HamerZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 -Windows 2k - Ellhnika me service pack 1 kai Internet Explorer 6 me to service pack του και αυτός. -Είπα και εγώ να αλλάξω το firewall, BlackIce, σημερα. -'Εκανα εγκατάσταση του ZoneAlarm, την δωρεάν απο το site του, χωρις κανενα ιδιαίτερο πρόβλημα. Επέλεξα τις τυπικές ρυθμίσεις του. - Μετά από επανεκίνηση κάνω κλικ και συνδέομαι στην ταπινή μου ISDN σύνδεση. Από εδώ και έπειτα αρχίζει το κακό => φορτώνω τον Int. Explorer και δίνω την www του insomnia ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ. Δοκιμάζω να βρω κάποια ρύθμιση που να το λύσει, αλλά τίποτα δεν κατάφερα να κάνω. Οπότε επιλέγω απεγκατάσταση του ZoneAlarm από SafeMode μπας και τον φέρω στα καλά του. Ξανά boot σε NormalMode και βλεπω πως και πάλι δεν μπορώ να δω site με κανενα Internet Browser (IE 6 - Opera 7.10). Επίσης, ενώ δεν μπορώ να μπω ούτε στο DC++, μπορώ να μπω στο Kazaa. - Δημιούργησα νέα σύνδεση, αλλά πάλι δεν εγινε κατι. 'Εκανα επανεγκατάσταση του Explorer αλλά τίποτα. Ούτε insomnia.gr ούτε microsoft.com καν. - Οπότε είμαι σε σημείο που μόνη λύση είναι να κάνω πάλι εγκατάσταση των Win2k κτλ. Όμως αυτό το αποκλείω για κανένα μήνα μιας και δεν υπάρχει χρόνος αρκετός κτλ. - Να σημειώσω πως πριν από την δοκιμή του ZoneAlarm, δοκίμασα το F-Secure Firewall v5.5 και ακομη και μετά απο 2 "βάλε-βγάλε" δεν είχα πρόβλημα κανένα, όλα δουλεύαν ρολόι. Οπότε, αν γνωρίζει κανείς η έχει καμιά ιδέα, ας φωτήσει. :?
HamerZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 - Πήγα εδώ : http://www.jsifaq.com/subo/tip7100/rh7154.htm και ακολούθησα τις πρώτες 7 οδηγίες. Έπειτα ξαναέκανα τις ρυθμίσεις για την σύνδεση όπως ήταν στην αρχή και μετά από επανεκίνηση του υπολογιστή όλα ήταν έτοιμα. - Αυτό το είχα ξαναπάθει μετά από εγκατάσταση του Firewall του Norton και έφτασα να κάνω πλήρη επανεγκατάσταση στον φορητό μου. - Ελπίζω να βοηθήσει η πληροφορία αυτή όποιον άλλο πάθει κάτι παρόμοιο. Επισής το παραπάνω site είχε δωθεί από άλλο 'μέλος' πριν από κάποιο καιρό στην αναζήτηση λύσης για άλλο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.