Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.θα ηθελα τα φωτα σας.Αλλαξα θεση στο modem/router που εχω και το πήγα στο σαλονι.Εβαλα το διακλαδωτή που γραφει επανω dsl / phone αλλα...τηλεφωνο εχω αλλα το router δεν αναβει το λαμπακι dsl.σε αλλες πρίζες στο σπιτι λειτουργει κανονικα.Μου ειπαν στον ΟΤΕ οτι δεν ειναι κεντρικη και πρεπει να φωναξω ηλεκτρολογο.Γνωριζει κανεις κατι ?

Δημοσ.

ελεγξε παλι τις συνδεσεις οπως πχ. το καλωδιο στο μοντεμ παει στο voip η στο dsl? (εγω εκανα την πατατα να το βαλω στο voip και επαθα τα ιδια) λυστο και ξανασυναρμολογησε το με την ησυχια σου και αν παλι δεν λειτουργει τοτε η πριζα λογικα φταιει. αποκλειουμε τα παντα πριν ξοδευτουμε.... ενας λογος που η πριζα παθαινει αμοκ μπορει να ειναι οτι εχεις συνδεσει καποια αλλη συσκευη τηλεφωνου σε ενα αλλο δωματιο στην πριζα η οποια τροφοδοτει εκεινη την οποια μολις το συνδεσες το μοντεμ...και δεν μπορει να αντεπεξελθει. αν δεν ισχυει αυτο τοτε δεν βλεπω αλλο ενοχο απο την ιδια την πριζα.

Δημοσ.

Βγάλε όλα τα τηλέφωνα απο τις πρίζες και βάλε στην πρίζα που σε ενδιαφέρει μόνο το modem χωρίς διακλαδωτές κλπ... αν δεν σου δουλέψει φέρε ηλεκτρολόγο και καλή τύχη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...