voltmod Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η OnePlus, γνωστή για τα smartphones με Android και τα αξεσουάρ που κατασκευάζει ανακοίνωσε την διάθεση μίας θήκης για τα iPhone 6 και iPhone 6s, που έχει το ίδιο “Sandstone” τελείωμα που συναντούμε και στο OnePlus Two. Είναι πιθανότατα, ο μοναδικός κατασκευαστής συσκευών Android –αν δεν κάνουμε λάθος- που ξεκίνησε να πουλάει μία θήκη ειδικά κατασκευασμένη για συσκευές iPhone. Όσον αφορά στην ίδια την θήκη, έχει την ονομασία OnePlus Sandstone Case έχει όπως είπαμε το χαρακτηριστικό “Sandstone” τελείωμα που συναντήσαμε στο OnePlus Two, και το οποίο έχει μία, ας πούμε, πιο “άγρια” αίσθηση σε σχέση με την έκδοση που συναντήσαμε στο OnePlus One. Η θήκη, κοστίζει $19,99 και έρχεται σε μαύρο κουτί από χαρτόνι ενώ συνοδεύεται και από μία πρόσκληση για την αγορά του OnePlus X έναντι €269 (ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να λάβουν την “κεραμική” έκδοση του OnePlus X). Site: PhoneArena Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο
grdtk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα τρολαρισμα τρελο. Σαν να παρεις φεραρι και να βαλεις προφυλακτηρες hyundai. Σημειωση για να μην αρχισετε τα περιεργα δεν ειμαι apple fan.ουτε κραζω τις κινεζικες αιτεριες γιατι το καλυτερο κινητο που ειχα ηταν το mate 7. 6
Neg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Lol αν και ωραία σε εμφάνιση τα OnePlus, η θήκη είναι άσχημη και αν περιμένουν να αλλάξει κάποιος κινητό λόγω της θήκης τότε τι να πω, καλή τους τύχη. Παντως καλό το Trolling 1
thanos_gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Και ποιος κάτοχος iPhone θα κρύψει το τιμημένο και περήφανο δαγκωμένο μήλο, για χάρη του logo της ΟnePlus? 10
lupus_Hegemonia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ έχω "κρύψει" το κινητό μου (iPhone6), ΕΝΤΕΛΩΣ το 'χω καλύψει, μέσα σε μια ΤΕΛΕΙΑ "Thule" θήκη.Ναι μεν... το "ασχημαίνει"... ναι μεν... χάνεται το "σλικ"/"σλιμ" design του... αλλά ακόμα κι από τον... ΕΒΔΟΜΟ ΟΡΟΦΟ να πέσει, δεν θα πάθει τίποτα!Έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δομή (η θήκη) και υλικά, τρομερές "πατέντες" εντός κι εκτός... και στην τελική όταν αγοράζεις ΘΗΚΗ... αγοράζεις κάτι που θέλεις ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ (να το προστατεύσεις), δεν αγοράζεις... παπιγιόν να το μοστράρεις για να δείχνει ομορφότερο το device. Γνώμη μου, πάντα... 1
damoclesword Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ας βάλει για σλόγκαν της "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ@λους", ίσως να πείσει μερικούς έτσι. 1
freedoom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ως κάτοχος OnePlus One με sandstone back cover, δηλώνω ενθουσιασμένος με την υφή, το grip και το όλο concept επιλογής αυτού του φινιρίσματος. 3
nickelodeon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Lol αν και ωραία σε εμφάνιση τα OnePlus, η θήκη είναι άσχημη και αν περιμένουν να αλλάξει κάποιος κινητό λόγω της θήκης τότε τι να πω, καλή τους τύχη. Παντως καλό το Trolling Ναι αυτό είναι όμορφο ενώ το άλλο είναι άσχημο. Όποιος αγγίξει το Sandstone υλικό δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. 5
Questioner Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 To sandstone φινίρισμα είναι λόγος για να πάρεις αυτή τη θήκη πέρα από οποιοδήποτε κόμπλεξ (και από τις δύο πλευρές). Προσωπικά βρίσκω την θήκη πολύ όμορφη. Γενικώς τα προϊόντα της 1+ είναι πολύ όμορφα αισθητικά και πολύ καλά ποιοτικά. 2
Neg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αυτό είναι όμορφο ενώ το άλλο είναι άσχημο. Όποιος αγγίξει το Sandstone υλικό δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Οτινάνε, είπα εγώ ότι το Sandstone δεν είναι ωραίο; Η θήκη είναι άσχημη, δεν ταιριάζει το κόψιμο που έχουν κάνει, καταρχήν έχει ανοίγματα από παντού και δεν πιάνει όλο το μπροστινό Bezel, όσο για το χρώμα, δεν ταιριάζει καθόλου στο ασημί του iPhone. Το συγκεκριμένο Design είναι όμορφο στις συσκευές τους όχι πρόσθετο σε άλλες.
wnet Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 ...Σαν να παρεις φεραρι και να βαλεις προφυλακτηρες hyundai... όχι δα.... δεν έχουν όλοι οι κάτοχοι iphone αυθεντικές θηκές apple... (δεν ξέρω αν υπάρχουν καν...) .... οπότε ναι.... θα πάρεις φεράρι και θα βάλεις τον προφυλακτήρα που γουστάρεις.... 1
Neg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 όχι δα.... δεν έχουν όλοι οι κάτοχοι iphone αυθεντικές θηκές apple... (δεν ξέρω αν υπάρχουν καν...) .... οπότε ναι.... θα πάρεις φεράρι και θα βάλεις τον προφυλακτήρα που γουστάρεις.... Μα ναι οι θήκες iPhone της Apple είναι άσχημες και ακριβές, με τα μισά λεφτά αγοράζεις πολύ πιο όμορφες θήκες.
nickelodeon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Οτινάνε, είπα εγώ ότι το Sandstone δεν είναι ωραίο; Η θήκη είναι άσχημη, δεν ταιριάζει το κόψιμο που έχουν κάνει, καταρχήν έχει ανοίγματα από παντού και δεν πιάνει όλο το μπροστινό Bezel, όσο για το χρώμα, δεν ταιριάζει καθόλου στο ασημί του iPhone. Το συγκεκριμένο Design είναι όμορφο στις συσκευές τους όχι πρόσθετο σε άλλες. Είπα εγώ ότι είπες εσύ ότι το sandstone είναι άσχημο. Δύο προτάσεις έγραψα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το περιεχόμενο της κάθε μιας. Η συγκεκριμένη θήκη είναι καλή αρπαχτή για τις γιορτές ως δώρο σε κάποιο φίλο, κοπέλα, συνάδερφο κτλπ που έχει iPhone. Είναι φτηνό δώρο αλλά όχι φτηνιάρικο όπως οι θήκες του ενός ευρώ από το ebay ή κάτι όπως το παρακάτω Κανείς δεν πρόκειται να αφήσει το iPhone του για να πάρει Oneplus One, το γνωρίζουν πολύ καλά στην Oneplus σε τι άτομα έχουν να κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα