Makeran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 "μην βαλεις απτον θειο ειναι επικινδυνο" !!!!!! εχετε παρουσιασει τοσα επιχειρηματα πανω σαυτο που δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλεξω. ή ισως γτ δν εχετε κανενα. οπως ειπα και στον αλλον, official setup + key, τι φοβαστε μην σας δαγκωσει το key? και τα free ειναι free για καποιο λογο δεν γινεται να σας παρεχουν τα παντα οπως τα premium Αν νομίζεις ότι κάνεις καλά, κάντο, αλλά μην το προτείνεις σε άλλα άτομα. Το key το bannάρει.
InfernoN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αν νομίζεις ότι κάνεις καλά, κάντο, αλλά μην το προτείνεις σε άλλα άτομα. Το key το bannάρει. wot? 1
flik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Είμαστε στα όρια τήρησης των κανονισμών του forum αλλά νομίζω χρειάζεται μια διευκρίνηση: 1. Η χρήση keys είναι ασφαλής αν και μόνο αν η πηγή και η μέθοδος απο την οποία τα προμηθευόμαστε είναι ασφαλής. Είτε αφορά μια σελίδα, είτε αφορά ένα πρόγραμμα που κάνει αυτή τη δουλειά. Άρα θέλει πάλι μια προσχή απλά είανι πολύ πιο ελεγχόμενα τα πράγματα. 2. Δεν είναι επίσης προτεινόμενη μέθοδος καθώς ναι, γίνονται blacklist απο την εταιρεία, και πρέπει γενικά να είσαι επι ποδός να ψάχνεις συνέχεια keys, αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις με ανενημέρωτο antivirus (χειρότερο καμιά φορά και απο το καθόλου antivirus). * Αν τα keys ισοδυναμούν με αγορασμένο προϊόν: Πρακτικά ναι. Βέβαια έχω στον νου μου τουλάχιστον μια εταιρεία, η οποία έχει διαφορετικούς servers για definitions σε trial εκδόσεις, τουτέστιν ενίοτε καθυστερεί λίγες ώρες, μισή μέρα, όχι πάνω απο μια πάντως, την ενημέρωση trial εκδόσεων. Και επειδή τα κλειδιά που κυκλοφορούν είναι πολλές φορές απο trial, έχει αυτή τη διαφορά με το αγορασμένο. Αλλά αυτό είναι η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Νομίζω μόνο σε ένα συμβαίνει (eset) και αυτό σπάνια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα