lakosta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα ενα προβλημα με το λαπτοπ και με καποιο repair που εκανα τελικα λυθηκε. Το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι η γραμμη εργασιων οτι θεμα και να βαλω στα xp παραμενει η ιδια. Και ειναι αυτη που εχει οταν βαζει καποιος τα κλασσικα windows. Βαζω και ενα screenshot για να δειτε Μηπως ξερει καποιος πως μπορει να λυθει αυτο?
lakosta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα επειδη εχω Ελληνικα xp λογικα λεει για την καρτελα προχωρημενους απο τις ιδιοτητες συστηματος σωστα? Και απο εκει στις ρυθμισεις απο τις επιδοσεις τσεκαρα το ρυθμιση για βελτιστη εμφανιση Η γραμμη εργασιων παρεμεινε ιδια οταν ξαναλλαξα θεμα οποτε μαλλον κατι αλλο θελει
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως πειράχτηκαν αρχεία συστήματος. Άνοιξε γραμμή εντολών και δώσε sfc /scannow
lakosta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως πειράχτηκαν αρχεία συστήματος. Άνοιξε γραμμή εντολών και δώσε sfc /scannow Το εκανα... Εκανε κανα μισαωρο να γεμισει η μπαρα και οταν τελειωσε δεν εγραψε τιποτα.Απλα εκλεισε το παραθυρο ps. @άδικος ετσι το εχω και γω
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αφου έχεις ηδη επιλεγμένο το xp style και δεν εμφανίζεται, όπως γράφει και ο micos000 πειράχθηκαν αρχεία των windows. Με μια επανεγκατάσταση των windows θα φτιάξει. Αλλιώς δοκίμασε πάλι repair με το cd των windows.
KiriosD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 τρελαθηκατε ρε παιδες που 'ναι πειραγμενα τα αρχεια συστηματος; μηπως φταινε οι οδηγοι του ήχου; δες το πρωτο σχολιο ελληνιστί το είχες γυρίσει σε ρυθμίσεις βελτιστης ταχυτητας, ετσι αυτο απενεργοποίησε τα εφέ από διάφορα πράγματα για αυτό βλέπει έτσι τη μπάρα σου
lakosta Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 To ειχα : Να επιλεγουν τα windows το καλυτερο για τον υπολογιστη μου και μετα το εβαλα στην δευτερη επιλογη(εκει ειναι και τωρα) που λεει: Ρυθμιση για βελτιστη εμφανιση Η μπαρα δεν αλλαζει οσα θεματα και να αλλαξω οσες επαννεκινησεις και να κανω Εχω δοκιμασει και διαφορα θεματα που κατεβασα απο το νετ πχ embedded ή Royale αλλα το μονο που αλλαζει ειναι το wallpaper και η εμφανιση των φακελων. Η γραμμη εργασιων παραμενει ιδια.Αλλαζει μονο καπως η γραμματοσειρα της γραμμης εργασιων
Makeran Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα είχα μια καλύτερη λύση. Ξήλωσε τα XP!
άδικος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Οι λύσεις τύπου "φρέσκο setup", "άλλαξε λειτουργικό", "πέτα τα" κλπ νομίζω είναι βιαστικές όταν δε γνωρίζετε σε τι σύστημα αναφέρεται ο ts και τι δουλειά και χρήση κάνει αυτός ο υπολογιστής (πχ εταιρικό ή με εγκατεστημένες ειδικές εφαρμογές που απαιτούν άδεια). Σίγουρα αν έχει την άνεση βέβαια καλό θα ήταν να αναβαθμίσει τα xp. 1
rfc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι τα xp και τα γουσταρω και πολυ..... και εχω και απο ολα λεμε. 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1,.... linux, mac, android........ λεμε παλι
Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι τα xp και τα γουσταρω και πολυ..... και εχω και απο ολα λεμε. 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1,.... linux, mac, android........ λεμε παλι Έχεις διαβάσει για τη λήξη της υποστήριξης? Οι λύσεις τύπου "φρέσκο setup", "άλλαξε λειτουργικό", "πέτα τα" κλπ νομίζω είναι βιαστικές όταν δε γνωρίζετε σε τι σύστημα αναφέρεται ο ts και τι δουλειά και χρήση κάνει αυτός ο υπολογιστής (πχ εταιρικό ή με εγκατεστημένες ειδικές εφαρμογές που απαιτούν άδεια). Σίγουρα αν έχει την άνεση βέβαια καλό θα ήταν να αναβαθμίσει τα xp. Είπε στο laptop.
άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Είπε στο laptop. Και; Και εγώ χρησιμοποιώ εταιρικό laptop.
Makeran Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Και; Και εγώ χρησιμοποιώ εταιρικό laptop. Ε, σπάνιο το εταιρικό laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα