Προς το περιεχόμενο

Logitech Harmony Touch Universal Remote Control 87€ [amazon.de]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως απο τα καλυτερα πολυχειριστηρια της αγορας σε ακρως δελεαστικη τιμη για λιγες ακομα ωρες (9h) απο το amazon.de .......

Εγω ψωνισα κανονικα με eurobank χρεωστικη.... 87€ Τελικη τιμη.

http://www.amazon.de/gp/product/B009GSSDB0?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=A3JWKAKR8XB7XF

http://de.camelcamelcamel.com/Logitech-915-000200-Harmony-Touch-Fernbedienung/product/B009GSSDB0

http://www.skroutz.gr/s/3247624/Logitech-Harmony-Touch.html -------> 156€

• Moderators
Δημοσ.

Ποσο κανει δεν γραφεις ουτε στον τιτλο ουτε στο ποστ.

Εδωσα καμια 80αρια πριν καποια χρονια για ενα κορυφαιο της σε προσφορα απο 150, τα πιο χαμενα/πεταμενα ever λεφτα σε αγορα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα δύο Logitech One και το ένα χάλασε και είπα να πάρω το Touch για αναβάθμιση... μεγάλο λάθος... :(

Δεν είναι χάλια, απλά το One είναι καλύτερο...

Δημοσ.

γιατί?έχει όλα τα φυσικά πλήκτρα εκτός από τα αριθμητικά, στο one πχ δεν έχει τα χρωματιστά που είναι μεγάλο σπάσιμο σε δορυφορικό δέκτη

Είχα δύο Logitech One και το ένα χάλασε και είπα να πάρω το Touch για αναβάθμιση... μεγάλο λάθος... :(

Δεν είναι χάλια, απλά το One είναι καλύτερο...

Δημοσ.

γιατί?έχει όλα τα φυσικά πλήκτρα εκτός από τα αριθμητικά, στο one πχ δεν έχει τα χρωματιστά που είναι μεγάλο σπάσιμο σε δορυφορικό δέκτη

Έχει τα κουμπιά μισά πάνω και μισά κάτω που σου σπάει τα νεύρα ανέβα κατέβα, έχουνε κάνει την οθόνη πιο διαδραστική με αποτέλεσμα να είσαι αναγκασμένος να την κοιτάς πιο συχνά και να σου αποσπά την προσοχή - θέλει και swipe για να πας σε άλλη δρασηριότητα και ρίχνει τον WAF Factor στο απόλυτο μηδέν κατά την χρήση.... αν μια συσκευή π.χ. δεν ανάψει στο παλιό πατούσες το help και το βόλευες (απλά έλεγες στην γυναίκα σου πάτα help) - τώρα είναι ολόκληρη ιστορία.

Επίσης η μπαταρία κρατάει πολύ λιγότερο... το one έχει περισσότερα πλήκτρα στα οποία μπορείς να αναθέσεις ειδικές λειτουργίες και φυσικά έχει αριθμητικό πληκτρολόγιο!!!

Δες και εδώ... 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πάντως το touch ειναι καλύτερο γιατι εχει και διπλη χρηση στα πληκτρα ωστε να κάνουν άλλο στο click και άλλο στο hold,

και μπορείς να προγραμματίσεις και macros με gestures στην touch οθονη.

• Like 1
Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι μου εχει ερθει προσφορα απο Logitech οπου εχει προσφορα 30% με  coupon code: vun4uxom3 μεχρι 10/12/2015

Ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες αλλα μπορει καποιος να βρει κατι που τον ενδιαφερει.

Ισχυει και για αλλες χωρες Γερμανια,Γαλλια,Ιταλια κλπ

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι μου εχει ερθει προσφορα απο Logitech οπου εχει προσφορα 30% με  coupon code: vun4uxom3 μεχρι 10/12/2015

Ειναι πολυ τσιμπημενες οι τιμες αλλα μπορει καποιος να βρει κατι που τον ενδιαφερει.

fixed.

22 ευρω  μεταφορικα,sure.

Eβαλα τα z313 να τσεκαρω τιμη,GBP 44.00 = 60.69 ευρω με την εκπτωση + μεταφορικα

Δημοσ.

Ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες αλλα μπορει καποιος να βρει κατι που τον ενδιαφερει.

Ισχυει και για αλλες χωρες Γερμανια,Γαλλια,Ιταλια κλπ

Σε σας δουλέυει το κουπόνι?

Δημοσ.

Δοκιμασα σε όλες τις χώρες αλλα τζίφος.

Δεν κάνει τίποτα με τον κωδικό, ουτε invalid βγάζει.

Ισως να ήταν για μια αγορά μόνο, που την ´εκανε άλλος...

Δημοσ.

Δουλεύει μόνο σε συγκεκριμένα απ ότι είδα.. πχ στα harmony δουλεύει στο touch και στο ultimate αλλά δεν δουλεύει στο Elite.

Επίσης στα Harmony απ το Γερμανικό site βγαίνουν φθηνότερα νομίζω απ ότι στο Αγγλικό (ειδικά το touch βγαίνει σχεδόν όσο η τιμή της προσφοράς σε αυτό το θέμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...