Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, Αλλαξα ρουτερ, αλλαξα ονομα στο network και ενω με το λαπτοπ μου μπαινω κανονικα wireless, ο εκτυπωτης μου κ το κινητο μου, με το ιδιο password δεν μπαινουν σα να μην ανταποκρινεται κατι. Τους εσβησα το παλιο αποθηκευμενο δικτυο που ειχα, βλεπουν κανονικα το ονομα απο το καινουριο αλλα δεν μπαινουν με τιποτα. Παιζει να θελει κατι στις ρυθμισεις του ρουτερ? ευχαριστω
kleo1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 μου είχε συμβεί 2-3 φορές, δε μπορούσα να μπω με το κινητό. μ ένα ρεσταρτ στο router ήταν όλα οκ. δοκίμασε το
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 α.ελπιζω να μην εχεις βαλει κανα παραξενο συμβολο στον κωδικο για αυτο δεν μπαινει.τυπικα και μονο κανε και update to router στο τελευταιο firmware.στο site της forthnet αν το ρουτερ ειναι απο forthnet εχει τα τελευταια firmware (εκτος αν θες generic)εκτος αν ειναι αλλου παροχου οπου εκει ή περνας του παροχου ειτε περνας το generic. αν τωρα δεν αλλαξες password απλα ριξε reboot.αν παλι τιποτα τοτε παμε για ενα hard reset.μηπως αλλαξες τιποτα απο wpa σε wpa2ή σε wpa+wpa2 ή γενικα καποια αλλαγη εκει?
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εκανα ρεσταρτ κ ολα οκ! ευχαριστω!! γενικως οταν κατι δεν παιζει η πρωτη παντα λυση ειναι το restart:) 1
iliasleon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Hard reset πως κανουμε? (Οχι reset με το μικρο κουμπακι.)
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 το thomson μπορει να κανει τα παρακατω. reboot ειτε μεσα απο το μενου ειτε κλεινοντας το ρευμα. hard reset hard reboot πεστο οπως θες ειτε με το κουμπακι πισω ειτε μεσα απο το μενου. δεν εχει κατι αλλο ουτε 30 -30 -30 ουτε τετοια ειτε κανει reboot ειτε hard reset.to κουμπακι πισω το κανει hard reset(reset to defaults) πεστο οπως θες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Επανερχομαι στο θεμα, διοτι απλα δε λεει να φτιαξει αυτο το προβλημα. Ο εκτυπωτης δεν συνδεεται για κανενα λογο, το κινητο μονο αμα κανω ρεσταρτ. Και αμα κλεισω το wifi στο κιν κ το ξανανοιξω, δεν ξαναμπαινει λεει κατι τυπου "network not responding" και χρειαζεται παλι restart. Μηπως να αλλαξω router? thanx
thepoint Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως υπάρχει μικρός αριθμός στο max clients και μπλοκάρει την είσοδο από εκεί. Η default τιμή είναι στο 32 στο ssid μενού του zte που γνωρίζω. Αυτό με ταλαιπώρησε μια φορά και δεν μπορώ να το ξεχάσω πήγα να τρελαθώ. Η επανεκκίνηση μηδενίζει αυτό το κοντέρ και μετράει από την αρχή.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως υπάρχει μικρός αριθμός στο max clients και μπλοκάρει την είσοδο από εκεί. Η default τιμή είναι στο 32 στο ssid μενού του zte που γνωρίζω. Αυτό με ταλαιπώρησε μια φορά και δεν μπορώ να το ξεχάσω πήγα να τρελαθώ. Η επανεκκίνηση μηδενίζει αυτό το κοντέρ και μετράει από την αρχή. πως μπορω να το δω αυτο? ψαχνω σε ολα τα μενου αλλα δε το βρισκω
thepoint Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 πως μπορω να το δω αυτο? ψαχνω σε ολα τα μενου αλλα δε το βρισκω Στο δικό μου zte θα το δεις στη μικρογραφία που ανεβάζω για άλλα δεν γνωρίζω, αν ψάξεις στα pdfs τους κάτι μπορεί να βρεις αν έχουν τέτοια επιλογή. Αν πάει να συνδεθεί έβδομο δεν θα επιτύχει και το μπέρδεμα είναι ότι αν εκκινήσεις το modem θα μπορέσεις να μπεις αλλά η έβδομη συσκευή στη σειρά θα αποτύχει. Όπως καταλαβαίνεις αν δεν το θυμάσαι θα σε τρελάνει για τα καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 thanks καταλαβα τι εννοεις ναι, δε το βρισκω αυτο το οπτιον γμτ... και ακουγεται πολυ λογικο να ειναι κατι τετοιο διοτι κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.
mitsus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δοκιμασε να αλλαξεις παλι το ονομα και βαλε για δοκιμη εναν ευκολο κωδικο. πχ. 12345678
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εννοεις στο wifi? Θα το αλλαξω αμα ειναι και θα προσπαθησω παλι. ty
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Επανερχομαι στο θεμα, διοτι απλα δε λεει να φτιαξει αυτο το προβλημα. Ο εκτυπωτης δεν συνδεεται για κανενα λογο, το κινητο μονο αμα κανω ρεσταρτ. Και αμα κλεισω το wifi στο κιν κ το ξανανοιξω, δεν ξαναμπαινει λεει κατι τυπου "network not responding" και χρειαζεται παλι restart. Μηπως να αλλαξω router? thanx δοκιμασε να αλλαξεις καναλι.δευτερον ποιο thomson/technicolor εχεις?μπορει να εχει βγει πιο νεο firmware update.Επισης αν το εχεις wpa δοκιμασε Wpa+wpa2.αν το εχεις wpa2 επισης δοκιμασε σκετο wpa ή wpa+wpa2. να αλλαξεις ρουτερ αυτο ναι μπορει να γινει.μπορεις να παρειςκαι κατι απο το εμποριο.εχω technicolor και με το wireless παντως ολα οκ. Μήπως υπάρχει μικρός αριθμός στο max clients και μπλοκάρει την είσοδο από εκεί. Η default τιμή είναι στο 32 στο ssid μενού του zte που γνωρίζω. Αυτό με ταλαιπώρησε μια φορά και δεν μπορώ να το ξεχάσω πήγα να τρελαθώ. Η επανεκκίνηση μηδενίζει αυτό το κοντέρ και μετράει από την αρχή. 32 ειναι μεγαλος αριθμος.θα εχεις προβλημα μονο σε καφετερια που εκει μπαινουν και πολλα ατομα αλλα αλλαζουν και συνεχεια οποτε εκει πρεπει να μειωσεις το dhcp lease για νακανουν expire για να μπει αλλος.πανω απο 32 χρηστες δεν θα αντεχε το ρουτερ καν που το zte δεν θα αντεχε ουτε 10 μαζι. πως μπορω να το δω αυτο? ψαχνω σε ολα τα μενου αλλα δε το βρισκω σε thomson/technicolor δεν εχω δει τετοια ρυθμιση οσο θυμαμαι στο web interface εκτος αν υπαρχει στο cli. thanks καταλαβα τι εννοεις ναι, δε το βρισκω αυτο το οπτιον γμτ... και ακουγεται πολυ λογικο να ειναι κατι τετοιο διοτι κατα τα αλλα δεν εχω κανενα προβλημα. στο Interface δεν εχω δει κατι τετοιο.επισης ποσες συσκευες συνδεονται?αν ειναι 4-5 δεν παιζει να εχεις θεμα.εκτος οπως ειπαν αν αλλαζουν συνεχεια αυτες οι συσκευες οποτε πηγαινε στο home network και Interfaces αν θυμαμαι καλα και απο εκει edit στον Dhcp για να μειωσεις το dhcp lease time που απο default ειναι νομιζω 24 ωρες. Δοκιμασε να αλλαξεις παλι το ονομα και βαλε για δοκιμη εναν ευκολο κωδικο. πχ. 12345678 γενικος να αποφυγει τα παραξενα συμβολα.γραμματα αριθμοι κεφαλαια μικρα ειναι μια χαρα. Εννοεις στο wifi? Θα το αλλαξω αμα ειναι και θα προσπαθησω παλι. ty ποιο μοντελο εχεις?και ποσοι συνδεονται εκει πανω? επισης θα μπορουσες να βαλεις το παλιο ρουτερ σου να παιζει σαν access point αν το εχεις ακομα και αν λειτουργει.θα μπορουσες ετσι να κλεισεις το wifi του thomson/technicolor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα