Προς το περιεχόμενο

Antivirus Malware προταση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο πολυ απο περιεργεια ρωταω, αν κατεβασει το official setup του antivirus και παρει ενα σπασμενο key απτον θειο, ποιο ειναι το θεμα? το να βαλεις crack το δεχομαι, οπως πχ στα παιχνιδια που δεν ξερεις τι βαζει ο αλλος μεσα.

συνηθως δεν ειναι key αλλα προγραμα που κανει trial reset (τα key τα bannaroun γρηγορα ) δεν ξερεις τι αλλο πειραζει, τα δωρεαν antivirus ειναι καλα, antivira,bitdefender,avg,360total security,comodo.

Δημοσ.

Στις περιπτώσεις για key, δεν υπάρχει διαφορά, εκτός απο τις υπο-περιπτώσεις που πρόκειται για trial key, και μπορεί σε trial προγράμματα να υπάρχει η διαφορά όσο αφορά την τακτιτή στα updates (το eset καμιά φορά στους trial servers της δεν μοιράζει στον ίδιο χρόνο τα updates, αλλά μιλάμε για μικρή διαφορά).

Αλλά όπως έχει ειπωθεί, δεν αξίζει ο κόπος πλέον. Ή free, ή πληρώνεις, απο το να κάθεσαι να ψάχνεσαι συνέχεια, είτε να ρισκάρεις τι πειράζεις.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.ψαχνω για ενα καλο δωρεαν antivirus και antimalware.

Το μονο που θελω ειναι να μη μου σβηνουν τα αρχεια αλλα να σβηνουν απλα τον ιο.

Antivirus, που δεν θα ανιχνεύει τα cracks σαν ιό, καλύτερα να το αλλάξεις.

Επίσης,σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ, δεν επιτρέπονται αναφορές σε πειρατικό λογισμικό!

Δημοσ.

Antivirus, που δεν θα ανιχνεύει τα cracks σαν ιό, καλύτερα να το αλλάξεις.

Επίσης,σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ, δεν επιτρέπονται αναφορές σε πειρατικό λογισμικό!

Όχι, αναφέρεσαι σε κάτι διαφορετικό. 

Προς τον ts: Αν χρησιμοποιείς cracked προγράμματα, τότε άστο, απλά είναι πιο φιλικό προς τα cracked κι έχει λιγότερα false positives.

Δημοσ.

Χμ....ποιο θα προτινες για free antivirus?

Δεν έχω δοκιμάσει και τόσα, πάντως απόφυγε το bitdefender γιατί δεν έχει exception list. Αν θες κράτα και το AVG δεν είναι τόσο κακό, απλά δεν είναι και από τα καλύτερα.

Δημοσ.

Παιδια θελω απλα καποιο free antivitus που να κανει απλα τη δουλεια του δε με νοιαζει εαν ειναι απο θειο η εαν ειναι free.

Με νοιαζει μονο να μην εχω θεμα με ιους κλπ.

Δημοσ.

Παιδια θελω απλα καποιο free antivitus που να κανει απλα τη δουλεια του δε με νοιαζει εαν ειναι απο θειο η εαν ειναι free.

Με νοιαζει μονο να μην εχω θεμα με ιους κλπ.

Σαν να λες να μην είναι από τον θείο ;)

Δημοσ.

"μην βαλεις απτον θειο ειναι επικινδυνο" !!!!!!

εχετε παρουσιασει τοσα επιχειρηματα πανω σαυτο που δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλεξω.

ή ισως γτ δν εχετε κανενα.

οπως ειπα και στον αλλον, official setup + key, τι φοβαστε μην σας δαγκωσει το key? :rolleyes:

και τα free ειναι free για καποιο λογο δεν γινεται να σας παρεχουν τα παντα οπως τα premium

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...