elvetia2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα σας,θα χρειαστώ λίγο την βοήθεια σας. Εχω εναν εξωτερικό που το είχα στα windows,το σύνδεσα τωρα πάνω στο mac και δεν μπορω να σβήσω αρχεία απο μέσα. Τον είχα κάνει όταν τον πήρα fat32. Μπορε΄να με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ! ευχαριστω πολύ! MS-DOS (FAT32) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Απλά θα πρέπει να τον φορμάρεις σε Mac OS X Extended (Journaled) format. Ποια version του OS X τρέχεις, μιας και υπάρχουν διαφορές στην διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Να συμπληρώσω ότι αν δεν θέλεις να χάσεις τα αρχεία που είχες μέσα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το Tuxera NTFS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvetia2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 πως το φορμάρω?που παω παιδια παιδια? εχει λιγο καιρο που το πηρα και εχω χασει την μπαλα Τα αρχεια ολα θα τα κανω αντιγραφη σε αλλο σκληρο και μετα τα βαζω ξανα. που βλεπω την version? Ευχαριστω πολυ!!! Μετα θα κανει και για mac και windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 πως το φορμάρω?που παω παιδια παιδια? εχει λιγο καιρο που το πηρα και εχω χασει την μπαλα Τα αρχεια ολα θα τα κανω αντιγραφη σε αλλο σκληρο και μετα τα βαζω ξανα. που βλεπω την version? Ευχαριστω πολυ!!! Μετα θα κανει και για mac και windows? Version: > About This Mac. Σε Mac-format θα βλέπεις/επεξεργάζεσαι μόνο αρχεία Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvetia2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Version: > About This Mac. Σε Mac-format θα βλέπεις/επεξεργάζεσαι μόνο αρχεία Mac. θα τα διαβαζει κανονικα σε windows? και που παω για να το φορμαρω φίλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Για να τα διαβάζεις και από το PC θα χρειασθείς την εφαρμογή MacDrive. Πας μου την version για να σου πω πως θα φορμάρεις τον δίσκο. Να έχεις υπ' όψη σου ότι όλα όσα περιέχει θα διαγραφούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvetia2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 πες μου λιγο σε παρακαλω φιλε μου που παω.. Version: > About This Mac. δεν μπορω να το καταλαβω αυτο ακομα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αριστερά, στο επάνω μέρος της οθόνης βλέπεις το μήλο. Click επάνω του > About This Mac ή Περί αυτού του Mac και θα προκύψει ένα παράθυρο με αυτή ή με παραπλήσια εμφάνιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα σας,θα χρειαστώ λίγο την βοήθεια σας. Εχω εναν εξωτερικό που το είχα στα windows,το σύνδεσα τωρα πάνω στο mac και δεν μπορω να σβήσω αρχεία απο μέσα. Τον είχα κάνει όταν τον πήρα fat32. Μπορε΄να με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ! ευχαριστω πολύ! MS-DOS (FAT32) Κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις τα πάντα σε fat-32. Κάτι παίζει με τα permissions. Στη θέση θα έβρισκα ένα PC και θα έκανα φορμάτ σε ex-fat, αρκεί να έχεις OSX 10.6.8 και πάνω στο Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvetia2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αριστερά, στο επάνω μέρος της οθόνης βλέπεις το μήλο. Click επάνω του > About This Mac ή Περί αυτού του Mac και θα προκύψει ένα παράθυρο με αυτή ή με παραπλήσια εμφάνιση. version.jpg 10.11.1 (15B42) αυτην εχω φιλε μου. ευχαριστω για την βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις τα πάντα σε fat-32. Κάτι παίζει με τα permissions. Στη θέση θα έβρισκα ένα PC και θα έκανα φορμάτ σε ex-fat, αρκεί να έχεις OSX 10.6.8 και πάνω στο Mac. Συμφωνώ. Δοκίμασες μέσα από το Terminal να αλλάξεις τα permissions; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα