nick.the.greek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν φορτιστή από Laptop και με έπεσε κάτω και άνοιξε το κουτάκι και τώρα δεν λειτουργεί. Εγώ έλεγξα τους πυκνωτές όλους και είναι εντάξει τι άλλο μπορεί να φταίει ξέρει κάνεις να με βοηθήσει. Δηλαδή σαν τι μπορεί να χάλασε? Τι καίγεται σε έναν φορτιστή. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
nick.the.greek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μπα δεν νομίζω. Κανένα τροφοδοτικό μάλλον άλλα δεν ξερω
Euclides Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τι καίγεται σε έναν φορτιστή. Τα πάντα. Παίρνεις ένα πολύμετρο και αρχίζεις τον έλεγχο από την τροφοδοσία, μέχρι την έξοδο. 1
nick.the.greek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ανταλλακτικα άμα έχει καεί κάτι ξέρετε που μπορώ να βρω ???
coolerman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 και προσοχή εκεί "μέσα"..με το ρεύμα δεν "παίζουμε"! 1
SPANK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα πάντως να αγοράσεις εναν καινούργιο αν δεν εχει πολύ ακριβά τώρα αμα θέλεις ψάξε για καμμένους πυκνωτές κτλπ αλλα να ξέρεις τι κανεις
nick.the.greek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 οι πυκνωτές του καλά είναι το είδα τώρα μάλλον η η μπαταρια που υπάρχει στην μέση του φορτιστή είναι η δεν κανει καλή επαφή το καλώδιο στην είσοδο η στην έξοδο και γενικά πρέπει να ελέγξω αν έχει ρεύμα η είσοδος και έξοδος για να ξερω από που και μετά υπάρχει το θέμα η ένα ακόμα που δεν ξερω ακριβώς τι είναι άλλα το είδα σε ένα video χαχαχα ένα από αυτά. Αν κάτι ξέχασα που μπορεί να ξέρει κάνεις σας ας με συμπλήρωση στο τι άλλο μπορεί να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα