panagiotisky Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα... Εχω το εξης θέμα. Απο τις ιδιοτητες στην αναπαραγωγη ήχου παταω τη δοκιμη στα ηχεια. Απ ολα τα ηχεια ο ηχος της δοκιμης λειτουργει κανονικα. Αλλά εχω το θεμα οτι οταν παταω απο το youtube bass test , το μπασσο ακουγετε απο το κεντρικο ηχειο πολυ άτσαλα και οχι απο το woofer ( ηχεία εχω κατι philips 5.1 A2.610/00) Πριν απο λιγο καιρο ητανε κανονικα.... Καρτα ηχου εχω την Audigy2. Οδηγους περασα σημερα αλλα τιποτα, τα ιδια. Η μητρικη που εχω ειναι Asuus PSK που εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου μαλλον 7.1. Εκανα enable apo Bios κατεβασα οδηγους απο realtek συνδεσα τα βισματα στις αντιστοιχες υποδοχες , αλλα ηχος πουθενα. Δεν ακουγοταν τιποτε, οποτε ξαναεβαλα την audigy. Την εσωτερικη καρτα ηχου θα ηθελα να την κανω να δουλεψει αφου μπορω να διαχειριστω μπασσα και αλλα που μου δινει τη δυνατοτητα. Ενω h audigy δεν μου δινει διαχειριση mpass και αλλα.... Υ.Γ. απο το control panel στην δοκιμη ηχου το μπασσο ακουγετε κανονικα. οταν βαζω του youtube bass test , το μπασσο ακουγετε απο το κεντρικο ηχειο και χαλια . απο το woofer τιποτα,αλλα οταν βγαζω το πορτοκαλι καλωδιο απο το woofer, τοτε ακουγετε ΚΑΙ απο το woofer το μπασσο.
duffyduck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Κατεβασε τους modded drivers απο τον daniel_k http://danielkawakami.blogspot.com/2015/09/sb-audigy-series-support-pack-61.html Βγαλε τους παλιους, πριν εγκαταστησεις τους νεους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα