Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω,

Οπως αναφερει και ο τιτλος λεω για τα χριστουγεννα να αγορασω τον πρωτο μου υπολογιστη. Λεω ο πρωτος μου υπολογιστης να τον κανω μονο για gaming και σερφαρισμα γιατι για βαριες εργασιες με βγαζει προς το παρων ο hp της υπογραφης.

Οποτε εχουμε και λεμε:

Ποσό που διαθέτουμε :700-750

Χρήση υπολογιστή :Gaming και σερφαρισμα

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οθονη σε εχτρα χρηματα που θα μου πειτε εσεις...(200-250 θα ελεγα εγω)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Ναι σε extra χρηματα εκτος απο οθονη κ πυργο..

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ψαχνα ευβοιας.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμουσα απο το ιντερνετ απο διαφορα μαγαζια.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθει απο εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Υπαρχουν αγορασμενα 7αρια.

Οταν εννοω gaming δεν εννοω τιποτα απαιτητικο. Να φανταστειτε παιζω gta v σε χωμα γραφικα με 30 fps και βολευομαι ανετα. Δηλαδη δεν εχω απαιτηση απο γραφικα. Αρκει να παιζουν ολα τουλαχιστον σε low με 50-60fps ( οπως εχω συνηθισει τοσα ζρονια με το λαπτοπ :) ). Η συνθεση θα γινει πανω στα χριστουγεννα. θα ηθελα απλως το καλυτερο συστημα που μπορει να στηθεί σε αυτα τα λεφτά...

Σας ευχαριστω...

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. Αν αξιζει μποτω να τα δωσω. Οποτε να παω καλυτερα σε ιντελ συστημα; γιατι σκεφτομουν κατι σε amd...

Δημοσ.

τοτε σιγουρα να παρεις και τον ssd,θα δεις τρομερες διαφορες!

ναι να πας σε intel αφου βγαινει στο budget σου χωρις τρομερες ελλειψεις...

Το μονο που θα σκεφτομουν για amd ειναι αν χωραγε 390 στα λεφτα σου...αλλα κοστιζει 350 ευρο μονο αυτη!οποτε ειναι αδυνατον...

Δημοσ.

Χμμ. Τι λες να βγαλω τον hdd καθως υπαρχει αλλος, παλιοτερος μεν αλλα θα τον αλλαξω στην αναβαθμιση και ναβαλω τον https://www.skroutz.gr/s/7941635/AMD-FX-8300-Box.html; ισως αν φαω κ κανα 50 απο οθονη να παω στα 800 τον πυργο κ να βαλω την 390 αλλα με amd επεξεργαστη

Δημοσ.

δεν αξιζει για 2 λογους...πρωτον αν δεν κανεις OC στον επεξεργαστη θα τρωει μπουκαλι...OC στον επεξεργαστη σημαινει μια τιμια μητρικη και μια αναλογη ψυκτρα οποτε ερχεσαι πανω κατω στα λεφτα του 4460...και δευτερον κοβεις απο την οθονη οποτε να την παρεις την 390 να την κανεις τι?αν ειναι να μην δειχνει αυτα που πρεπει  η οθονη...παρε την 960 τωρα και σε κανα δυο χρονια που θα πεφτουν οι επιδοσεις τις βλεπεις τι νεο κυκλοφορει...το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμενεις την 380x να πεσει λιγο η τιμη της γιατι μολις βγηκε και ειναι ανωτερη απο 960/380 με 4gb...

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο. Δεν σκεφτεικα οτι θα τρωει μπουκάλι ο επεξεργαστης. Κατσε να τομελετησω γτ τωρα ξεκιναω το αθλημα :).

Επειδη δεν το καυεχω το αθλημα με τις καρτες γραφικων ποια η γνωμη σ για την

https://www.skroutz.gr/s/7374032/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-4GB-GV-N75TWF2OC-4GI.html. ; θα εχω λαλυτερα αποτελεσματα οπτικα αν παρω με τα ρεστα καλυτερη οθονη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...