να κανω κατι και δειχνει οτι φορτωνει και γραφει, not responding .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα