stepap90 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα, απο το 2007 με την εν λογω καρτα γραφικων, και πριν λιγο καιρο αρχισε να μου κανει κολπα. Εκει που δουλευει ο υπολογιστης, ξαφνικα παγωνει η οθονη και μονο με reset μπορω να ξανα αναψω το pc. Ειχαμε παλιοτερα κατι αυξομειωσεις τασης στο ρευμα και κατι μικροδιακοπες ρευματος, αλλά το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα. Επισκευαζεται ή οσο τη δουλευω θα γινει χειροτερα μεχρι που θα κλαταρει εντελως? Να την παω σε κανενα πλαισιο για επισκευη? Τωρα εχω την 1η καρτα που ειχα το 2001, μια geforce fx5200 128 και πραγματικα δεν την παλευω καθολου. (οσοι πειτε να αλλαξω pc, καντε μου μια δωρεα κανα φραγκο, γιατι δεν παιζει)
mkp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν παίρνεις κάνα Raspberry Pi Zero, μονό 5$ κάνει. https://www.raspberrypi.org/blog/raspberry-pi-zero/
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα, απο το 2007 με την εν λογω καρτα γραφικων, και πριν λιγο καιρο αρχισε να μου κανει κολπα. Εκει που δουλευει ο υπολογιστης, ξαφνικα παγωνει η οθονη και μονο με reset μπορω να ξανα αναψω το pc. Ειχαμε παλιοτερα κατι αυξομειωσεις τασης στο ρευμα και κατι μικροδιακοπες ρευματος, αλλά το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα. Επισκευαζεται ή οσο τη δουλευω θα γινει χειροτερα μεχρι που θα κλαταρει εντελως? Να την παω σε κανενα πλαισιο για επισκευη? Τωρα εχω την 1η καρτα που ειχα το 2001, μια geforce fx5200 128 και πραγματικα δεν την παλευω καθολου. (οσοι πειτε να αλλαξω pc, καντε μου μια δωρεα κανα φραγκο, γιατι δεν παιζει) Επισκευή δυστυχώς δεν γίνεται και αν την στείλουν αντιπροσωπία θα σου ζητήσουν τα μεταφορικά, κόστος για έλεγχο και ότι ζητήσει η αντιπρόσωποια, πράγμα που θα βγει αρκετά παραπάνω λεφτά από το να βρεις μια μεταχειρισμενη agp κάρτα, η μητρική σου δεν έχει καμία pci-express θύρα?
stepap90 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 απανταω λιγο καθυστερημενα. Η μητρικη μου εχει απλές pci θυρες, οχι την εξπρες για τετοιες καρτες γραφικων δυστυχως. Δεν παίρνεις κάνα Raspberry Pi Zero, μονό 5$ κάνει. https://www.raspberrypi.org/blog/raspberry-pi-zero/ θα μου το κανεις δωρο?
Occultist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα, απο το 2007 με την εν λογω καρτα γραφικων, και πριν λιγο καιρο αρχισε να μου κανει κολπα. Εκει που δουλευει ο υπολογιστης, ξαφνικα παγωνει η οθονη και μονο με reset μπορω να ξανα αναψω το pc. Ειχαμε παλιοτερα κατι αυξομειωσεις τασης στο ρευμα και κατι μικροδιακοπες ρευματος, αλλά το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα. Επισκευαζεται ή οσο τη δουλευω θα γινει χειροτερα μεχρι που θα κλαταρει εντελως? Να την παω σε κανενα πλαισιο για επισκευη? Τωρα εχω την 1η καρτα που ειχα το 2001, μια geforce fx5200 128 και πραγματικα δεν την παλευω καθολου. (οσοι πειτε να αλλαξω pc, καντε μου μια δωρεα κανα φραγκο, γιατι δεν παιζει) Τι εννοείς "μια geforce fx5200 128 και πραγματικα δεν την παλευω καθολου.". Πλέον, office accelerators κατηγορία είναι και οι δύο, έτσι και αλλιώς...Εκτός και αν παίζεις ακόμα COD4 στο 2016...
theosk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε να κατεβάσεις τα ρολόγια στις μνήμες. Μια 8400 gs που είχε το ίδιο πρόβλημα έτσι την έχω 'φτιάξει'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα