Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος γτ σε παιχνιδια οπως πχ gta 5 και dying light οι gpu δεν πανε πανω απο 50% ενω σε αλλα οπως sniper elite 3 παει μια χαρα?το μπουκαλι μαλλον το αποκλειω γτ δεν παει πανω απο 60% η cpu.ορισμενες φορες δε παει καλυτερα αν κλεισω την μια gpu.τι τις φρεναρει?

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος γτ σε παιχνιδια οπως πχ gta 5 και dying light οι gpu δεν πανε πανω απο 50% ενω σε αλλα οπως sniper elite 3 παει μια χαρα?το μπουκαλι μαλλον το αποκλειω γτ δεν παει πανω απο 60% η cpu.ορισμενες φορες δε παει καλυτερα αν κλεισω την μια gpu.τι τις φρεναρει?

Είναι οι μηχανές των παιχνιδιών και η CPU. Παιχνίδια που είναι καλογραμμένα όπως Crysis 3, BF4 και χρησιμοποιούν όλη την CPU/GPU τρέχουν καλά. Αλλά από εκεί και μετά το χάος. Άλλοι δεν χρησιμοποιούν όλη την CPU, άλλοι δεν κάνουν καλό scaling σε SLI/CF.

Επίσης όσο πιο πολύ ανεβαίνεις σε αναλύση τόσο πιο λιγότερο περιορισμό έχει η CPU σε σχέση με την GPU.

Π.χ σε 4Κ είτε i7 6700K είτε Α10 7870 δίνουν τις ίδιες επιδόσεις με μία FuryX/980Ti.

Στα 1080p όμως, ο i7 έχει πάνω από τις διπλάσιες επιδόσεις και fps σε σχέση με τον 7870 με την ίδια κάρτα.

Και φυσικά έχεις π.χ WoT που τρέχει σε 1 core.

• Like 1
Δημοσ.

Και να κανω και γω την χαζη ερωτηση τωρα..γτ δεν ισχυει για ολους αυτο?δλδ υπαρχουν βιντεο στο γιου τιουμπ που cf με παρομοια χαρακτηριστικα  με το δικο μου συστημα τρεχουν διπλασια fps απο μενα?ψαχνω μηπως κατι δεν εχω κανει σωστα.

Δημοσ.

To GTA V είναι CPU bound όταν έχεις high-end κάρτα γραφικών ή SLI/Crossfire.

Επιλογές όπως Extended distance scaling κλπ επιβαρύνουν σχεδόν αποκλειστικά τον επεξεργαστή σου και γονατίζουν την απόδοση στο παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επεξεργαστής για το παιχνίδι αυτό για να τα βάλεις όλα τέρμα σε 1080p και να έχεις rock-solid 60fps.

• Like 1
Δημοσ.

To GTA V είναι CPU bound όταν έχεις high-end κάρτα γραφικών ή SLI/Crossfire.

Επιλογές όπως Extended distance scaling κλπ επιβαρύνουν σχεδόν αποκλειστικά τον επεξεργαστή σου και γονατίζουν την απόδοση στο παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επεξεργαστής για το παιχνίδι αυτό για να τα βάλεις όλα τέρμα σε 1080p και να έχεις rock-solid 60fps.

Οποτε θα πρεπει να ειμαι και ευχαριστημενος δλδ σαν να λεμε...

Δημοσ.

Το παιχνίδι από πλευράς GPU το ικανοποιείς πλήρως. Από πλευράς επεξεργαστή όχι.

Θέσε το framerate στο οποίο θέλεις να παίζεις και μείωσε τα advanced graphic options ανάλογα. Ειδικά τα extended distance scaling  και γενικά όλα τα advanced graphic settings πρέπει να τα απενεργοποιήσεις τελείως.

Όποιος έχει performance επεξεργαστή από το 2011 και μετά δεν πρόκειται να δεί σημαντικές διαφορές με την ίδια performance-level κάρτα γραφικών σε σχέση με νεότερους επεξεργαστές.

Ένας i7-2600K έχει πολύ μικρή διαφορά με έναν i7-6700K με την ίδια performance-level κάρτα γραφικών στα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια σε αναλύσεις από 1080p μέχρι 4Κ.

76353.png

http://www.anandtech.com/show/9483/intel-skylake-review-6700k-6600k-ddr4-ddr3-ipc-6th-generation/16

Δημοσ.

Ναι τα απενεργοποιησα εντελως κ ειναι σε καλυτερα frames αλλα εντυπωση μου κανει οτι δεν αλλαξε η χρηση της gpu.παρεμεινε ακομα στο 55% με 60%.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδες μολις ειδα στις καρτες γραφικων μου μεγαλη διαφορα στο asic quality...στην r9 280 54% και στην 7950 85.2 %...τι συμβαινει?τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Μέχρι να δεις αυτή τη διαφορά τι έκανες?

δεν τον γνωριζα οποτε τιποτα δε εκανα...τωρα το ειδα!

Δημοσ.

:rolleyes: Ναι και οταν παει στο μηδεν..ΜΠΟΥΜ :rolleyes:

υπαρχει και κοσμος που δεν τα ξερει ολα φιλε μου...δυστυχως δλδ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...