gdriver Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 έχουμε καμία ενημέρωση για τη "θεραπεία" μέσω βλαστοκυττάτων ή τη γονιδιακή θεραπεία;
firegarden Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Να υποθεσω οτι ειμαι ο μονος που αναρωτιεται γιατι αυτο το θεμα βρισκεται στην 1η σελιδα χωρις να ειναι καν τεχνολογικη ειδηση;;;
toyo73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παντως η ζαχαρη και τα γλυκα ειναι το μεγαλυτερο ναρκωτικο.Παντου ζαχαρη, ακομα και σε ζαμπον.Αν εχουν τον θεο τους.Εχουμε κανει τα σωματα μας ζαχαροπλαστειο. Παντως απο τοτε που εκαψα απ'τον οργανισμο μου την ζαχαρη και τις γλυκες γευσεις, ειμαι αλλος ανθρωπος.Προσπαθω να ακολουθησω την φιλοσοφια να τρωω τις τροφες φυσικα, οπως τις εκανε ο καλος θεουλης και οχι οπως θα ηθελε ο ουρανισκος μου. Εχω μαθει να πινω τον καφε σκετο,κομμενα αναψυκτικα κ.α, παντα κοιταζω τα συστατικα των προιοντων, αλατι λιγο και ακατεργαστο,ξυδι φυσικο κ.α Πιστευω σε μεγαλο βαθμο, οτι ειμαστε οτι τρωμε. 2
dali13gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μα δεν χαρακτηρίζεται κάτι ασθένεια με κριτήριο αν θα μπορούσες να την αποφύγεις ή όχι. Αυτός είναι ένας ορισμός που τον έχεις βγάλει μόνος σου. Και σου λέω ότι υπάρχουν και άτομα με διαβήτη που ζούσαν μια ζωή κανονική με κανονική διατροφή όπως αυτή που κάνεις εσύ αλλά πάθανε διαβήτη. Και επίσης όσοι κόλλησαν aids όχι από μετάγγιση αλλά με άλλον τρόπο, δεν είναι ασθενείς κατά εσένα; Γιατί ο διαχωρισμός αυτό που κάνεις έχει να κάνει με τιμωρία... Ποσό δύσκολη είναι αυτή η π..να η ελληνική γλώσσα... Να πω για τρίτη φορά ότι ΕΓΩ δεν θεωρώ πως είναι ασθένεια; Για ποιους ορισμούς μιλάς; Για τον HIV ακριβώς το αντίθετο είπα. Είναι ιός και μπορεί να κολλήσεις χωρίς δική σου ευθύνη. Αν όμως πας με αγνώστου ταυτότητας σύντροφο χωρίς προφύλαξη, μην περιμένεις να πει κανείς "Αχ το καημένο το παλικάρι τι τον βρήκε". Πόσο πιο καθαρά να το γράψω; Φαίνεται πολύ καλά ότι γνωρίζεις ελάχιστα έως καθόλου πράγματα για τον διαβήτη. Από το σύνολο τον διαβητικών παγκοσμίως, το 90% είναι Τύπου 2 και μόνο ένα 10% με αυτοάνοσο ΣΔ Τύπου 1. Από το 90% ποιο είναι το ποσοστό αυτών που έκαναν μια "φυσιολογική" διατροφή και έπαθαν διαβήτη; Αν γνωρίζεις τι είναι φυσιολογική διατροφή φυσικά. Ακόμα και κληρονομικότητα να υπάρχει στην οικογένεια με μεταβολικό σύνδρομο, αν το γνωρίζεις και παίρνεις τις προφυλάξεις σου, δεν θα πάθεις τίποτα. Λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία των διαβητικών Τύπου 2 έχει αναπτύξει διαβήτη λόγω καταχρήσεων και παχυσαρκίας, οπότε, όχι, δεν θα πω τους καημένους, "αρρώστησαν". Αντίθετα, ο ΣΔ1 είναι αυτοάνοσο, δεν φταίει καμία κατάχρηση και καμία παχυσαρκία. Συμβουλή εντελώς φιλική χωρις κανέναν τόνο ειρωνείας, κατέβασε να δεις το ντοκυμαντέρ "That Sugar Film" (thatsugarfilm.com) και έλα να το συζητήσουμε πάλι.
life is music Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Έχω διαβητη απ τα 12 σήμερα είμαι 26 έχω να πω το έξεις ο διαβητης δν είναι πολιτικός απλός ο διαβητης είναι κληρονομικός .Επίσης έχω ένα πω πως ο διαβητης δεν σου στερεί στο να κανείς ότι θες αλλά ο διαβητης θέλει προσοχή διλαδη πρέπει να τρωως τα γεύματα σ και να μετράς το ζαχαρο σου αν κανείς αυτά τα δύο δν προκιται να έχεις πρόβλημα .Και με λίγα λόγια ο διαβητης δν είναι ασθαινεια παρά μόνο τρόπος ζωής και ασκισεις...! Και για κάποιους πουν ξέρουν τι είναι το ζαχαρο θα το εξιγησω πολύ απλά ο οργανισμός μας έχει μέσα μας ένα όργανο που το λένε πάγκρεας η δουλειά που κάνει το πάγκρεας είναι να μπορεί τι τροφές που βάζουμε μέσα μας να της καίει το άτομο με διαβήτη τύπου ένα δεν έχει καθόλου ινσουλίνη μεσα του και έτσι την χοριγει στον εαυτό του γ να μπορέσει να βγει μετά από λίγο ή ενσουλινη και να μπορέσει να κάψει της τροφές π έχει βαλει μέσα σου .Είναι όπως πας να βάλεις βενζίνη στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου αν δεν του βάλεις το αμάξι δεν πέρνει μπρος έτσι ισχει και σε ένα άτομο με διαβήτη τύπου 1
Retromaniac Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ποσό δύσκολη είναι αυτή η π..να η ελληνική γλώσσα... Να πω για τρίτη φορά ότι ΕΓΩ δεν θεωρώ πως είναι ασθένεια; Για ποιους ορισμούς μιλάς; Για τον HIV ακριβώς το αντίθετο είπα. Είναι ιός και μπορεί να κολλήσεις χωρίς δική σου ευθύνη. Αν όμως πας με αγνώστου ταυτότητας σύντροφο χωρίς προφύλαξη, μην περιμένεις να πει κανείς "Αχ το καημένο το παλικάρι τι τον βρήκε". Πόσο πιο καθαρά να το γράψω; Φαίνεται πολύ καλά ότι γνωρίζεις ελάχιστα έως καθόλου πράγματα για τον διαβήτη. Από το σύνολο τον διαβητικών παγκοσμίως, το 90% είναι Τύπου 2 και μόνο ένα 10% με αυτοάνοσο ΣΔ Τύπου 1. Από το 90% ποιο είναι το ποσοστό αυτών που έκαναν μια "φυσιολογική" διατροφή και έπαθαν διαβήτη; Αν γνωρίζεις τι είναι φυσιολογική διατροφή φυσικά. Ακόμα και κληρονομικότητα να υπάρχει στην οικογένεια με μεταβολικό σύνδρομο, αν το γνωρίζεις και παίρνεις τις προφυλάξεις σου, δεν θα πάθεις τίποτα. Λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία των διαβητικών Τύπου 2 έχει αναπτύξει διαβήτη λόγω καταχρήσεων και παχυσαρκίας, οπότε, όχι, δεν θα πω τους καημένους, "αρρώστησαν". Αντίθετα, ο ΣΔ1 είναι αυτοάνοσο, δεν φταίει καμία κατάχρηση και καμία παχυσαρκία. Συμβουλή εντελώς φιλική χωρις κανέναν τόνο ειρωνείας, κατέβασε να δεις το ντοκυμαντέρ "That Sugar Film" (thatsugarfilm.com) και έλα να το συζητήσουμε πάλι. Και εγώ για την άποψή σου μιλάω και προσπαθώ να σου πω ότι η άποψη που έχεις είναι επιεικώς τιμωριτική, για να μην πω μισανθρωπιστική και ρατσιστική.... Η "άποψή" σου δεν περιορίζεται μόνο στον χαρακτηρισμό της ασθένειας, θεωρείς στην ουσία τον Δ2 μία καλή τιμωρία για αυτούς που κάνουν κακή διατροφή, αφού λες καλά να πάθουν. Το ίδιο και για τους φορείς του AIDS. Αν δεν δέχεσαι κριτική επί της άποψής σου, τότε δεν θα πρέπει να την εκφράζεις δημόσια...
κβαντικος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί θα μπορούσαν να την αποφύγουν. Εξήγησα δύο (2) φορές ότι εγώ δεν θεωρώ τον ΣΔ2 ασθένεια γιατί είναι στο χέρι του καθένα να μην πάθει. Ακόμα και να έχει κληρονομικότητα. Οι συγκρίσεις με τον ΗΙV είναι τουλάχιστον αστείες. HIV μπορεί να κολλήσεις και από μετάγγιση. Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα. Πως ακριβως μπορεις να τον αποφυγεις οταν του καθενος οργανισμου ειναι διαφορετικα τα "επιτρεπτα" ορια διατροφης? Οχι τιποτα, αλλα με τον ορισμο που δινεις στις ασθενειες θα ταιραιζε πολυ περισσοτερο τα stds και το aids, μιας και μπορεις πολυ πιο ευκολα να τα αποφυγεις απο το ΣΔ2. Aρα stds και aids δεν ειναι ασθενεια
toyo73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Η ζαχαρη, ειδικα η επεξεργασμενη λευκη, ειναι ισως η μοναδικη τροφη που δεν προσφερει τιποτα στον οργανισμο.Δεν εχει καμια διατροφικη αξια.Κανει μονο κακο.Ειναι μονο για αλοιωση των χαρακτηριστικων καποιον τροφων, προς το γλυκο.Π.χ καφες,χυμοι, φαγητα. 1
dali13gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ για την άποψή σου μιλάω και προσπαθώ να σου πω ότι η άποψη που έχεις είναι επιεικώς τιμωριτική, για να μην πω μισανθρωπιστική και ρατσιστική.... Η "άποψή" σου δεν περιορίζεται μόνο στον χαρακτηρισμό της ασθένειας, θεωρείς στην ουσία τον Δ2 μία καλή τιμωρία για αυτούς που κάνουν κακή διατροφή, αφού λες καλά να πάθουν. Το ίδιο και για τους φορείς του AIDS. Αν δεν δέχεσαι κριτική επί της άποψής σου, τότε δεν θα πρέπει να την εκφράζεις δημόσια... Άντε καλά, καλό ντοκιμαντέρ.
Retromaniac Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Άντε καλά, καλό ντοκιμαντέρ. Αποφεύγεις να απαντήσεις αν τελικά το θεωρείς σαν μια τιμωρία αφού ξεκάθαρα λες "καλά να πάθουν". Μην ανησυχείς πάντως είμαι μεγάλος fan των ντοκιμαντέρ, έχω δει αμέτρητα και έχω δει και επί του θέματος. Αλλά τα ντοκιμαντέρ και η παιδεία μου με έμαθαν να μην τιμωρώ του ανθρώπους που είτε από άγνοια, είτε από απροσεξία, είτε και εν γνώση του αυξημένου κινδύνου απέκτησαν κάποιο νόσημα. Ξεχνάς ότι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ασθενειών στον κόσμο προέρχεται από κάπνισμα.... Εκτός και αν δεν πρέπει να θεωρούνται ούτε αυτές ασθένειες και οι καπνιστές καλά να πάθουν....
pittas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν πειράζει, συνέχισε να τρολάρεις αντί να μας "ενημερώσεις" εφόσον έχεις τις γνώσεις εσύ... Ναι αγορι μου, τις εχω τις γνωσεις. Αυτός που μιλάει δεν ξέρει. Αυτός που ξέρει δεν μιλάει. Για την ιστορια ειμαι απλα ενας ενδοκρινολογος τα τελευταια 10 ετη. Τι να πιασω μπροστα στα ντοκυμανταιρ για τη ζαχαρη που εχεις δει Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2015 από pittas 2
scha13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Και το aids ρυθμίζεται, δεν θεραπεύεται. Και ο διαβήτης ρυθμίζεται αλλά δεν θεραπεύεται... https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%82 Νόσος: "Με τον όρο Νόσος εννοείται μία παθολογική κατάσταση ή μία διαταραχή με χαρακτηριστικά όμως συμπτώματα και σημεία (εννοείται κλινικά) τα οποία επηρεάζουν το σώμα (περιλαμβάνεται και η ψυχική κατάσταση), η οποία μπορεί να περιλαμβάνει γνωστή η άγνωστη αιτιολογία." Τι ακριβώς δεν πληρεί ο διαβήτης για να χαρακτηριστεί νόσος; Δεν νομίζω να χρειάζεται να είσαι γιατρός για να πεις τι είναι. Αν και οι γιατροί λένε ότι είναι ασθένεια. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο καθένας προσπαθεί να υποβαθμίσει την νόσο και όσους νοσούν από διαβήτη λέγοντας ότι την παθαίνουν χοντροκοίλιδες και ότι θα μπορούσαν να την αποφύγουν κτλ. Ο διαβήτης είναι κατάσταση περισσότερο παρά νόσημα, συνήθως νόσος λέμε κάτι που έχει σαν αίτιο έναν ιό. Το HIV που προκαλεί AIDS είναι ιος, έχει ταυτοποιηθεί, ο διαβήτης 2 τι έχει, το The Thing; Να ευθυμίσουμε και λίγο. Το AIDS πλέον ανήκει ευτυχώς στα νοσήματα που αντιμετωπίζονται σε βαθμό που η ποιότητα ζωής του ασθενούς να μη διαφέρει σε τίποτα από αυτή ενός ανθρώπου που δεν την έχει. Αλλά μιλάμε για χρόνια μελετών εδώ.
urezin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CE%BA%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%B4%CE%B7%CF%82_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85_2
Vasilisxd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παίζει και ένα μικρό ποσοστό με διατροφικές διαταραχές βίγκαν κτλπ. Τι έγινε ; χαρακτηρίζεις άτομα με διατροφικές διαταραχές τους Vegan ???
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Για μια ακόμη φορά: μη συμμετέχετε αν δεν είστε σε θέση να συζητήσετε ...φυσιολογικά! Δεν θα ξανασβήσω μηνύματα αλλά λογαριασμούς την επόμενη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα