Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ΜΕΓΑΛΟ ζητημα πάντως που δεν είδα να το σχολιάζει κανείς ειναι η ΥΠΟΘΑΛΨΗ τετοιου είδους εγκληματιών από το BITCOIN !!!

Μαλλον δεν ξερεις την ιστορια του bitcoin...

Ψαξε λιγο να την μαθεις και θα καταλαβεις

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είστε αφελείς έτσι ? είπα πουθενά να κλείσει το bitcoin ???? εννοούσα ότι θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια καθώς και μια αρχή όπου θα μπορεί να επεμβαίνει σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις για εύκολο χρήμα ! αν είστε κάτω των 25 σας βρίσκω ελαφρυντικό το νεαρό της ηλικίας σας.. @ Predatorkill @ jmirko15

Μάλλον δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί το Bitcoin.. Διάβασε λίγο τι είπε παραπάνω ο chek2fire.

• Like 2
Δημοσ.

να καταργησουν-απαγορεψουν το ιντερνετ μηπως γλυτωσουμε απο ολα αυτα!

ομως, χωρις ιντερνετ δεν υπαρχει πολιτισμος πλεον, χμμμ

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη και εγω έχω τέτοιο μπακαπ δίσκο τον βγάζω offline απο το disc managment. Ξέρει κανένας αν αυτος η κάποιος άλλος ιος μπορεί να τον βάλει online και να τον κρυπτογραφήσει? ειναι κουραστικο να βάζω βγάζω καλώδια...

Δημοσ.

Το versioning στα backup είναι μια καλή λύση, αφού μόνο η τελευταία έκδοση βρίσκεται σε shared folder και μόνο αυτή -πάντα θεωρητικά, δεν μου έχει συμβεί ποτέ- μπορεί να μολυνθεί. Έτσι, θα μπορείς μετά να επαναφέρεις τις προηγούμενες καθαρές εκδόσεις.

Δημοσ.

Ρε παιδια για να καταλαβω. Εγω δεν ειχα ποτε μου και ουτε εχω κανενα antivirus. Ποτε μου δεν ειχα κανενα προβλημα. Μπαινω μονο σε επιλεγμενες ιστοσελιδες και δεν αφηνω κανεναν να καθησει και να παταει απο εδω και απο κει. Ετσι ευκολα την πατας με ιους;

Δημοσ.

Ρε παιδια για να καταλαβω. Εγω δεν ειχα ποτε μου και ουτε εχω κανενα antivirus. Ποτε μου δεν ειχα κανενα προβλημα. Μπαινω μονο σε επιλεγμενες ιστοσελιδες και δεν αφηνω κανεναν να καθησει και να παταει απο εδω και απο κει. Ετσι ευκολα την πατας με ιους;

απλά μην ανοίγεις ποτέ αρχεία που δεν ξέρεις από που προέρχονται είτε από email είτε από ιστοσελίδες και πάντα να είσαι υποψιασμένος. Αν κάνεις τα παραπάνω δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

τα πραγματα ειναι απλα. Για μας ειδικα που μεγαλωσαμε με την αναπτυξη του ιντερνετ μαζι και το μαθαμε σωστα νομιζω οτι το να κολλησεις ιο ειναι αδυνατο. Προσωπικα στα 17 χρονια που ειμαι Online δεν εχω κολλησει ποτε, και antivirus εχω τα τελευταια 5 χρονια.

Ομως ποτε μου δεν ανοιξα το αρχειακι που μου εστειλε στο msn η φιλη και ελεγε "i have new pictures here", λες και αν καμια φιλη μου ειχε.."ορεξεις" θα μου το ελεγε στα αγγλικα. Πολλα ζωα ομως τα ανοιγαν. Ομοιως με τα mail (chain letters κτλ) ποτε δεν ανοιγα αν δεν ηταν κατι που περιμενα ή που δεν ηξερα τι ειναι, ειδικα οσο δεν ειχα δουλεια που να σχετιζεται με mails, δε με ενδιεφερε να χασω καμια πληροφορια, το block και το report Πηγαιναν συνεφο. 

Τελος, δεν ψαχνομουν ποτε σε περιεργες σελιδες και ακομα και οταν ηθελα να κατεβασω κανα αρχειο που δεν το εβρισκες ευκολα και πηγαινες σε περιεργα λινκς, παλι προσεχα και προτιμουσα να το παρατησω ή τουλαχιστον να εχω αποσυνδεσει τους δισκους που εχω back up και να δουλευω μονο system.

Ετσι ποτε δεν ειχα θεμα. Επισης ποτε δεν εβαζα φλασακια απο αλλους αν δεν ηξερα οτι εχουν μια επαφη και προσεχουν λιγο,αλλιως επαιρνα τα μετρα μου οπως πριν.

Νομιζω οτι δεν ειναι τοσο ευκολο να την πατησεις αν εχεις λογικη και γνωση. 

Την λογικη δεν την αποκτας ευκολα, αλλα τη γνωση την αποκτας αν σκεφτεσαι πριν απο καθε κλικ.

Απο εκει και περα, τα τελευταια χρονια πληρωνω 30-40 ευρω για Kaspersky internet security 5 αδειες, πουλαω σε 2 φιλους τις 2 ενα 15ευρω και μου μενουν οι 3 σχεδον τσαμπα. Ετσι εχω μια εξτρα προστασια και καθαριζω και εγω, κυριως για τα pc γονιων και αδερφης. 

Οσο για το αρθρο, ολα τα αρχεια μας σε εναν εξωτερικο, ή και σε 2ο και διαγραφη απο μεσα, τουλαχιστον τα πολυ προσωπικα..ωστε και να δημοσιευσουν κατι να μη μας νοιαζει.

• Like 1
Δημοσ.

αν όλα αυτά τα χρόνια έβαζες και linux θα είχες γλιτώσει όλα τα 40ευρά :P

Φιλε μου αυτη η καραμελα με τα Linux πρεπει να τελειωσει. Τα linux δεν ειναι λειτουργικο για το μεσο χρηστη, και για να μην τα αναφερω προφανως εχω τους λογους μου (εκτος αν απο αυτα που εγγραψα μοιαζω μισο-ψαγμενος). Δεν το παιζω παντογνωστης, ισα ισα, επειδη τα Linux απαιτουν γνωσεις και ψαξιμο και πολλες προσαρμογες σε drivers,προγραμματα κτλ σε σχεση με τα windows, απλα αποφασισα να μην ξανα ασχοληθω. Φυσικα και τα ειχα καμποσα χρονια αλλα δεν βρηκα κανεναν λογο να τα συνεχισω. ΞΕρεις και η ψυχικη ηρεμια ή ο χαμενος χρονος κοστολογουνται, και αξιζουν πολυ περισσοτερο απο 40 ευρω το χρονο οπου σε πραγματικη αξια ειναι 10 ευρω καθως πουλαω παντα 2-3 αδειες και μου βγαινει και τσαμπα και με κερδος κτλ κτλ.

Επειδη λοιπον δεν ειναι η δουλεια μου αυτη, αλλα ουτε εχω τοσο περιττο χρονο, τα κατηργησα. Το να γραφω σε ενα φορουμ ειναι η μονη ευχαριστηση και διαλειμμα απο τη δουλεια στην καθημερινοτητα.

Κατα τα αλλα, συμφωνω μαζι σου αλλα δεν αξιζει..

Δημοσ.

Φιλε μου αυτη η καραμελα με τα Linux πρεπει να τελειωσει. Τα linux δεν ειναι λειτουργικο για το μεσο χρηστη, και για να μην τα αναφερω προφανως εχω τους λογους μου (εκτος αν απο αυτα που εγγραψα μοιαζω μισο-ψαγμενος). Δεν το παιζω παντογνωστης, ισα ισα, επειδη τα Linux απαιτουν γνωσεις και ψαξιμο και πολλες προσαρμογες σε drivers,προγραμματα κτλ σε σχεση με τα windows, απλα αποφασισα να μην ξανα ασχοληθω. Φυσικα και τα ειχα καμποσα χρονια αλλα δεν βρηκα κανεναν λογο να τα συνεχισω. ΞΕρεις και η ψυχικη ηρεμια ή ο χαμενος χρονος κοστολογουνται, και αξιζουν πολυ περισσοτερο απο 40 ευρω το χρονο οπου σε πραγματικη αξια ειναι 10 ευρω καθως πουλαω παντα 2-3 αδειες και μου βγαινει και τσαμπα και με κερδος κτλ κτλ.

Επειδη λοιπον δεν ειναι η δουλεια μου αυτη, αλλα ουτε εχω τοσο περιττο χρονο, τα κατηργησα. Το να γραφω σε ενα φορουμ ειναι η μονη ευχαριστηση και διαλειμμα απο τη δουλεια στην καθημερινοτητα.

Κατα τα αλλα, συμφωνω μαζι σου αλλα δεν αξιζει..

Δεν είναι καραμέλα να λέει κάποιος ότι τα Linux δεν είναι για το μέσο χρήστη;

Δημοσ.

Δεν είναι καραμέλα να λέει κάποιος ότι τα Linux δεν είναι για το μέσο χρήστη;

φυσικα και δεν ειναι γιατι δεν ειναι για το μεσο χρηστη. Εδω μιλαμε για ιους και ολοι λεμε για ιστοριες που την πατησαμε ειτε εμεις με εμπειρια ειτε φιλοι μας απο βλακεια ή ασχετοσυνη και θες να μου πεις οτι αυτοι οι χρηστες, οι πολλοι, θα μπορουσαν να χειριστουν Pc Με linux χωρις εκπαιδευση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...