Προς το περιεχόμενο

[laptop] 14'' HP 14-r208nv και HP 14-r206nv 199€@germanos.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 439
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανένας βάλει στο Lenovo G40-30 (αυτό με το πορτάκι κάτω) αυτό το 8αρι module?

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-kvr16ls11-8-8gb-so-dimm-ddr3-1600mhz-value-ram-p-PER.552755

H Kingston δεν μου το προτείνει στο memory finder της:

http://www.kingston.com/en/memory/search?DeviceType=3&Mfr=LEN&Line=Essential&Model=92897

...αλλά δεν ξέρω γιατί. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά...

Επίσης, στο memory finder, η τελευταία επιλογή (HX316LS9IB/8 ) κάνει??? γιατι βλέπω ότι είναι CL9 και όχι CL11 όπως τα άλλα.

Θέλει DDR3L γι' αυτό. Αυτή στο λινκ που έβαλες είναι κλασική DDR3.

Δημοσ.

Παιζει δηλαδη να ειναι χειροτερο απο Netbook 6ετιας με Windows XP και 512mb RAM? Σας ακουω σιγουρους οτι δεν τρεχει μια και δισταζω να παραγγειλω :P

Help!

Ελα τώρα μη λέμε οτι θέλουμε, εντάξει ειναι ένα μηχάνημα χαμηλής ισχύος αλλά μέχρι εκεί, δε μπορεις να το συγκρίνεις με μηχάνημα με win xp και 512 mb ram..... Oπως είπα και πιο πάνω με win 10 τρέχει μια χαρά αν θέλεις να του βάλεις 4 γιγα μνήμη τότε θα καλυφθείς για τις καθημερινές σου ασχολίες απόλυτα. Δες το και απο μια άλλη πλευρά, αν κάποιος έχει ενα γερασμένο λάπτοπ που θέλει μπαταρία, θέλει μνήμη θέλει δίσκο γιατι ειναι αργός με προβληματικούς τομείς, θέλει και καθάρισμα απο τις σκόνες εσωτερικά γιατί ανεβάζει θερμοκρασίες, τι κάνει;;; Δίνει 169 ευρώ και λύνει το πρόβλημά του για μια τριετία (2 χρόνια έχει εγγύηση), μετά απο 3 χρόνια να είμαστε καλά θα δούμε τότε, μπορεί να τα δίνουν και στα μάρκετ με μια εξάδα νερά....

Δημοσ.

Παρελαβα το πρωι το lenovo.πρωτες εντυπωσεις απο clean install με windows 7 αρκετα καλες.οπως ειναι απ το κουτι σερνεται με windows 8.1.για light/casual χρηση μια χαρα ειναι

Δημοσ.

Παιδιά έχει κανένας βάλει στο Lenovo G40-30 (αυτό με το πορτάκι κάτω) αυτό το 8αρι module?

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-kvr16ls11-8-8gb-so-dimm-ddr3-1600mhz-value-ram-p-PER.552755

H Kingston δεν μου το προτείνει στο memory finder της:

http://www.kingston.com/en/memory/search?DeviceType=3&Mfr=LEN&Line=Essential&Model=92897

...αλλά δεν ξέρω γιατί. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά...

Επίσης, στο memory finder, η τελευταία επιλογή (HX316LS9IB/8 ) κάνει??? γιατι βλέπω ότι είναι CL9 και όχι CL11 όπως τα άλλα.

Το πήγα safe και του έβαλα την πρώτη που μου προτείνει η Kingston στο finder. Παίζει μια χαρά. Άντε και σε SSD με το καλό (όταν σκαντζάρω του Desk...)

Δημοσ.

Παρέλαβα το Lenovo της προσφοράς. Πολύ τίμιο για τα χρήματα του, και κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα, πολύ όμορφο. Δεν προλαβαίνω αυτες τις μέρες να κάνω το clean install και την αναβάθμιση ραμ που απ ότι κατάλαβα όλοι θα κάνουμε, αλλά δείχνει ικανό να φέρει εις πέρας τα απλά και βασικά πράγματα που μεγαλύτερης ηλικίας άτομα ζητούν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι που παρελαβα το hp , μεχρι να ξεκινησει την πρωτη φορα εκανε παρα πολλη ωρα..Του εβαλα clean install win 10 και κατι παει να κανει.Μολις βρω χρονο θα του βαλω ssd και μια 4 γιγα ram που εχω.Θα εχει νοημα να βαλω 8 γιγα η θα ειναι μια απο τα ιδια; 

Δημοσ.

μετα απο δυο μερες χρησης μπορω να πω οτι η αγορα ηταν πολυ καλη επιλογη

σε windows 7 32 bit (χωρις να αναβαθμισω ram και δισκο) που του εβαλα δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα,ολα ανοιγουν αμεσα

- office και δοκιμασμενο σε βαρια αρχεια excel

- 720p youtube

- kodi 

- 6-7 καρτελες ανοιχτες και πισω να παιζει 720p offline(οχι youtube) χωρις προβληματα με καταναλωση ram στο 59%

απορω για ολα αυτα που γραφονται εδω τοσες μερες αν λαβεις υπ'οψιν την εμπειρια χρησης και παντα σε σχεση με την τιμη αγορας,χωμα τιμη για λαπτοπ.σαβουρι, χρεπι ή οπως αλλιως θελετε πειτε το για τα χαρακτηριστικα αλλα αυτο που μετραει εν τελει ειναι αν σε καλυπτει χωρις προβληματα.

στο μελλον αν δω οτι τραβαει ζορι μονο τοτε θα αναβαθμισω σε ssd και ram + 64bit os

• Like 2
Δημοσ.

μετα απο δυο μερες χρησης μπορω να πω οτι η αγορα ηταν πολυ καλη επιλογη

σε windows 7 32 bit (χωρις να αναβαθμισω ram και δισκο) που του εβαλα δεν αντιμετωπισα κανενα θεμα,ολα ανοιγουν αμεσα

- office και δοκιμασμενο σε βαρια αρχεια excel

- 720p youtube

- kodi 

- 6-7 καρτελες ανοιχτες και πισω να παιζει 720p offline(οχι youtube) χωρις προβληματα με καταναλωση ram στο 59%

απορω για ολα αυτα που γραφονται εδω τοσες μερες αν λαβεις υπ'οψιν την εμπειρια χρησης και παντα σε σχεση με την τιμη αγορας,χωμα τιμη για λαπτοπ.σαβουρι, χρεπι ή οπως αλλιως θελετε πειτε το για τα χαρακτηριστικα αλλα αυτο που μετραει εν τελει ειναι αν σε καλυπτει χωρις προβληματα.

στο μελλον αν δω οτι τραβαει ζορι μονο τοτε θα αναβαθμισω σε ssd και ram + 64bit os

Γιατί είναι η κλασσική νεοελληνική αντίδραση. Θέλω φτηνό και Μερτσεντέ. Πως να το κάνουμε. Το κακό είναι ότι επηρεάζουν κόσμο αυτά τα υπερβολικά σχόλια και είναι κρίμα.

• Like 3
Δημοσ.

Ψήνομαι άσχημα να το πάρω για απλή χρήση κυρίως ίντερνετ. Αν το συγκρίνουμε με το lenovo G565 χάνει σημαντικά στον επεξεργαστή; Ρωτάω για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης αφού για παρόμοια χρήση το G565 με είχε βγάλει ασπροπροσωπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...