redarmada Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για επιλογη καρτας ηχου 7.1 και headset για gaming και μουσικη.Επειδη μου αρεσει πολυ ο καθαρος και ποιοτικος ηχος θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο αξιολογο headset με maximum budget 350 ευρω εαν υπαρχει βεβαια κατι καλυτερο λιγο πανω απο το budget που αναφερω και φυσικα αξιζει δεκτο επισης!Τελος θα ηθελα να μου προτεινετε και μια αξιολογη καρτα ηχου που να υποστηριζει 7.1 αλλα επειδη δεν γνωριζω καθολου απο καρτες ηχου δεν ξερω και τι budget πανω κατω να υπολογισω οποτε πειτε μου εσεις.Και 2 ερωτησεις: 1.Διαφορα αναμεσα σε 5.1 και 7.1 υπαρχει η οχι;2.Για να εχεις 7.1 ηχο πρεπει και τα ακουστικα και η καρτα ηχου να το υποστηριζουν σωστα;
John-lamia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/asus-strix-71-microphone-gaming-headset-p-PER.616283 Αφού θες να δώσεις αρκετά € πάρε αυτά και έχεις και 100€ ρέστα. Αν και για μένα είναι πολλά. Όσο αναφορά για κάρτα ήχου καλό είναι να την συνδιάζεις και με κατάλληλα ηχεία. Κάρτα ήχου + ακουστικά είναι μόνο ας πούμε για ήχο σε μουσική. Για 7,1 ακουστικά μόνο usb, ούτε κάρτα ήχου ούτε τίποτα.
redarmada Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αρα με αυτα τα ακουστικα που μου προτινεις δεν χρειαζομαι καρτα ηχου για να εχω ηχο 7.1;
John-lamia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αρα με αυτα τα ακουστικα που μου προτινεις δεν χρειαζομαι καρτα ηχου για να εχω ηχο 7.1; Όταν τα ακουστικά είναι με usb δεν θέλουν κάρτα ήχου. Αλλά κιτα για κάτι φτηνό. Με 350€ που θες να δώσεις ότι διποτε πάρεις σε θέμα ακουστικών για pc και κάρτας ήχου είναι παρά πολλά τα χρήματα !!! Στην θέση σου θα κοιτουσα κάτι τέτοιο:http://www.e-shop.gr/natec-nsg-0545-genesis-hx88-usb-gaming-headset-71-p-PER.572224
redarmada Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα (μετα απο μερες) φιλε John! τελικα παραγγειλα τα ακουστικα που μου προτεινες (Asus strix 7.1) υπολογισα στο οτι δεν χρειαζοντε καρτα ηχου και στο οτι ειναι 7.1! συν οτι σαν πρωτη ματια μου αρεσαν περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπα ακουστικα.Τελος μια ερωτηση γνωριζεις εαν θα μπορω να τα συνδεσω και με ps4;
John-lamia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα (μετα απο μερες) φιλε John! τελικα παραγγειλα τα ακουστικα που μου προτεινες (Asus strix 7.1) υπολογισα στο οτι δεν χρειαζοντε καρτα ηχου και στο οτι ειναι 7.1! συν οτι σαν πρωτη ματια μου αρεσαν περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπα ακουστικα. Τελος μια ερωτηση γνωριζεις εαν θα μπορω να τα συνδεσω και με ps4; Καταρχήν καλοριζικα κ καλές ακροάσεις !!! Δε ξέρω για το αν δουλεύουν στο ps4 αλλά δεν χάνεις τίποτα με το να τα βάλεις για να δεις αν παίζουν εκεί. 1
redarmada Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) John σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα! θελω να σε ρωτησω κατι ακομα αν γνωριζεις.Πρεπει να κανω update το firmware απο εδω; https://www.asus.com/Headphones-Headsets/STRIX_71/HelpDesk_Download/ και αν ναι ποια εκδοση να εγκαταστησω την τελευταια 1.6; η να το αφησω οπως ειναι; (εχω Windows 7 64bit)Eπισης λεει beta σε ολα τα firmware γιατι; και τελος αυτο που γραφει "Please update the Audio Chipset MCU FW (ver.0205) at the same time" τι ακριβως ειναι και τι πρεπει να κανω;Kατι ακομα παιζει μηπως ρολο στην αποδοση του ηχου οτι δεν εχω αυτη την στιγμη καρτα γραφικων;(ειμαι με τα graphics του cpu)μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση αλλα ρωταω γιατι οταν ειχα την 770 της Nvidia οποτε εκανα update τους drivers εκανε και update νομιζω driver ηχου "hd audio driver" νομιζω λεγεται.Οποτε εχεις χρονο απαντησε μου!και σε ευχαριστω πολυ για την προταση των strix!! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2015 από redarmada
John-lamia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 John σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα! θελω να σε ρωτησω κατι ακομα αν γνωριζεις. Πρεπει να κανω update το firmware απο εδω; https://www.asus.com/Headphones-Headsets/STRIX_71/HelpDesk_Download/ και αν ναι ποια εκδοση να εγκαταστησω την τελευταια 1.6; η να το αφησω οπως ειναι; (εχω Windows 7 64bit) Eπισης λεει beta σε ολα τα firmware γιατι; και τελος αυτο που γραφει "Please update the Audio Chipset MCU FW (ver.0205) at the same time" τι ακριβως ειναι και τι πρεπει να κανω; Kατι ακομα παιζει μηπως ρολο στην αποδοση του ηχου οτι δεν εχω αυτη την στιγμη καρτα γραφικων; (ειμαι με τα graphics του cpu) μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση αλλα ρωταω γιατι οταν ειχα την 770 της Nvidia οποτε εκανα update τους drivers εκανε και update νομιζω driver ηχου "hd audio driver" νομιζω λεγεται. Οποτε εχεις χρονο απαντησε μου! και σε ευχαριστω πολυ για την προταση των strix!! για αρχή μην μπλεκεις με fw ! τι εχουν, μια χαρά δεν παίζουν ; πάνε τα χρόνια που έπαιζε ρόλο ο επεξεργαστής για τον ήχο ( τι μου θυμισες τώρα !!! ) όταν είχες την 770, όπως και όλες οι σύγχρονες κάρτες έχουν κύκλωμα για τον ήχο, το έχει για το hdmi, διλαδι εβαζες τον υπολογιστή με hdmi στην TV στο σπίτι σου και από κει περνάει και ή εικόνα και ο ήχος. μην φανταστεις τίποτα τρελό, απλά περνάει τον ήχο όπως είναι γραμμένος απ το hdmi , και απλά έχουν βάλει ένα κύκλωμα για αυτήν την δουλειά επάνω στις καινούριες κάρτες ( και amd και nvidia )
mkpk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα δεν ξερω αν βρηκες καρτα ηχου αλλα για καρτα θα σου προτεινα αν βρεις την asus essence stx ειναι οτι καλητερο εχει βγει μετα απο αυτην πας για επαγκελματικη κλαση.δεν πωλειτε ακομα αν την βρεις απο εξωτερικο η μεταχειρα παρτην αβλεπη...κανε ενα research στο νετ και θα καταλαβεις. Sent from my iPhone using Insomnia
John-lamia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα δεν ξερω αν βρηκες καρτα ηχου αλλα για καρτα θα σου προτεινα αν βρεις την asus essence stx ειναι οτι καλητερο εχει βγει μετα απο αυτην πας για επαγκελματικη κλαση.δεν πωλειτε ακομα αν την βρεις απο εξωτερικο η μεταχειρα παρτην αβλεπη...κανε ενα research στο νετ και θα καταλαβεις. Sent from my iPhone using Insomnia Πήρε ακουστικά usb...
redarmada Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 ok δεν πειραζω τιποτα! καλα παντως οσο ασχολουμε με αυτα τοσο πιο πολυ μου αρεσουν! σε ευχαριστω και παλι John για την προταση των Strix! μου αρεσουν πολυ! απλα θα ηθελα ενα κλικ παραπανω οσον αφορα το μπασο αλλα και παλι μια χαρα ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα