Προς το περιεχόμενο

Corsair Scimitar RGB Mouse Review

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έλεος ρε παιδιά που απορείτε για τη χρησιμοτητα του. Όταν παίζεις Aion ή και μερικά άλλα mmo's και έχεις καμια 30αριά skills να χρησιμοποιείς συνέχεια είναι απίστευτα χρήσιμο. Έχω αλλάξει 2 razer naga και τώρα είναι το 2ο logitec g600 που χρησιμοποιώ. 

Δεν είναι βλάκες αυτοί που τα κατασκευάζουν, προφανώς απευθύνονται σε συγκεκριμένους πελάτες.

Μια χαρά χρήσιμα είναι γι αυτούς που τα θέλουν.  Προσωπικά, αν και δεν είχα ποτέ τέτοιο ποντίκι, προτιμώ τα πληκτρολόγια με τα macro keys.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Mr_proper. Τώρα διάβασα και τις προσθήκες στο ποστ σου. Προσωπικά σε ένα review ποντικού θέλω να μάθω την αίσθηση και γενικά την άποψη ενός reviewer χωρίς να το ανάγω σε επιστημη το θέμα και να αραδιάσω 5-10 αριθμούς χρησιμοποιώντας μερικά προγράμματα που κατεμέ είναι πάρα πολύ πρόχειρα και κακογραμμένα. Έχω γράψει πολλά προγράμματα benchmarks οπότε μου είναι πολύ εύκολο να διακρίνω

Στο overclock.net που τους θεωρώ αυθεντία στα ποντίκια δε βλέπω κανέναν να χρησιμοποιεί enotus κτλ. Ένα πρόγραμμα έχει φτιάξει ένα παλικάρι από εκεί μέσα το οποίο όμως είναι ακόμη σε νηπιακή μορφή και θέλει αρκετή δουλειά για να μεταφερθούν τα αποτελέσματα του και στον απλό κόσμο. Δείχνει πολλά υποσχόμενα πάντως και δεν απαιτεί να κουνήσεις το ποντίκι 101.5 mm για να πάρεις αποτελέσματα.

Επίσης το θέμα δεν είναι η κατασκευή μιας απλής βάση, αλλά μιας κινούμενης η οποία να σου βγάζει και το νούμερο επιτάχυνσης και το μέχρι πόση ταχύτητα μπορεί να διαβάσει ο αισθητήρας. Δεν είναι δύσκολο να γίνει απλά προσωπικά έχω μπλέξει πάρα πολύ με άλλα πολύ πιο προχωρημένα θέματα και δεν μπορώ να ασχοληθώ. Επίσης δεν μπορώ να ζητήσω από τους reviewers μου να γίνουν κατασκευαστές εξοπλισμού δοκιμών.

Όσον αφορά την ερώτηση με το λευκό mousepad αυτό που λες, για την ανάκλαση, δεν ισχύει για τους lazer αισθητήρες τουλάχιστον που έχω κάνει και δοκιμές. Στο λευκό χρώμα και γενικά στα ανοιχτόχρωμα οι lazer αισθητήρες έχουν πρόβλημα αντανάκλασης γιαυτό και πολλοί προτείνουν λευκά mousepads για μικρότερο LoD. Αντίθετα τα σκουρόχρωμα προσφέρουν καλύτερη ανάλυση. Γιαυτό το λόγο τα περισσότερα mousepads είναι σκούρου χρώματος. Επίσης ανάλογα με τον τύπο του αισθητήρα πρέπει να επιλέγεται και το υλικό κατασκευής του pad. Για Lazer είναι σκληρές επιφάνειες ενώ και Optical οι μαλακές (π.χ. υφασμάτινες).

Τέλος, τη συγκεκριμένη δουλειά την κάνουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ξέρουμε όλα τα κόλπα. Αλλά είμαστε ανοιχτόμυαλοι και προσωπικά έχω μάθει να μην το παίζω ποτέ ξερόλας (κάτι που το θεωρώ το ύστατο σφάλμα) αλλά να μαθαίνω πράγματα από όπου μπορώ γιατί κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει/κάνει όλα. Απλά πρέπει να βάζουμε και ένα φίλτρο στις πληροφορίες των forums και επίσης μη νομίζουμε ότι εμείς τα ξέρουμε όλα και ότι αυτός που κάνει review είναι άσχετος. Αυτά για σήμερα... Back to work now.

• Like 1

καλημέρα , ούτε εμενα μου αρέσανε στο παρελθόν αυτού του είδους τα mouse, αλλα μόλις έπεσε στα χερια μου ένα RAZER NAGA και παίζοντας διαφορα ΜMΟ τότε κατάλαβα την αξια του ,πλέον δεν μπορώ να παίξω με απλό mouse επειδή συνήθισα. μου γλιτώνει πολύ χρόνο στο να κάνω τα skills και στο αριστερό χέρι έχω περισσότερη ελευθερια στο χειρισμό του χαρακτήρα να κάνω μανούβρες για dodge και διαφορα τέτοια , πάντως το έχω 4 χρονια και ακόμα δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα , και όσο για τι τιμή του Naga ήτανε αρκετά πιο ακριβό , οποτε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι στα μείον του η τιμή του στα 80 ευρώ εφόσον φαίνεται καλής κατασκευής και πιο σύγχρονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...