kwstasps Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Από θέμα τροφοδοτικού είσαι ok...Αλλά αν πούλαγες την r9 280 που έχεις και έβαζες την διαφορά για μία 290/390* θα ήσουν ακόμη καλύτερα....Anyway καλορίζικη και καλά γκάζια!!! * = http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2391&gid2=2264&compare=radeon-r9-280-crossfire-vs-radeon-r9-390 Λενε παντως το λιγοτερο 850watt.Μωρε αν το πιασεις απο αποψη λογικης εχεις δικιο απλα δεν μου παει να την πουλησω πριν καλα καλα κλησει χρονο.ασε που θα με βγαλει η κερα οξω!χαχα
BabisTs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις μια χαρά psu (ποιοτικό και δυνατό).Η R9 280Χ crossfire θέλουν 750watt προτεινόμενο (πάντα βάζουν παραπάνω γιατί κυκλοφορούν και monkey psu στην αγορά).Εσύ που έχεις 280 σε crossfire θα είσαι ακόμα παρακάτω σε προτεινόμενο psu.Oπότε από μένα είσαι μια χαρά. πηγή : http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_r7_260x_r9_270x_280x_review_benchmarks,10.html 2
kwstasps Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις μια χαρά psu (ποιοτικό και δυνατό).Η R9 280Χ crossfire θέλουν 750watt προτεινόμενο (πάντα βάζουν παραπάνω γιατί κυκλοφορούν και monkey psu στην αγορά).Εσύ που έχεις 280 σε crossfire θα είσαι ακόμα παρακάτω σε προτεινόμενο psu.Oπότε από μένα είσαι μια χαρά. πηγή : http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_r7_260x_r9_270x_280x_review_benchmarks,10.html Με cpu κ ολα μεσα?ο 8530 δεν ειναι λιγο λεμαργος επεξεργαστης?παρολα αυτα ειναι αρκετα τα 750 watt?
BabisTs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Max και οι δύο gpu μαζί να είναι στα 400 watt (λιγότερο θα είναι σίγουρα) .Πόσο θα καίει αυτό ο έρμος ο 8350?Τι oc σκοπεύεις/έχεις να κάνεις? http://www.guru3d.com/articles_pages/his_radeon_r9_280_iceq_x2_review,7.html 2
kwstasps Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Max και οι δύο gpu μαζί να είναι στα 400 watt (λιγότερο θα είναι σίγουρα) .Πόσο θα καίει αυτό ο έρμος ο 8350?Τι oc σκοπεύεις/έχεις να κάνεις? http://www.guru3d.com/articles_pages/his_radeon_r9_280_iceq_x2_review,7.html οχι δεν σκοπευω να κανω για την ωρα γτ προσπαθω να τον εχω αθορυβο και μια προσπαθεια που εκανα μεν πετυχε στα 4.6 αλλα εγινε πολυ φασαριοζικος.οποτε χωρις oc θα ειναι μια χαρα...ωραια νεα παντως! αλλα εδω με βγαζει εντελως εκτος...συμφωνα με αυτο δεν με φτανουν ουτε τα 850watt
kwstasps Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια βλεπω στο νετ κ σε διαφορα βιντεος στο γιουτιουμπ κ συνδεουν κ τις δυο γεφυρες στις crossfire..εχει κανα νοημα αυτο?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κανενα απολυτως, με μια εισαι κομπλε! 3
kwstasps Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Κανενα απολυτως, με μια εισαι κομπλε! Ωραια..thx!
kwstasps Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ειναι λογικο να ανεβαζουν 70-75 βαθμους οι καρτες κατα την διαρκεια gaming?πριν το cf δεν εβλεπα πανω απο 60c.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Είναι σχεδόν κολλητά οι κάρτες, δεν υπάρχει η άπλα στο air flow που υπήρχε με μία μόνο κάρτα. Και πάλι κομπλέ είσαι. Ρύθμισε αν θες τα φανάκια των καρτών πιο πάνω και θα είσαι ακόμα καλύτερα. Διόρθωσε τον επεξεργαστή στην υπογραφή και στα σχόλια, 8350 είναι, 8530 δεν υπάρχει. 1
kwstasps Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Είναι σχεδόν κολλητά οι κάρτες, δεν υπάρχει η άπλα στο air flow που υπήρχε με μία μόνο κάρτα. Και πάλι κομπλέ είσαι. Ρύθμισε αν θες τα φανάκια των καρτών πιο πάνω και θα είσαι ακόμα καλύτερα. Διόρθωσε τον επεξεργαστή στην υπογραφή και στα σχόλια, 8350 είναι, 8530 δεν υπάρχει. εχω φτιαξει στο afterburmer ενα προφιλ αλλιως στο αυτοματο θα τις ειχα καψει.χεχε!8530 ειχα τοσο καιρο ο μπουνταλας? να σαι καλα ρε φιλε το διορθωσα!εχει μεγαααλη διαφορα τωρα cf.οχι παντου ομως! 1
Angelcrow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλή η υδροψυξη αλλα σε AMD σύστημα πρέπει να έχεις και λίγο active cooling στο Northbridge και στα mofset. Ακόμα και σε αεροψυξη είναι προτιμότερη μια coolermaster Gemini version 2 από μια evo σε θέματα ψύξης αερα 2
kwstasps Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλή η υδροψυξη αλλα σε AMD σύστημα πρέπει να έχεις και λίγο active cooling στο Northbridge και στα mofset. Ακόμα και σε αεροψυξη είναι προτιμότερη μια coolermaster Gemini version 2 από μια evo σε θέματα ψύξης αερα εχω βγαλει τον ανεμιστηρα απο την μαμα ψυχτρα της cpu και το εχω κολλησει στη northbridge που ειναι κολλητα με τα vrm και ειναι παντα 5-10 βαθμους κατω απο την cpu.
Angelcrow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Σε μη blower style ψήκτρα κάρτας γραφικών ο πλαϊνος ανεμιστήρας είναι καλό να βγάζει αέρα για να απομακρύνει τον αέρα που διαχέεται από τη κάρτα γραφικών πάνω στη μητρική.... Συνήθως όταν βάζεις αέρα από τα πλάγια ρίχνεις τον ζεστό αέρα πάνω στη κάρτα γραφικών και στη μητρική. Σε αυτε τις περιπτώσεις γίνεται και throttling στη καρτα γραφικών ειδικά το καλοκαιρι Για, αυτό το λόγο υπάρχουν και μητρικές με shielding και σε πιο καινούργιες ακριβές μητρικές ψυκτρα για τη θύρα M.2. Αν παρατηρήσεις επίσης όλες οι καινούργιες μητρικές έχουν σχετικά μεγάλη ψήκτρα για το Southbridge και αυτό για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Κάνε ένα τεστ το πως θα βάλεις τους ανεμιστήρες στο πλάι Όπως κατάλαβες οι blower style ψήκτρες σε κάρτα γραφικών είναι πιο υγιείς για το όλο σύστημα αλλά πιο θορυβώδεις και δεν απομακρύνουν τόσο πολύ θερμότητα. Οι δε accelero twin & triple fan μπορει στο καλοκαιρινό καύσωνα χωρίς aircondition να ψησουν και τον υπολογιστή χωρίς προσεγμένο airflow και cable management. Είμαι λίγο υπερβολικός το ξέρω αλλά μιας θα πας σε cf να τα δεις όλα από τώρα που είναι χειμώνας και να τα φτιάξεις. 1
kwstasps Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε μη blower style ψήκτρα κάρτας γραφικών ο πλαϊνος ανεμιστήρας είναι καλό να βγάζει αέρα για να απομακρύνει τον αέρα που διαχέεται από τη κάρτα γραφικών πάνω στη μητρική.... Συνήθως όταν βάζεις αέρα από τα πλάγια ρίχνεις τον ζεστό αέρα πάνω στη κάρτα γραφικών και στη μητρική. Σε αυτε τις περιπτώσεις γίνεται και throttling στη καρτα γραφικών ειδικά το καλοκαιρι Για, αυτό το λόγο υπάρχουν και μητρικές με shielding και σε πιο καινούργιες ακριβές μητρικές ψυκτρα για τη θύρα M.2. Αν παρατηρήσεις επίσης όλες οι καινούργιες μητρικές έχουν σχετικά μεγάλη ψήκτρα για το Southbridge και αυτό για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Κάνε ένα τεστ το πως θα βάλεις τους ανεμιστήρες στο πλάι Όπως κατάλαβες οι blower style ψήκτρες σε κάρτα γραφικών είναι πιο υγιείς για το όλο σύστημα αλλά πιο θορυβώδεις και δεν απομακρύνουν τόσο πολύ θερμότητα. Οι δε accelero twin & triple fan μπορει στο καλοκαιρινό καύσωνα χωρίς aircondition να ψησουν και τον υπολογιστή χωρίς προσεγμένο airflow και cable management. Είμαι λίγο υπερβολικός το ξέρω αλλά μιας θα πας σε cf να τα δεις όλα από τώρα που είναι χειμώνας και να τα φτιάξεις. Καθολου υπερβολικος...ειναι περα για περα πιθανα αυτα που λες.το κουτι που εχω ομως ειναι μεγαλο με καλο airflow κ τους ανεμηστιρες δεν χρειαστικε ποτε να τους γκαζωσω...πιστευω τωρα με την δευτερη καρτα ισως χρειαστουν λιγες στροφες περισσοτερο στον πλαινο ανεμιστηρα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από kwstasps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα