άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Όχι καθόλου. Εντωμεταξύ όλοι οι εταιρικοί σταθεροί στο γραφείο μου XP φοράγανε και που ήθελα δε μπορούσα να αναβαθμίσω λόγω των αδειών των εφαρμογών.
Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Όχι καθόλου. Εντωμεταξύ όλοι οι εταιρικοί σταθεροί στο γραφείο μου XP φοράγανε και που ήθελα δε μπορούσα να αναβαθμίσω λόγω των αδειών των εφαρμογών. Τι? Εταιρικό laptop και με XP συχνό. Κάπου μπερδεύτηκες.
Gtr34 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά σε ένα σημείο πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Επίσης, δοκίμασε να αλλάξεις το θέμα με κλειστό το antivirus.
Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά σε ένα σημείο πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Επίσης, δοκίμασε να αλλάξεις το θέμα με κλειστό το antivirus. Έχει βρεθεί ήδη λύση. Και θα παρακαλούσα πριν απαντήσετε να διαβάζετε τα βασικά σχόλια.
άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τι? Εταιρικό laptop και με XP συχνό. Κάπου μπερδεύτηκες. Δε μπερδεύτηκα καθόλου. Και πριν 10 χρόνια υπήρχαν εταιρίες. Έχει βρεθεί ήδη λύση. Και θα παρακαλούσα πριν απαντήσετε να διαβάζετε τα βασικά σχόλια. lol wut? Ποια λύση; Αν εννοείς το ξήλωμα των xp μάλλον εσύ κάπου μπερδεύτηκες. Το πρόβλημα του ts είναι πως να επαναφέρει τη γραμμή εργασιών όχι πως να περάσει άλλο λειτουργικό. "Και θα παρακαλούσα πριν απαντήσετε να διαβάζετε τον τίτλο". πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι άλλαξε λάπτοπ
Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπερδεύτηκα καθόλου. Και πριν 10 χρόνια υπήρχαν εταιρίες. lol wut? Ποια λύση; Αν εννοείς το ξήλωμα των xp μάλλον εσύ κάπου μπερδεύτηκες. Το πρόβλημα του ts είναι πως να επαναφέρει τη γραμμή εργασιών όχι πως να περάσει άλλο λειτουργικό. "Και θα παρακαλούσα πριν απαντήσετε να διαβάζετε τον τίτλο". πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι άλλαξε λάπτοπ Είναι η πιο αποτελεσματική λύση, εκτός αν διευκρινήσει ο ts ότι πρόκειται για εταιρικό.
άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή μόνο αν δεν είναι εταιρικό δεν υφίστανται λόγοι για να ξηλώσει κάποιος ολόκληρη την εγκατάστασή του; Εγώ ένα παράδειγμα έφερα. Φαντάζομαι μπήκε στο φόρουμ για να βρει συγκεκριμένη λύση. Το "φορμάτ" το ήξερε και μόνος του να το σκεφτεί. Εντωμεταξύ μ'αρέσει που μέμφεσαι τον Gtr34 για τη συμβουλή που έδωσε μόνο και μόνο επειδή από μόνος σου αποφάσισες αυθαίρετα πως η λύση σου είναι αυτή που θέλει ο ts. Μήπως να το κλειδώναμε επειδή πόσταρες; Προσωπικά μακάρι να κάνει αυτό που του πρότεινες, αλλά στη θέση σου δε θα ήμουν τόσο σίγουρος για το πόσο εύκολο του είναι (και τόσο δεσποτικός). 1
Makeran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή μόνο αν δεν είναι εταιρικό δεν υφίστανται λόγοι για να ξηλώσει κάποιος ολόκληρη την εγκατάστασή του; Εγώ ένα παράδειγμα έφερα. Φαντάζομαι μπήκε στο φόρουμ για να βρει συγκεκριμένη λύση. Το "φορμάτ" το ήξερε και μόνος του να το σκεφτεί. Εντωμεταξύ μ'αρέσει που μέμφεσαι τον Gtr34 για τη συμβουλή που έδωσε μόνο και μόνο επειδή από μόνος σου αποφάσισες αυθαίρετα πως η λύση σου είναι αυτή που θέλει ο ts. Μήπως να το κλειδώναμε επειδή πόσταρες; Προσωπικά μακάρι να κάνει αυτό που του πρότεινες, αλλά στη θέση σου δε θα ήμουν τόσο σίγουρος για το πόσο εύκολο του είναι (και τόσο δεσποτικός). Ναι, δεν υφίστανται λόγοι για να μένει κάποιος χωρίς updates.
M2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο πράγμα είναι να μην αλλάζει η γραμμή εργαλείων και άλλο το γενικό θέμα. Η γραμμή εργαλείων είναι και αυτή ένα παράθυρο (μπορεί κανείς να τη κρύψει στέλνοντας εντολή όπως στα παράθυρα, προγραμματιστικά). Το κανονικό "κουστούμι" είναι αυτό που έχει τώρα. Το επιλεγόμενο στυλ μπαίνει με subclassing, δηλαδή με επέκταση του παραθύρου...αλλά εδώ δεν μπήκε! Υποψιάζομαι ότι έχει πειράξει το σύστημα, και μια λύση για να το φέρει στα καλά του είναι να αλλάξει το μέγεθος των χαρακτήρων στο 125% και μετά να το φέρει πίσω, ώστε να αναγκάσει τα XP να αλλάξουν πίνακες με στοιχεία που δίνουν κατά το subclassing βάσει των εξ ορισμού αποθιηκευμένων (των αρχικών τιμών). Η άλλη λύση είναι να αλλάξει οδηγό στη κάρτα γραφικών γιατί ενδέχεται το subclassing να το κάνει ο οδηγός της κάρτας. Οπότε τα windows στέλνουν αυτό που πρέπει αλλά ο οδηγός δεν το αλλάζει, λόγω κάποιου bug..π.χ. το αρχείο Χ είναι read only άρα το προσπερνάει και ως οδηγός δεν βγάζει "λάθος στη γραμμή 3" αλλά συνεχίζει μέχρι να φάει κόλλημα!
άδικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, δεν υφίστανται λόγοι για να μένει κάποιος χωρίς updates. Ναι, αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα. Διάβασε ξανά λοιπόν...
Makeran Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, αυτό κατάλαβες από αυτά που είπα. Διάβασε ξανά λοιπόν... Διάβασα και ξανά. Λοιπόν, δεν υφίστανται λόγοι για να μείνει κάποιος χωρίς updates.
άδικος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Διάβασα και ξανά. Λοιπόν, δεν υφίστανται λόγοι για να μείνει κάποιος χωρίς updates. Συμφωνώ και εγώ σε αυτό (ίσως με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, όπως πχ κάποιο offline pc) αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο μου που παρέθεσες στο ποστ 23. Οπότε κάτι λάθος διαβάζεις πάλι...
Makeran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ και εγώ σε αυτό (ίσως με κάποιες μικρές εξαιρέσεις, όπως πχ κάποιο offline pc) αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο μου που παρέθεσες στο ποστ 23. Οπότε κάτι λάθος διαβάζεις πάλι... Ναι οκ. Είναι σαν να σου λέω ότι μόνο αν είναι εταιρικό, αλλιώς υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξηλώσει κάποιος την εγκατάστασή του.
άδικος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Λόγοι μπορεί να υπάρχουν, αλλά επίσης μπορεί να υπάρχουν και λόγοι να μη θέλει/μπορεί να το κάνει ο ts. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Μόνο ο ίδιος θα κρίνει ποια λύση τον εξυπηρετεί.
Makeran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Λόγοι μπορεί να υπάρχουν, αλλά επίσης μπορεί να υπάρχουν και λόγοι να μη θέλει/μπορεί να το κάνει ο ts. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Μόνο ο ίδιος θα κρίνει ποια λύση τον εξυπηρετεί. Δε γίνεται να μη θέλει/μπορεί. Τα XP δεν είναι πια ασφαλή. Αυτή είναι η μόνη λύση. Το thread μπορεί να κλειδωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα