Neg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Είπα εγώ ότι είπες εσύ ότι το sandstone είναι άσχημο. Δύο προτάσεις έγραψα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το περιεχόμενο της κάθε μιας. Η συγκεκριμένη θήκη είναι καλή αρπαχτή για τις γιορτές ως δώρο σε κάποιο φίλο, κοπέλα, συνάδερφο κτλπ που έχει iPhone. Είναι φτηνό δώρο αλλά όχι φτηνιάρικο όπως οι θήκες του ενός ευρώ από το ebay ή κάτι όπως το παρακάτω Κανείς δεν πρόκειται να αφήσει το iPhone του για να πάρει Oneplus One, το γνωρίζουν πολύ καλά στην Oneplus σε τι άτομα έχουν να κάνουν. Καλά ναι η παραπάνω πολύχρομη θήκη είναι πραγματικά τσίρκο. 1
liberostelios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μ' αρέσει ο "ελιτισμός" του στυλ "που πας ρε καραμήτρο" χωρίς λόγο. Σιγά το πανέμορφο κινητό που του χαλάει την αισθητική η συγκεκριμένη θήκη. Προσωπικά, το θεωρώ μακράν το πιο άσχημο iPhone (ενώ τα προηγούμενα μου άρεσαν πολύ ως εμφάνιση).
vamvakoulas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παλι ειμαι κατα οποιασδηποτε θηκης (πλην θηκων μεταφορας τυπου πουγγι) αλλα και ζελατινων/tempered glass. Οποτε περι ορεξεως καρυδοπιτα. 1
damoclesword Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παλι ειμαι κατα οποιασδηποτε θηκης (πλην θηκων μεταφορας τυπου πουγγι) αλλα και ζελατινων/tempered glass. Οποτε περι ορεξεως καρυδοπιτα. Εγώ πάλι το ξέρω με κολοκυθόπιτα. Αλλά, όπως είπες. Περί ορέξεως... 1
deceit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 <p>Εγώ πάλι ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ έχω "κρύψει" το κινητό μου (iPhone6), ΕΝΤΕΛΩΣ το 'χω καλύψει, μέσα σε μια ΤΕΛΕΙΑ "Thule" θήκη.<br><br> Ναι μεν... το "ασχημαίνει"... ναι μεν... χάνεται το "σλικ"/"σλιμ" design του... αλλά ακόμα κι από τον... ΕΒΔΟΜΟ ΟΡΟΦΟ να πέσει, δεν θα πάθει τίποτα!<br> Έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δομή (η θήκη) και υλικά, τρομερές "πατέντες" εντός κι εκτός... και στην τελική όταν αγοράζεις ΘΗΚΗ... αγοράζεις κάτι που θέλεις ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ (να το προστατεύσεις), δεν αγοράζεις... παπιγιόν να το μοστράρεις για να δείχνει ομορφότερο το device.</p> <p> </p> <p>Γνώμη μου, πάντα...</p> Μια χαρά ωραίες θήκες οι Thule. Και εννοείται, όταν το smartphone κοστίζει τόσα πολλά, δεν χάνεις τίποτα να το προστατεύεις
Dudadidos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω πιστευω πως καποια μερα θα γινω προεδρος του Γαυρου...
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα τρολαρισμα τρελο. Σαν να παρεις φεραρι και να βαλεις προφυλακτηρες hyundai. Σημειωση για να μην αρχισετε τα περιεργα δεν ειμαι apple fan.ουτε κραζω τις κινεζικες αιτεριες γιατι το καλυτερο κινητο που ειχα ηταν το mate 7. Η αμηχανη στιγμη που μαθαινεις οτι τα αυτοκινητα της Hyundai ειναι πιο αξιοπιστα απο αυτα της Ferrari. Που να το φανταστεις. 1
pth76 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα γιατι να χρειαζεστε μια θηκη για το κινητο σας? Οι εταιρίες παλευουν να μειώσουν το παχος των σμαρτφον και σεις το θελετε χοντρο?
suffocater Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα γιατι να χρειαζεστε μια θηκη για το κινητο σας? Οι εταιρίες παλευουν να μειώσουν το παχος των σμαρτφον και σεις το θελετε χοντρο? Kαι χοντρο να ειναι το κινητο,πάλι θα το βαλει σε θήκη αυτός που θέλει να το βάλει. Δεν το βάζεις σε θήκη επειδή έχεις βιτσιο να έχει μινιμουμ συγκεκριμένου πάχους. Οποτε,ασύνδετο το ενα με το αλλο.
Neg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα γιατι να χρειαζεστε μια θηκη για το κινητο σας? Οι εταιρίες παλευουν να μειώσουν το παχος των σμαρτφον και σεις το θελετε χοντρο? Μιας και μιλάμε για πάχος και άσχημες θήκες, το καινούργιο τερατούργημα της Apple, ο Ive πρέπει να τα παράτησε και να έδωσε την δουλειά σε άλλον δεν εξηγείτε.. Νομίζεις οτι έβγαλε όγκο το iPhone, άσε που είναι μία ακόμη απόδειξη οτι το να κάνεις λεπτά τα κινητά δεν φτάνει η μπαταρία!
andre74 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Όχι και Ferrari το iphone. Ας πούμε Fiat 500 με χρυσάφι καθρέπτες. Ότι after market σου καπνίζει το βάζεις... Πάντα βελτίωση είναι.
suffocater Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Όχι και Ferrari το iphone. Ας πούμε Fiat 500 με χρυσάφι καθρέπτες. Ότι after market σου καπνίζει το βάζεις... Πάντα βελτίωση είναι. Σε τιμή θα εννοει ο φιλος ^^
Neg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σε τιμή θα εννοει ο φιλος ^^ Το iPhone εμφανισιακά ήταν πανέμορφο κινητό μέχρι το iPhone 5 μετά το χάλασαν, τότε το έλεγες φεράρι. Τώρα το λες BMW, φεράρι τώρα μπορείς να ονομάσεις αρκετές high end android συσκευές που συνδυάζουν την Premium όψη κατασκευής, Xiaomi, Huawei κλπ. Ουσιαστικά η Apple άφησε τα στοιχεία που έκαναν όμορφα τα κινητά της και τα πήρανε άλλοι (και καλά κάνανε, καιρός ήταν να βγουν premium συσκευές στην αγορά και απο άλλες εταιρίες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα