atheatos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανε τα πράγματα τόσο δύσκολα η Apple. . . Εδώ βρήκα και κάποιες άλλες πληροφορίες με vmware αλλά δεν πολύ έβγαλα άκρη, , Δοκιμάζω και με την αλλαγή που έβαλες φίλε ας ελπίσουμε να δουλέψει. . . Kανε και μια δοκιμή σε ένα άλλο pc αν δουλευει το στικακι που εφτιαξες , πριν κατηγορησεις την apple.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Kανε και μια δοκιμή σε ένα άλλο pc αν δουλευει το στικακι που εφτιαξες , πριν κατηγορησεις την apple.... Καταρχάς μονο και μόνο που έχει βγάλει την επιλογή για USB στο bootcamp φτάνει να την κατηγορήσω. Δουλεύει το στικάκι κανονικά σε laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχάς μονο και μόνο που έχει βγάλει την επιλογή για USB στο bootcamp φτάνει να την κατηγορήσω. Δουλεύει το στικάκι κανονικά σε laptop. Γιατί έχεις δει σε κανένα άλλο λειτουργικό ενσωματωμενη την εφαρμογή δημιουργιας bootable usb windows? Eδώ ακόμα και σε windows pc πρέπει να την κατεβασεις. Μηπως ήθελες να είχε προεγκαταστημένο το windows? Επίσης μπορείς κανονικοτατα να βάλεις το dvd του windows 7 και να κανεις εγκατάσταση σε ένα partition που έχεις φτιάξεις με το disk utility. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί έχεις δει σε κανένα άλλο λειτουργικό ενσωματωμενη την εφαρμογή δημιουργιας bootable usb windows? Eδώ ακόμα και σε windows pc πρέπει να την κατεβασεις. Μηπως ήθελες να είχε προεγκαταστημένο το windows? Επίσης μπορείς κανονικοτατα να βάλεις το dvd του windows 7 και να κανεις εγκατάσταση σε ένα partition που έχεις φτιάξεις με το disk utility. Φίλε δεν είμαι εδώ να αναλύσω το τι κάνει το κάθε λειτουργικό. Η apple σου δίνει η έδινε αυτήν την επιλογή εξ αρχής με το bootcamp ως δικιά της επιλογή.που με το el capitan έχει εξαφανιστεί και πρέπει να κάνεις modές για να το ξανα εμφανίσεις σε κάποια μοντέλα! Εχεί και οδηγούς στο site της με το πως να βάλεις Windows! Εδώ σου δίνει και link για να κατεβάσεις drivers για ποντίκια πληκτρολόγια κάρτες κτλπ. . Οπότε ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. DVD δεν έχω με Windows, και προσπαθώ με USB και ISO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε δεν είμαι εδώ να αναλύσω το τι κάνει το κάθε λειτουργικό. Η apple σου δίνει η έδινε αυτήν την επιλογή εξ αρχής με το bootcamp ως δικιά της επιλογή.που με το el capitan έχει εξαφανιστεί και πρέπει να κάνεις modές για να το ξανα εμφανίσεις σε κάποια μοντέλα! Εχεί και οδηγούς στο site της με το πως να βάλεις Windows! Εδώ σου δίνει και link για να κατεβάσεις drivers για ποντίκια πληκτρολόγια κάρτες κτλπ. . Οπότε ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. DVD δεν έχω με Windows, και προσπαθώ με USB και ISO. Kαταρχάς δεν έδινε αυτήν επιλογή παρα μονο αφου γυρισε τους επεξεργαστες σε intel. Mπορείς κάλιστα να αποφυγεις το bootcamp γιατί δεν είσαι υποχρεωμενος να το χρησιμοποιήσεις για να βάλεις windows. Eκανες nvram reset?αν ειναι δοκιμασε και smc reset? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Kαταρχάς δεν έδινε αυτήν επιλογή παρα μονο αφου γυρισε τους επεξεργαστες σε intel. Mπορείς κάλιστα να αποφυγεις το bootcamp γιατί δεν είσαι υποχρεωμενος να το χρησιμοποιήσεις για να βάλεις windows. Eκανες nvram reset?αν ειναι δοκιμασε και smc reset? Αν εννοείς αυτό ναι Eπέλεξε στο rufus την ρυθμιση για gpt σε uefi, οπως φαινεται κ εδω: Τελος, καλυτερα να βαλεις windows 10 αντι για windows 7 για ακομα καλυτερες επιδοσεις κ καλυτερη εκμεταλλευση του hardware. Φίλε στο file system τι βάζουμε; Με 4GB USB και FAT 32 δεν ολοκληρώνει την διαδικασία. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Aπο την στιγμή που δεν εμφανιζεται σαν boot επιλογή οταν έχεις το alt πατημένο ,τότε κατι συμβαίνει με το hardware.Δοκιμασε το και σε διαφορετικες usb. Δεν ξερω αν έχεις άλλο στικακι να δοκιμασεις αλλα σου συνιστώ το καψεις σε ένα dvd για να το κανεις install ειτε απο το dvd του mac είτε από εξωτερικο usb dvd. Αν είχε dvd ο imac και χάλασε ή εβαλες στην θέση του καποιο σκληρό ενδεχεται να μην μπορείς να κάνεις την εγκατασταση του windows παρα μονο με πατεντα. Ορισμένα μοντελα είχαν κλειδωμενα την εγκατάσταση του windows μονο απο το dvd drive του mac,μαλιστα μονο απο την συγκεκριμένη sata. YΓ.Μοντελα του 2010-11 νομίζω ήταν που είχαν το συγκεκριμένο κλειδωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Aπο την στιγμή που δεν εμφανιζεται σαν boot επιλογή οταν έχεις το alt πατημένο ,τότε κατι συμβαίνει με το hardware.Δοκιμασε το και σε διαφορετικες usb. Δεν ξερω αν έχεις άλλο στικακι να δοκιμασεις αλλα σου συνιστώ το καψεις σε ένα dvd για να το κανεις install ειτε απο το dvd του mac είτε από εξωτερικο usb dvd. Αν είχε dvd ο imac και χάλασε ή εβαλες στην θέση του καποιο σκληρό ενδεχεται να μην μπορείς να κάνεις την εγκατασταση του windows παρα μονο με πατεντα. Ορισμένα μοντελα είχαν κλειδωμενα την εγκατάσταση του windows μονο απο το dvd drive του mac,μαλιστα μονο απο την συγκεκριμένη sata. YΓ.Μοντελα του 2010-11 νομίζω ήταν που είχαν το συγκεκριμένο κλειδωμα. Αυτό δεν το ήξερα με τα κελιδωμένα μοντέλα, DVD θα χρειαστώ απλό η 8άρι; Να το κάψω απο Windows PC η MAC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό δεν το ήξερα με τα κελιδωμένα μοντέλα, DVD θα χρειαστώ απλό η 8άρι; Να το κάψω απο Windows PC η MAC? απλο DVD.Από οπου θες το καις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοείς αυτό ναι Φίλε στο file system τι βάζουμε; Με 4GB USB και FAT 32 δεν ολοκληρώνει την διαδικασία. . Δοκίμασε με ntfs . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς τα προβλήματα συνεχίζονται. . Μου πετάει έξω τον δίσκο των Windows. Και ότι άλλο δίσκο βάζω εκεί. . Λογικά έχει χαλάσει. Από ότι διάβασα ούτε με εξωτερικό θα το δει το σύστημα. Οπότε τι άλλες λύσεις υπάρχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 η άλλη λύση είναι η χρήση virtual machine που να υποστηρίζει boot camp partition, όπως το VMware fusion. Δυστυχώς είναι πανάκριβο και δεν είναι εγγυημένο ότι θα πετύχει. Όταν το εγκαταστάσεις στο Mac OS X θα πρέπει να επιλέξεις new boot camp με επιλογή να χρησιμοποιήσει το partition του boot camp. Μετά θα επιλέξεις στο virtual DVD που έχει το iso με το Windows και να bootareis από εκεί το virtual machine. Πρέπει να προσέξεις αν το βρεις σπασμένο, την έκδοση που υποστηρίζει το OS X που έχεις. Για τον καπετάνιο πας αναγκαστικά σε fusion 8. ΥΓ. Επίσης άλλη λύση είναι η χρήση target disk mode και να περάσεις με FireWire ένα κλώνο Windows από άλλο iMac σαν το δικό σου ή ένα pc με παρόμοια χαρακτηριστηκα, μέσο acronis ή οτιδήποτε παρόμοιο στο boot camp partition .Μπορεις να κανείς το ίδιο και χωρίς target disk mode αν bootareis με Linux live cd και κανείς copy paste τα partitions. Γενικά θα πρέπει να το βάλεις "by force" αφού δεν δουλεύει το dvd που είναι η default επιλογή για το συγκεκριμένο iMac. Δεν ξέρω αν η χρήση portable Windows βοηθήσει γιατί δεν έχω πολύ ασχοληθεί. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω μεθόδους hackintosh με την χρήση boot loader που θα παρακάμψει τον default, αλλά λογικά πρέπει να γίνεται. Δοκίμασε να βάλεις τον clover και να επιλέξεις από το menu το Windows installation usb . Υποτίθεται ότι έχεις κάνει time machine backup και έχεις φτιάξει usb recovery partition γιατί όλα τα παραπάνω, έχουν μεγάλο κίνδυνο να σου διαγράψουν το σύστημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 η άλλη λύση είναι η χρήση virtual machine που να υποστηρίζει boot camp partition, όπως το VMware fusion. Δυστυχώς είναι πανάκριβο και δεν είναι εγγυημένο ότι θα πετύχει. Όταν το εγκαταστάσεις στο Mac OS X θα πρέπει να επιλέξεις new boot camp με επιλογή να χρησιμοποιήσει το partition του boot camp. Μετά θα επιλέξεις στο virtual DVD που έχει το iso με το Windows και να bootareis από εκεί το virtual machine. Πρέπει να προσέξεις αν το βρεις σπασμένο, την έκδοση που υποστηρίζει το OS X που έχεις. Για τον καπετάνιο πας αναγκαστικά σε fusion 8. ΥΓ. Επίσης άλλη λύση είναι η χρήση target disk mode και να περάσεις με FireWire ένα κλώνο Windows από άλλο iMac σαν το δικό σου ή ένα pc με παρόμοια χαρακτηριστηκα, μέσο acronis ή οτιδήποτε παρόμοιο στο boot camp partition .Μπορεις να κανείς το ίδιο και χωρίς target disk mode αν bootareis με Linux live cd και κανείς copy paste τα partitions. Γενικά θα πρέπει να το βάλεις "by force" αφού δεν δουλεύει το dvd που είναι η default επιλογή για το συγκεκριμένο iMac. Δεν ξέρω αν η χρήση portable Windows βοηθήσει γιατί δεν έχω πολύ ασχοληθεί. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω μεθόδους hackintosh με την χρήση boot loader που θα παρακάμψει τον default, αλλά λογικά πρέπει να γίνεται. Δοκίμασε να βάλεις τον clover και να επιλέξεις από το menu το Windows installation usb . Υποτίθεται ότι έχεις κάνει time machine backup και έχεις φτιάξει usb recovery partition γιατί όλα τα παραπάνω, έχουν μεγάλο κίνδυνο να σου διαγράψουν το σύστημα.... Δυστυχώς διαβάζοντας και στο forum τής Apple οι λύσεις είναι λίγες. Βασικά δύο. Ή όπως λες και εσύ μου προτείνετε λύση με virtual machine http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=20584499#post20584499 Πού εκεί όλα τα προγράμματα υπάρχουν trial εκτός του winclone πού έχει κόστος 30$ δεν μπόρεσα να το βρω και σπασμένο δυστυχώς να δοκιμάσω εάν δουλεύει. . Και ή δεύτερη λύση είναι με το να φτιάξω το Super Drive του iMac μου με άγνωστο κόστος. . Δεν δουλεύει με εξωτερικό DVD-ROM δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο. . Τι θα λέγατε πώς είναι καλύτερη λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς διαβάζοντας και στο forum τής Apple οι λύσεις είναι λίγες. Βασικά δύο. Ή όπως λες και εσύ μου προτείνετε λύση με virtual machine http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=20584499#post20584499 Πού εκεί όλα τα προγράμματα υπάρχουν trial εκτός του winclone πού έχει κόστος 30$ δεν μπόρεσα να το βρω και σπασμένο δυστυχώς να δοκιμάσω εάν δουλεύει. . Και ή δεύτερη λύση είναι με το να φτιάξω το Super Drive του iMac μου με άγνωστο κόστος. . Δεν δουλεύει με εξωτερικό DVD-ROM δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο. . Τι θα λέγατε πώς είναι καλύτερη λύση; Δοκίμασε μια με clover. Δεν χάνεις τίποτα , είναι εύκολος στην εγκατάσταση. Θα σου συνιστούσα επίσης να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα μικρό πάρτισιον και να βάλει εκεί το Windows iso με κάποιο τροπο όπως κλώνο ή όπως έκανες την εγκατάσταση σε usb. Πιστεύω σε συνδυασμό με clover θα δουλέψει. Πιστεύω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε μια με clover. Δεν χάνεις τίποτα , είναι εύκολος στην εγκατάσταση. Θα σου συνιστούσα επίσης να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα μικρό πάρτισιον και να βάλει εκεί το Windows iso με κάποιο τροπο όπως κλώνο ή όπως έκανες την εγκατάσταση σε usb. Πιστεύω σε συνδυασμό με clover θα δουλέψει. Πιστεύω .... Υπάρχει κάπου οδηγός με clover; Στο eBay βρήκα Super Drive με 35 δολάρια, έτσι και αλλιώς θα τον ανοίξω να περάσω SSD οπότε νομίζω είναι η λύση προς τα εκεί να γίνει σωστά η δουλειά. . Υπάρχουν αναλυτικά βίντεο στο eBay για την κάθε διαδικασία. . Θα του αλλάξω και πάστες να γίνει σένιο. . Δεν με συμφέρει να πληρώσω σε software και δεν κυκλοφορούν και στα γνωστά site σπασμένα . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα