grigoros36 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 α.στο Linksys να εχεις το τελευταιο Firmware. β.το technicolor ειναι πολυ σταθερο ειδικα σε χαλια γραμμες.πιο σταθερο απο το Linksys που δεν τα παει καλα σε χαλια γραμμες. αν εχεις πολλα τηλεφωνα πανω ειδικα σταθερα ναι δεν ειναι οτι καλυτερο.μπορουν να κανουν θεματα.τραβανε αρκετα απο την γραμμη.τα ασυρματα ειναι καλυτερα.δεν θελουμε επισης πριζακια οτε.αν υπαρχει συναγερμος θελει φιλτρο. γ.μπορεις να βαλεις το Linksys σαν access point πανω στο technicolor και στο technicolor Να κλεισεις το wireless. αν το technicolor ειναι 192.168.1.1 βαλε το linksys 192.168.1.254 και κλεισε τον dhcp>και ενωσε το απο μια Lan του technicolor σε μια Lan του linksys>και εισαι ετοιμος. δ.δυστυχως το wifi του technicolor δεν ειναι οτι καλυτερο .το μονο καλο με σχεση με το linksys ειναι οτι το tecnicolor εχει 802.11n αντιθετα με το Linksys pου εχει 802.11g. ε.αν εχεις το 5130 δες και για Firmware update στην σελιδα της forthnet.για το 5136 νομιζω δεν υπαρχει πιο νεο. Καλημέρα poulinos τελικά ακόμα τα ίδια έχω και με την αλλαγή ρούτερ πάλι το ίδιο μου έδωσαν δούλεψε για 1-2 μήνες και πάλι τα ίδια τελος πάντων δεν βρίσκω άκρη πέρασε η forthnet ο οτε για την γραμμή αλλά τίποτα ! Πως γίνεται η ρύθμιση για να συνδέσω το linksys για το wifi δεν ξέρω το μενού του technicolor υπάρχει κάποιος οδηγός σύνδεσης ; ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα