Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ενα προβλημα με το λαπτοπ και με καποιο repair που εκανα τελικα λυθηκε. Το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι η γραμμη εργασιων οτι θεμα και να βαλω στα xp παραμενει η ιδια.

Και ειναι αυτη που εχει οταν βαζει καποιος τα κλασσικα windows. Βαζω και ενα screenshot για να δειτε 

Μηπως ξερει καποιος πως μπορει να λυθει αυτο?

post-95008-0-21909800-1449436171_thumb.png

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα επειδη εχω Ελληνικα xp λογικα λεει για την καρτελα προχωρημενους απο τις ιδιοτητες συστηματος σωστα?

Και απο εκει στις ρυθμισεις απο τις επιδοσεις τσεκαρα το ρυθμιση για βελτιστη εμφανιση

Η γραμμη εργασιων παρεμεινε ιδια οταν ξαναλλαξα θεμα οποτε μαλλον κατι αλλο θελει

Δημοσ.

Ίσως πειράχτηκαν αρχεία συστήματος.

Άνοιξε γραμμή εντολών και δώσε

sfc /scannow

Το εκανα...

Εκανε κανα μισαωρο να γεμισει η μπαρα και οταν τελειωσε δεν εγραψε τιποτα.Απλα εκλεισε το παραθυρο

ps. @άδικος ετσι το εχω και γω 

Δημοσ.

Αφου έχεις ηδη επιλεγμένο το xp style και δεν εμφανίζεται, όπως γράφει και ο micos000 πειράχθηκαν αρχεία των windows. Με μια επανεγκατάσταση των windows θα φτιάξει. Αλλιώς δοκίμασε πάλι repair με το cd των windows.

Δημοσ.

τρελαθηκατε ρε παιδες που 'ναι πειραγμενα τα αρχεια συστηματος;

μηπως φταινε οι οδηγοι του ήχου;

δες το πρωτο σχολιο

ελληνιστί 

το είχες γυρίσει σε ρυθμίσεις βελτιστης ταχυτητας, ετσι αυτο απενεργοποίησε τα εφέ από διάφορα πράγματα για αυτό βλέπει έτσι τη μπάρα σου

Δημοσ.

To ειχα : Να επιλεγουν τα windows το καλυτερο για τον υπολογιστη μου 

και μετα το εβαλα στην δευτερη επιλογη(εκει ειναι και τωρα) που λεει: Ρυθμιση για βελτιστη εμφανιση

Η μπαρα δεν αλλαζει οσα θεματα και να αλλαξω οσες επαννεκινησεις και να κανω

Εχω δοκιμασει και διαφορα θεματα που κατεβασα απο το νετ πχ embedded ή Royale αλλα το μονο που αλλαζει ειναι το wallpaper και η εμφανιση των φακελων. Η γραμμη εργασιων παραμενει ιδια.Αλλαζει μονο καπως η γραμματοσειρα της γραμμης εργασιων

Δημοσ.

Οι λύσεις τύπου "φρέσκο setup", "άλλαξε λειτουργικό", "πέτα τα" κλπ νομίζω είναι βιαστικές όταν δε γνωρίζετε σε τι σύστημα αναφέρεται ο ts και τι δουλειά και χρήση κάνει αυτός ο υπολογιστής (πχ εταιρικό ή με εγκατεστημένες ειδικές εφαρμογές που απαιτούν άδεια).

Σίγουρα αν έχει την άνεση βέβαια καλό θα ήταν να αναβαθμίσει τα xp.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα xp και τα γουσταρω και πολυ..... και εχω και απο ολα λεμε. 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1,.... linux, mac, android........ λεμε παλι

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα xp και τα γουσταρω και πολυ..... και εχω και απο ολα λεμε. 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1,.... linux, mac, android........ λεμε παλι

Έχεις διαβάσει για τη λήξη της υποστήριξης?

Οι λύσεις τύπου "φρέσκο setup", "άλλαξε λειτουργικό", "πέτα τα" κλπ νομίζω είναι βιαστικές όταν δε γνωρίζετε σε τι σύστημα αναφέρεται ο ts και τι δουλειά και χρήση κάνει αυτός ο υπολογιστής (πχ εταιρικό ή με εγκατεστημένες ειδικές εφαρμογές που απαιτούν άδεια).

Σίγουρα αν έχει την άνεση βέβαια καλό θα ήταν να αναβαθμίσει τα xp.

Είπε στο laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...