xrhstos08 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι θεμα τυχης! Αμα εισαι τυχερος θα περασει απλα η καρτα σου! Αμα οχι υπαρχει τροπος να βαλεις τα λεφτα στο paypal balance σου αλλα και αυτο ειναι καθαρα τυχη! Η τελευταια αγορα που εκανα πριν ουτε βδομαδα προσπαθουσα 6 μερες συνεχεια η να περασει η αγορα μου η να τα βαλω στο balance μου και δν γινοταν με τπτ! Απελπιστικα λιγο εχασα και το στοκ στο κινητο και την πεμπτη που μας περασε (μετα απο 6 μερες προσπαθια) αφου απελπιστικα λιγο και με επριζε η κοπελα μου να βαλω 20 ευρω στο paypal balance να παρει κατι χαζομαρες προσπαθω για 20 ευρω δν τα περνει! Λεω δν γαμιεται παταω 200 και περασαν:Ρ Που θελω να καταληξω ειναι ΟΤΙ να ναι η κατασταση! ΑΜα προσπαθησεις λγκα θα γινει η αγορα σου αλλα υπομονη! με καποιο αλλο τροπο δεν γινονται αγορες?
2.1Ohm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Απο οσο ξερω οχι!Η καμια φορα το περνει κατευθειαν η τα βαζεις στο paypal balance που το 2ο εχει μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα