xagiouken Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια επένδυση και να πάρω μια καλή οθόνη για gaming είμαι ανάμεσα στην BenQ XL2411Z και Asus VG248QE αν υπάρχει καμία καλύτερη να μου προτείνετε θα τη δεχτώ,δεν ξέρω αν το σύστημα μου θα υποστήριξη τα 144hz αυτών τον οθονών Budget : 350Μέγεθος: εως 27Χρήση: gaming,cs go,gtav,black ops 3 Το PC Μου αναγράφετε στην υπογραφή μου Ξέχασα να αναφέρω οτι υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς μιας μεταχειρισμενης S277HKwmidpp αν αξίζει και μπορεί το σύστημα μου να υποστήριξη 4κ που δεν πιστεύω
Zergoulini Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αν και κατοχος Benq και απολυτα ευχαριστημενος, θα σου προτεινα την LG http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24GM77-B Εχει αναφερθει σε Reviews οτι εχει καλυτερη αποδοση χρωματων. Την Asus μην την προτιμησεις κατα την γνωμη μου. Επισεις να ξερεις οτι μονο παιχνιδια τυπου dota Και καποια ψιλο παλια θα μπορει να τα τρεχει πανω απο 120 fps το pc σου. 1
xagiouken Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν και κατοχος Benq και απολυτα ευχαριστημενος, θα σου προτεινα την LG http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24GM77-B Εχει αναφερθει σε Reviews οτι εχει καλυτερη αποδοση χρωματων. Την Asus μην την προτιμησεις κατα την γνωμη μου. Επισεις να ξερεις οτι μονο παιχνιδια τυπου dota Και καποια ψιλο παλια θα μπορει να τα τρεχει πανω απο 120 fps το pc σου. ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου,αλλά την οθόνη δεν την βρίσκω πουθενά Ελλάδα μόνο amazon και μαζί με μεταφορικά ξεφεύγει απο τα 350...επίσης δλδ to black ops 3 που το παίζω με 80-90 FPS tora στα 144hz θε πέσουν τα fps μου ? δεν το κατάλαβα αυτο ακριβός sry αλλα δεν ξερω και πολλά σε αυτο το θέμα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2015 από xagiouken
xagiouken Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Περιμένω και άλλες γνώμες ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Zergoulini Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον, θα σου εξηγησω. Η διαφορα 144hz με 60 hz. Τα hz σε μια οθονη ειναι οι εικονες που δειχνει σε ενα δευερολεπτο. Αυτο περα οτι κανει την κινηση να φενεται πολυ ποιο ομαλη, βοηθαει παρα πολυ στο input lag. Δηλαδη σε μια 60αρα ποτέ δεν θα μπορεσεις να πεσεις κατω απο 16.67ms input lag λογου οτι τοσος χρονος χρειαζεται η εναλλαγη απο frame σε frame. Στα διπλασια hz ειναι το μισο αρα 8,34 ms δηλαδη 50% λιγοτερο input lag. Το θεμα οπου πολυ μπερδευονται. Λοιπον το pc πρεπει σε καθε game να πιανει 120 Fps (frames per seconds) ωστε οταν εχεις 120hz οθονη να μπορεις ουσιαστικα να βλεπεις 120 frames το δευτερολεπτο και να επωφελεισαι απο τα παραπανω. Αν σε καποιο game το pc δεν μπορει να πιασει τα 120-144 hz αλλα πεφτει στα 60 τοτε αυτο σημαινει οτι βλεπεις 60 εικονες το δευτερολεπτο οποτε αναγκαστηκα και η οθονη θα τρχει με 60 hz. Δηλαδη εχεις 144hz οθονη αλλα στα 60 fps ειναι σαν να παιζεις ακριβως οπως σε μια 60 hz. Οποτε στην ουσια παει χαμενη η αγορα επιδει εχεις πληρωσει 144hz οθονη και καταληγεις να παιζεις σε 60 hz (λογου FPS) και με αθλιο TN πανελ. Επισεις οταν παιζεις σε 120 hz και 120 fps πχ σε black ops που εχεις, και βλεπεις οτι σε καποια μεγαλη μαχη τα fps αρχιζουν και πεφτουνε, θα παρατηρισεις οτι το input lag αυξανεται και η ομαλοτητα εικονας αρχιζει και μειωνεται. Οποτε, αν δεν εχεις pc δυνατο να σηκωνει τουλαχιστον 120fps τα παιχνιδια που παιζεις, τοτε καλυτερα ειναι να επερνες ενα ips πανελ 60 hz. Επισεις : απο Ελλαδα http://www.bestprice.gr/item/2154407820/lg-24gm77-b.html 2
xagiouken Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου τα εξήγησες τωρα κατάλαβα ακριβώς για και το λινκ επίσης την τσιμπισα και περιμένω είναι και LG μια χαρα νομίζω η κυρίες διαφορές τους ειναι οτι εχει παραπάνω χρώματα anyway σε ευχαριστώ πολύ,επόμενο βήμα μια καλύτερη κάρτα γραφικών να ανέβουν και λιγο τα FPS για να μπορώ να υποστηρίξω και την οθόνη σε new games 2
mr.no.face Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 http://www.eizo.gr/product/foris-fs2434w/αυτη αξιζει ?
Zergoulini Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου τα εξήγησες τωρα κατάλαβα ακριβώς για και το λινκ επίσης την τσιμπισα και περιμένω είναι και LG μια χαρα νομίζω η κυρίες διαφορές τους ειναι οτι εχει παραπάνω χρώματα anyway σε ευχαριστώ πολύ,επόμενο βήμα μια καλύτερη κάρτα γραφικών να ανέβουν και λιγο τα FPS για να μπορώ να υποστηρίξω και την οθόνη σε new games Τιποτα φιλε να σε καλα, http://www.eizo.gr/product/foris-fs2434w/ αυτη αξιζει ? Ναι, θεωρειτε απο τις καλυτερες ips 60 hz με πολυ χαμηλο input lag. Προσωπικα ομως δεν θα εδινα τοσα χρηματα οταν μπορεις να παρεις 25αρα 2560x1440. 1
Millennium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 http://www.eizo.gr/product/foris-fs2434w/ αυτη αξιζει ? Όχι.Ψάξε σε άλλα νήματα για τους λόγους. 1
mr.no.face Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλη μου φανηκε , εχει κ 5 χρονια εγγυηση.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
XMorsX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η XL2411Z ειναι απειρως καλυτερη απο την VG248QE, καθως η τελευταια εχει PWM dimming και απαισια εικονα με το Lightboost. Και οι δυο ομως ειναι μετριες οσον αφορα την ποιοτητα εικονας τους ομως, μονο η LG 24GM77 κραταει καλο επιπεδο οσον αφορα τις φθηνες 144Hz. Τα 144Hz κανουν διαφορα και χωρις να φτανεις τα αναλογα fps, καθως ο μεγαλος ρυθμος ανανεωσης μειωνει tearing και shuttering ασχετα απο τα fps. Aν τωρα τερματιζεις τα hz της οθονης, ακομη καλυτερα. Η Foris δεν αξιζει στα χρηματα της, καλυτερα την LG απο εξω η την AOC G2460PG με το ιδιο budget.
sourvis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 BENQ XL2411Z ή LG 24GM77-B που καταληξαμε?? BENQ xl2411z ή LG 24GM77-B που καταληξαμε ??
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 BENQ XL2411Z ή LG 24GM77-B που καταληξαμε?? BENQ xl2411z ή LG 24GM77-B που καταληξαμε ?? Στην LG αλλά αν θες και sync κοιτάς σε άλλες.
XMorsX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 BENQ XL2411Z ή LG 24GM77-B που καταληξαμε?? BENQ xl2411z ή LG 24GM77-B που καταληξαμε ?? Lg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα