Προς το περιεχόμενο

Έξοδα αυτοκινήτου?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ΚΤΕΟ ρε παιδιά πόσο είναι;

πήγε 60€;

η τιμή δεν είναι στανταρ ή παίζει ανάλογα την πόλη/περιοχή;

Αθήνα όλοι χρεώνουν 50, Πάτρα όλοι χρεώνουν 40.

Για Αθήνα κάθε δυο χρόνια πληρώνεις 50 για κτεο και ενδιάμεσα 10 για κάρτα, έτσι βγαίνει το 60άρι.

Δημοσ.

οκ, κατάλαβα.

και για να είμαι εκτός θέματος θα έλεγα κι εγώ στο φίλο να κοιτάξει μέχρι 1200-1300cc και όχι 1600 που σκέφτεται.

δε γίνεται να μετράς τα φραγκοδίφραγκα αν σου βγαίνουν και να κοιτάς 1600αρια.

• Like 1
Δημοσ.

Αθήνα όλοι χρεώνουν 50, Πάτρα όλοι χρεώνουν 40.

Για Αθήνα κάθε δυο χρόνια πληρώνεις 50 για κτεο και ενδιάμεσα 10 για κάρτα, έτσι βγαίνει το 60άρι.

περσι περασα με 40 στην αθηνα + προσφορα 5 η καρτα !

Δημοσ.

Τώρα τα 5ευρά θα συζητάμε; :P

Με τα τέλη κυκλοφορίας ακούγεται ότι επιτέλους θα πέσουν στις μεγάλες κατηγορίες εφόσον έρχεται αύξηση στο οποιοδήποτε καύσιμο κίνησης 0,02€/lt. Τώρα βέβαια τι να πει κανείς.

Δημοσ.

Τώρα τα 5ευρά θα συζητάμε; :P

Με τα τέλη κυκλοφορίας ακούγεται ότι επιτέλους θα πέσουν στις μεγάλες κατηγορίες εφόσον έρχεται αύξηση στο οποιοδήποτε καύσιμο κίνησης 0,02€/lt. Τώρα βέβαια τι να πει κανείς.

δε φαινεται να ειναι σοβαρη η πτωση...τουλαχιστον στα 2lt που μας ενδιαφερουν :D :D

γενικως το κρατος χανει συνεχως εσοδα απο παντου !!!

Δημοσ.

περσι περασα με 40 στην αθηνα + προσφορα 5 η καρτα !

Και εγώ μέσα στο 2013 πέρασα με 28€ στην Πάτρα, και κάρτα καυσαερίων εντελώς δωρεάν.

Το θέμα μας είναι τι χρεώνουν σήμερα, και σήμερα αυτές οι τιμές απλά δεν παίζουν, όλοι έχουν ίδιες τιμές.

Δημοσ.

Και εγώ μέσα στο 2013 πέρασα με 28€ στην Πάτρα, και κάρτα καυσαερίων εντελώς δωρεάν.

Το θέμα μας είναι τι χρεώνουν σήμερα, και σήμερα αυτές οι τιμές απλά δεν παίζουν, όλοι έχουν ίδιες τιμές.

στο mrKTEO βγαινει προσφορα τακτικα για 40€ ακομη ;)

όπως επισης σε ολα τα κρατικα εχει 40€ !!!

Δημοσ.

Οσοι εχουν βαλει υγραεριο όπως εγω να υπολογιζουν αλλα 25-30 ευρω (κοβεται αποδειξη) για Υπευθυνη δηλωση εγκατασταστη ότι  δουλευει σωστα το υγρεριο. Χρειαζεται  προσκομιση στο ΚΤΕΟ.

Δημοσ.

στο mrKTEO βγαινει προσφορα τακτικα για 40€ ακομη ;)

όπως επισης σε ολα τα κρατικα εχει 40€ !!!

ΚΤΕΟ το περνάς όταν πρέπει, δε μπορείς να περιμένεις μήπως βάλει κάποιος προσφορά. Ας θες να το περάσεις σήμερα, θα πληρώσεις όσο χρεώνουν σήμερα.

Όσο για τα κρατικά κτεο, εγώ προσωπικά προτιμώ να δώσω 10€ παραπάνω ναι να ΜΗΝ έχω να κάνω με δημόσιους υπάλληλους.

Ας το θέσω αλλιώς για να μην έχεις παράπονο, το κόστος για κτεο/κάρτα καυσαερίων είναι περίπου 25-30€ το έτος.

Happy? :D

Δημοσ.

ΚΤΕΟ το περνάς όταν πρέπει, δε μπορείς να περιμένεις μήπως βάλει κάποιος προσφορά. Ας θες να το περάσεις σήμερα, θα πληρώσεις όσο χρεώνουν σήμερα.

Όσο για τα κρατικά κτεο, εγώ προσωπικά προτιμώ να δώσω 10€ παραπάνω ναι να ΜΗΝ έχω να κάνω με δημόσιους υπάλληλους.

Ας το θέσω αλλιώς για να μην έχεις παράπονο, το κόστος για κτεο/κάρτα καυσαερίων είναι περίπου 25-30€ το έτος.

Happy? :D

αν και ετσι κι αλλιως τα 5-10-20€ δεν κανουν τη διαφορα στο τελος, οσο αφορα τα οχηματα κ απλως απαντω για να γινεται κουβεντα..

κτεο μπορεις να περασεις κ λιγο νωριτερα οποτε μπορεις να παρεις την προσφορα  :ph34r:

επισης, σε δημοσιο κτεο δε θα ελεγα οτι ειναι δημοσιοϋπαλληλικα τα συστημα, ισα ισα εκει περνας το αμαξι μονο αν πρεπει να περασει & οχι σαν τα ιδιωτικα που πηγαινω το αμαξι μου με εξατμιση group A και δεν μετρανε καν db / ρυπους... :-D

Δημοσ.

2 αυτοκίνητα περάσαμε πριν 2 μήνες με 35€ το ένα.

Δημοσ.

Επίσης να υπολογίζεις ότι για μικρού κυβισμού αυτοκίνητα (εντός πόλης) θα είναι περίπου 8lt/100km η κατανάλωση. Μην ακούς κάτι 5-6 λιτρα, είναι μετρήσεις με σβηστό το αμάξι και ούριο άνεμο. :P

Επίσης αν είναι πρώτο αυτοκίνητο και είσαι μικρότερος των 23ων ή/και έχεις λιγότερο από 2 χρόνια το δίπλωμα πληρώνεις επισφάλιστρο, κανενα 20€ το εξάμηνο πιο ακριβά ασφάλιστρα (υποχρεούσε να το έχεις γιατί σε περίπτωση ατυχήματος δεν σε καλύβει η ασφαλιστική).

Τέλος αν είσαι νέος οδηγός, πιστεύω ότι θες κανένα 200€ για τις πρώτες βλακείες που θα κάνεις.. ξέρεις τα κλασσικά. κανένα καθρέφτη, καμιά κλήση για παρκάρισμα,κοκ.

Δημοσ.

Επίσης αν είναι πρώτο αυτοκίνητο και είσαι μικρότερος των 23ων ή/και έχεις λιγότερο από 2 χρόνια το δίπλωμα πληρώνεις επισφάλιστρο, κανενα 20€ το εξάμηνο πιο ακριβά ασφάλιστρα (υποχρεούσε να το έχεις γιατί σε περίπτωση ατυχήματος δεν σε καλύβει η ασφαλιστική).

Καλυπτει αλλα με προστιμο 60% επι της βασικης ασφαλειας.

Δημοσ.

Θα πάρω κάποιο με 2000 ευρώ θα περιμένω λίγο καιρό για καμία ευκαιρία. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι οι δικοί μου δουλεύουν εξωτερικό δλδ 0 ελληνικό εισόδημα και έχω ακούσει ότι δε γίνεται γτ σε κυνηγάει ή εφορεία υσχει κάτι τέτοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...