Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε την Crossfire με άλλη μια με το ίδιο chip (280 στην περίπτωση σου). Πρέπει να τσεκάρεις πως ο επεξεργαστής δεν θα σε κάνει bottleneck και το τροφοδοτικό σου να έχει περιθώριο για να δώσει ρεύμα και στις 2 κάρτες γραφικών. Και η Motherboard σου να υποστηρίζει Crossfire (όχι SLI, είναι διαφορετικά) 

Δημοσ.

Το πιο βασικό, 7950 και 280 είναι το ίδιο πράγμα, η δεύτερη είναι rebrand της πρώτης. Η 7950 κάνει xfire και με 280, όπως και η 7970 με 280x, η 7870 με 270x κλπ. Η μητρική του υποστηρίζει crossfire, ο 8350 στοκ δεν ανοίγει μπουκάλι σε δύο r9 280 στα παιχνίδια που χρησιμοποιούν όλα τα threads του fx, οι διπλές 280 είναι σαν μια 290 σε απόδοση και στα παιχνίδια που κάνουν σωστό scaling με crossfire θα έχει καλύτερη απόδοση από μονή 290, ωστόσο τα 3gb vram των 280 παραμένουν 3gb, δεν στακάρουν με το crossfire. Επίσης το thermaltake του είναι υπέρ υπέρ αρκετό για 280 crossfire και 8350. Αυτά για να μην μπερδευόμαστε :).

• Like 2
Δημοσ.

Πιθανόν η κάρτα με το ψηλότερο asic να μπορεί να φτάσει κάπως πιο ψηλά

και η κάρτα με το χαμηλότερο asic πιθανόν να έχει χαμηλότερη μέγιστη συχνότητα.

Φυσικά υπάρχει μια χαρά η πιθανότητα η κάρτα με το χαμηλότερο asic

να πιάνει μεγαλύτερη συχνότητα από μια κάρτα με ψηλότερο asic απλά

θα βγάζει αρκετά περισσότερη ζέστη.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα τωρα θα μου πεις και πως ξερεις οτι ειναι ακριβης ο αριθμος, αφου το gpu z διαβαζει απλα εναν αριθμο που δωσανε στην διαρκεια του bining στην καρτα και μερικα μοντελα nvidia εχουν και πανω απο 100%...

Εχει καταλαβει κανεις με τι συγκρινει ο συγκεκριμενος αριθμος? Τα asic ειναι πολυ γενικη κατηγορια κυκλωματων αρα ?

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο βασικό, 7950 και 280 είναι το ίδιο πράγμα, η δεύτερη είναι rebrand της πρώτης. Η 7950 κάνει xfire και με 280, όπως και η 7970 με 280x, η 7870 με 270x κλπ. Η μητρική του υποστηρίζει crossfire, ο 8350 στοκ δεν ανοίγει μπουκάλι σε δύο r9 280 στα παιχνίδια που χρησιμοποιούν όλα τα threads του fx, οι διπλές 280 είναι σαν μια 290 σε απόδοση και στα παιχνίδια που κάνουν σωστό scaling με crossfire θα έχει καλύτερη απόδοση από μονή 290, ωστόσο τα 3gb vram των 280 παραμένουν 3gb, δεν στακάρουν με το crossfire. Επίσης το thermaltake του είναι υπέρ υπέρ αρκετό για 280 crossfire και 8350. Αυτά για να μην μπερδευόμαστε :).

με υπερκαλυψες!παρολαυτα ειναι δεν μου κανουν.δεν εχεις το κεφαλι σου ησυχο γτ κανουν νουμερα...ασυμβατοτητες φριζαρισματα κτλπ....το battlefield hardline για παραδειγμα το παιζει ultra και 60 fps το λιγοτερο αλλα σε αλλα ειναι απελπισια!

Περα απο την πλακα ομως αμα θες να κανεις oc σε crossfire πρεπει να ψαξεις παρομοια asic αλλιως σε περιοριζει το πιο χαμηλο?

και τις δυο τις εχω στα 933 mhz δλδ την ταχυτητα της 280 και λιγο παραπανω που επαιξα δεν ειδα κανα τρελο οφελος.

Δημοσ.

νομιζω οτι εκανα την απολυτη νουμπια!τοσο καιρο με την 280 ειχα παγωματα κτλπ αλλα τα θεωρουσα φυσιολογικα λογο drivers...εκανα λοιπον στις ιδιες συνθηκες δοκιμη με την 7950 και λειτουργει αψογα.οποτε λογικα ενα χρονο τωρα που εχω την 280 παιδευομαι με ελλατωματικη καρτα?σε βαριες συνθηκες πχ witcher 3 ή battlefield hardline μου βγαζει ασπρη οθονη με ασπρες καθετες γραμμες και παγωνει το μηχανημα.σορρυ για το κατεβατο.

Δημοσ.

νομιζω οτι εκανα την απολυτη νουμπια!τοσο καιρο με την 280 ειχα παγωματα κτλπ αλλα τα θεωρουσα φυσιολογικα λογο drivers...εκανα λοιπον στις ιδιες συνθηκες δοκιμη με την 7950 και λειτουργει αψογα.οποτε λογικα ενα χρονο τωρα που εχω την 280 παιδευομαι με ελλατωματικη καρτα?σε βαριες συνθηκες πχ witcher 3 ή battlefield hardline μου βγαζει ασπρη οθονη με ασπρες καθετες γραμμες και παγωνει το μηχανημα.σορρυ για το κατεβατο.

Nαι, προφανώς ελαττωματική κάρτα!

Πίσω στην εγγύηση! (Αν έπρεπε κάτι να μαντέψω θα έλεγα fail memory oc)

• Like 1
Δημοσ.

Nαι, προφανώς ελαττωματική κάρτα!

Πίσω στην εγγύηση! (Αν έπρεπε κάτι να μαντέψω θα έλεγα fail memory oc)

δεν μου το κανει παντα και σε ολους τους τιτλους...συνηθως το κανει στους διαλογους και δεν ξερω πως θα αποδειξω στο eshop οτι ειναι ελλατωματικη.

Δημοσ.

Video και θα πεις που το κάνει.

Θα το δοκιμάσουνε, μην σε αγχώνει!

οοοκ το παω ετσι και βλεπουμε!thx!!!

Δημοσ.

αυριο επιστρεφω την r9280 στο eshop απλα ενα χρονο μετα δεν εχω καποιο παρελκομενο της,ενα αντιστατικ μπαγκ βρηκα με τα χιλια βασανα..λετε να εχω θεμα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγινε αυτο που φοβομουν..το eshop λεει πως δουλευει αψογα κ την δοκιμαζει απο τις 20 του μηνα.αλλα δεν ειναι ενταξει η καρτα.τους ειπα να την δοκιμασουν κ αλλο.

Επεξ/σία από kwstasps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...