tabletnator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Ξέρει κανείς πως μπορώ να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας σε κοσμοκάρτα από το Λονδίνο? Έχω πάρει μια των 10ευρώ από Ελλάδα αλλά κάθε φορά που παίρνω στο 1314 μου λέει πως το υπόλοιπο δεν επαρκεί για αυτή την κλήση και στο 1315 κλείνει πριν χτυπήσει Υπάρχει κάποιο άλλο τηλέφωνο να πάρω ή κάποιος τρόπος μέσω internet?
stevengreeceGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει άλλος τρόπος που τον εχω δοκιμασει στο εξωτερικό με Wind και Vidafone και σίγουρα θα υσχιει και με cosmote. Πρέπει να πεις σε κάποιον φίλο ή γνωστό σου που μένει στην Ελλάδα, να απει σε ένα κατάστημα της Cosmote και να ανανεώσει την δική σου κάρτα από εκεί. Ο γνωστός σου θα πρέπει να επιλέξει το ποσο που θέλεις πχ 10€ και θα πει τον αριθμό του κινητού σου. Έτσι θα σου γεμίσει την κάρτα. Αυτόν τον τρόπο τον χρησιμοποιώ κάθε χρόνο. 2
leo06 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 απο το mycosmote app δεν μπορεις? στο site τους μπορείς να ανανεώσεις το χρόνο με πιστωτική 1
tabletnator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά έγινε η δουλειά. Κάλεσα στο +306971001314 από αγγλικό νούμερο και έκανα ανανέωση με χρέωση 0,10p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα