Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Από ένα HP G3 και ένα G4 είναι πολύ καλύτερα πάντως. Υπ' όψιν η οθόνη είναι Glossy (σε αντίθεση με τα HP που λέω). Για εμένα είναι πιο ζωντανά απ' ότι τα περίμενα τα χρώματα. Γενικά να απογεύγετε HP σε budget μηχανηματα γιατι οι οθόνες που βάζει ειναι αθλιες . Ειδικά εαν δείτε μηχάνημα με Matte οθόνη μακριά .. Θα το κουνατε πέρα δώθε για να βρείτε σωστή γωνία θέασης.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά βοηθείστε με γρήγορα !! Άνοιξα το λάπτοπ το HP για να του αλλάξω ram και αφού το ξεβίδωσα κανονικά (αφού πρώτα έβγαζα και έβαζα κάτι μικρά καλώδια) στο τέλος...πατάω το κουμπί και τίποτα !!! Δεν ξέρω τί να κάνω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το λυνεις προσεκτικα παρατηρωντας μην ξεχασεις-χασεις κατι (δεν υπερβαλλω συμβαινουν...),βαζεις τη παλια του ram, το ξαναδενεις ακομη προσεκτικοτερα, προσεχοντας ολα ξανα-μανα,αν δεν ξανεκκινησει: παει να πει οτι δεν ειναι η αλλη ram που το 'χαλασε', αλλα δυστυχως εσυ...Στο κακο σεναριο μπορεις παντα να δοκιμασεις να το στειλεις @ σερβις, κανοντας τον Κινεζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Βγάλε - βάλε μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγώ περιμένω αυτόν τον δίσκο http://www.e-shop.gr/ssd-intenso-3812430-top-performance-128gb-25-sata3-p-PER.320817 και αυτη την μνήμη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37133&cat=4&sub=401&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το λυνεις προσεκτικα παρατηρωντας μην ξεχασεις-χασεις κατι (δεν υπερβαλλω συμβαινουν...), βαζεις τη παλια του ram, το ξαναδενεις ακομη προσεκτικοτερα, προσεχοντας ολα ξανα-μανα, αν δεν ξανεκκινησει: παει να πει οτι δεν ειναι η αλλη ram που το 'χαλασε', αλλα δυστυχως εσυ... Στο κακο σεναριο μπορεις παντα να δοκιμασεις να το στειλεις @ σερβις, κανοντας τον Κινεζο Έχω δοκιμάσει και με την παλιά ram και τίποτα !!! Αν το πάω στον Γερμανό,τί θα κερδίσω ? Βγάλε - βάλε μπαταρία Τίποτα Ξέχασα να πω ότι το φωτάκι όταν είναι στην πρίζα, με ή χωρίς την μπαταρία το λάπτοπ είναι αναμμένο (μπλε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ο διακόπτης on/off συνδέεται με καλώδιο στην motherboard? Κάπως κουμπώνει δλδ στην M/B ή είναι πάνω στην m/b? Αν είναι η πρώτη περίπτωση δεν αν το κούμπωσες καλά και βεβαιώσου (πχ με ένα πολύμετρο) αν δουλεύει (κάνει επαφή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Aκομα δεν το αγορασατε το διαλυσατε;; Προσοχη ρε παιδια αμαρτια ειναι...ακομα δεν το γλεντησατε λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Aκομα δεν το αγορασατε το διαλυσατε;; Προσοχη ρε παιδια αμαρτια ειναι...ακομα δεν το γλεντησατε λιγο. Συμφωνώ ... αλλά αμα καταλάβεις τώρα την κατάσταση μου ..τί να σου πωω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχεις κουμπώσει σωστά το flex του κουμπιού On/Off. Άνοιξέ το ξανά και βάλε πάλι τα καλώδια. Αν το έβαλες και δεν ανοίγει πάλι, τότε μπορεί να το κατέστρεψες (το flex). Από τη μνήμη αποκλείεται να κάηκε το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Υπομονη δεν θα ειναι κατι. Κανε οτι σ λενε τα παιδια και με υπομονη κανε το οπως ηταν στην αρχη Αν δεν βγαλεις ακρη πηγαινε γερμανο και δεν τι μπορει να κανεις. Ενταξει δεν ηρθε και το τελος του κοσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Άκυρο post. Απαντήθηκε παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχεις κουμπώσει σωστά το flex του κουμπιού On/Off. Άνοιξέ το ξανά και βάλε πάλι τα καλώδια. Αν το έβαλες και δεν ανοίγει πάλι, τότε μπορεί να το κατέστρεψες (το flex). Από τη μνήμη αποκλείεται να κάηκε το μηχάνημα. Ποιο,πού είναι αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Είναι τα καλώδια που αποσύνδεσες κάτω από το πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει όλα διορθώθηκαν..παρόλο που ακόμη δεν έχω καταλάβει τί τελικά έφταιγε..αν και νομίζω πως είχα βάλει ανάποδα ένα καλώδιο. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας και την βοήθεια σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις