Προς το περιεχόμενο

linksys wag 200G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H forthnet παιζει και με pppoa vc mux και παιζει καλυτερα ετσι να τοχεις. 

παντως παντου στην forthnetπροτεινουν pppoe/llc και οτι το pppoa/vcmux ειναι σαν να γινεται encapsulated σαν να γινεται convert δεν ξερω πως να το πω γιατι απο default λενε οτι ειναι pppoe.

ο οτε επισης δεχεται pppoa/vcmux αλλα σιγα σιγα αρχιζει και το καταργει σε καποια dslam του.εχω δει να γραφει οτι pppoe Πλεον.επισης κατι cisco σε κατι περιπτωσεις που παιζαν pppoa/vcmux δεν επαιρναν παντα ip.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά ηρθε σήμερα το πρωι πάλι ο τεχνικός απο την forthnet λογο αποσυνδέσεων πάλι !!  Μέτρησε πάλι γραμμές πρίζες άλλαξε και φιλτράκια (spliter) και τελικά κατέληξε ότι φταίει το ρούτερ technicolor είπε να πάρω τηλ. στην εταιρία και να ζητήσω αλλαγή ρούτερ τον  ρώτησα αν εχουν άλλη μάρκα απο το technicolor και μου είπε οτι αυτό δίνουν μόνο !!! σκέφτομαι να πάρω κάποιο απο αυτά τι λέτε ;

TP-LINK TD-W8980 N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ADSL2+ PSTN MODEM ROUTER 

LINKSYS E2500 ADVANCED DUAL BAND N600 ROUTER  

απο 60 - 80 ευρω μπορω να διαθέσω !!! 

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά ηρθε σήμερα το πρωι πάλι ο τεχνικός απο την forthnet λογο αποσυνδέσεων πάλι !!  Μέτρησε πάλι γραμμές πρίζες άλλαξε και φιλτράκια (spliter) και τελικά κατέληξε ότι φταίει το ρούτερ technicolor είπε να πάρω τηλ. στην εταιρία και να ζητήσω αλλαγή ρούτερ τον  ρώτησα αν εχουν άλλη μάρκα απο το technicolor και μου είπε οτι αυτό δίνουν μόνο !!! σκέφτομαι να πάρω κάποιο απο αυτά τι λέτε ;

TP-LINK TD-W8980 N600 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT ADSL2+ PSTN MODEM ROUTER 

LINKSYS E2500 ADVANCED DUAL BAND N600 ROUTER  

απο 60 - 80 ευρω μπορω να διαθέσω !!! 

αν ειναι δευτερο technicolor το κοβω χλωμο να φταιει και αυτο.μην παρεις το 8980 και παρε το 9980 αν σε παιρνει οικονομικα που ειναι και vdsl.ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα αξιζει.για το Linksys δεν ξερω.εχει βγαλει και καλα μοντελα εχει βγαλει και μοντελα οχι τοσο καλα.δες review ή ας πει καποιος αλλος αμα ειναι που μπορει να το εχει.

τωρα διαβασα το θεμα.και με το linksys wag200 δεν ειχες αποσυνδεσεις?να φταιει και το linksys να φταιει και το technicolor?ενταξει το Linksys δεν την παλευει με τα μεγαλα attenuation και γενικα με παραξενες γραμμες αλλα μου φαινεται παραξενο δυο ρουτερ με προβλημα.συνακροασεις εχεις ακομα ή εχει λυθει αυτο το θεμα μετα την βλαβη που δωθηκε.γιατι αμα εχεις ακομα συνακροασεις τοτε σιγουρα φταιει αυτο.απλα μπορει να ειναι συνακροαση με γραμμη της ιδιας πολυκατοικιας λογω προβλημα σε ρεγκλετα ή πιο πανω ή μπορει να ειναι απεξω στο κομματι του οτε(χαλκος) που συνηθως εκει ειναι.

Δημοσ.

Ειχα κι εγω παρομοια προβληματα με τo Linksys

Δε μου ανοιγε η σελιδα του setup και καποιες φορες νεκρωνε

Για τις αποσυνδεσεις μου ειχαν πει οτι εφταιγαν τα αλλα τηλεφωνα

Κατεληξα να βαλω το technicolor με το οποιο επιανα μεγαλυτερες ταχυτητες αλλα πολυ χειροτερο wifi

Tο καλυτερο το πετυχα στο channel 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το linksys έβαλα πάλι από χθες το βράδυ που έκανε πάλι διακοπές το technicolor προς το παρόν όλα καλά μέχρι τώρα δεν αποσυνδεθηκε το linksys και έχω σήμα από τον 4ο όροφο στην πυλωτη στο αμάξι με το άλλο στον 2ο όροφο έχανε το σήμα. Πάντως τώρα έχω 14500kbps ενώ με το technicolor 11700kbps αν δεν έχω πρόβλημα δεν αλλάζω ρουτερ αν και θα πάρω τηλέφωνο στην forthnet να δω αν θα μου δώσει άλλο εκτός του technicolor! Συνακροασεις δεν εχω μετα απο 5 μερες που ειχε ερθει ο τεχνικος την πρωτη φορα!!

Επεξ/σία από grigoros36
Δημοσ.

Ειχα κι εγω παρομοια προβληματα με τo Linksys

Δε μου ανοιγε η σελιδα του setup και καποιες φορες νεκρωνε

Για τις αποσυνδεσεις μου ειχαν πει οτι εφταιγαν τα αλλα τηλεφωνα

Κατεληξα να βαλω το technicolor με το οποιο επιανα μεγαλυτερες ταχυτητες αλλα πολυ χειροτερο wifi

Tο καλυτερο το πετυχα στο channel 12

α.στο Linksys να εχεις το τελευταιο Firmware.

β.το technicolor ειναι πολυ σταθερο ειδικα σε χαλια γραμμες.πιο σταθερο απο το Linksys που δεν τα παει καλα σε χαλια γραμμες.

αν εχεις πολλα τηλεφωνα πανω ειδικα σταθερα ναι δεν ειναι οτι καλυτερο.μπορουν να κανουν θεματα.τραβανε αρκετα απο την γραμμη.τα ασυρματα ειναι καλυτερα.δεν θελουμε επισης πριζακια οτε.αν υπαρχει συναγερμος θελει φιλτρο.

γ.μπορεις να βαλεις το Linksys σαν access point πανω στο technicolor και στο technicolor Να κλεισεις το wireless.

αν το technicolor ειναι 192.168.1.1 βαλε το linksys 192.168.1.254 και κλεισε τον dhcp>και ενωσε το απο μια Lan του technicolor σε μια Lan του linksys>και εισαι ετοιμος.

δ.δυστυχως το wifi του technicolor δεν ειναι οτι καλυτερο .το μονο καλο με σχεση με το linksys ειναι οτι το tecnicolor εχει 802.11n αντιθετα με το Linksys pου εχει 802.11g.

ε.αν εχεις το 5130 δες και για Firmware update στην σελιδα της forthnet.για το 5136 νομιζω δεν υπαρχει πιο νεο.

• Like 1
Δημοσ.

επισης προσοχη με το καναλι 12 και 13.καποιες συσκευες αμερικης δεν πιανουν το 12 και το 13 λογω οτι εκει (USA)ειναι 1 εως 11 ενω ευρωπη 1-13

Το linksys έβαλα πάλι από χθες το βράδυ που έκανε πάλι διακοπές το technicolor προς το παρόν όλα καλά μέχρι τώρα δεν αποσυνδεθηκε το linksys και έχω σήμα από τον 4ο όροφο στην πυλωτη στο αμάξι με το άλλο στον 2ο όροφο έχανε το σήμα. Πάντως τώρα έχω 14500kbps ενώ με το technicolor 11700kbps αν δεν έχω πρόβλημα δεν αλλάζω ρουτερ αν και θα πάρω τηλέφωνο στην forthnet να δω αν θα μου δώσει άλλο εκτός του technicolor! Συνακροασεις δεν εχω μετα απο 5 μερες που ειχε ερθει ο τεχνικος την πρωτη φορα!!

οτι δεν εχεις συνακροασεις ειναι καλο αυτο σημαινει οτι κατι εφτιαξε ο οτε.ασε το Linksys πανω αν παιζει καλα εφοσον ο οτε κατι εφτιαξε στην γραμμη.λογικα πριν σου καναν και τα 2 disconnects λογω γραμμης που ειχες συνακροασεις.τωρα αν εχει θεμα το technicolor ...θελει δοκιμες.ναι το Linksys εχει καλυτερο wifi απο το technicolor.Παραξενο τοσο μεγαλη διαφορα στο sync.Ο φιλος αποπανω λεει οτι επαιξε καλυτερα με το technicolor σε συγχρονισμο.Μηπως απλα ετυχε να συγχρονισει χαμηλα το technicolor?το ξαναδοκιμασες?η Forthnet technicolor δινει και πιο παλια zte.οποτε zte δεν αξιζει να παρεις.στους vdsl χρηστες δινει technicolor 589 και 784 που ειναι καλυτερο σε διαφορους τομεις(οπως και wireless απο το 5136) αλλα δεν το κοβω να στο δινουν.

Δημοσ.

επισης προσοχη με το καναλι 12 και 13.καποιες συσκευες αμερικης δεν πιανουν το 12 και το 13 λογω οτι εκει (USA)ειναι 1 εως 11 ενω ευρωπη 1-13

οτι δεν εχεις συνακροασεις ειναι καλο αυτο σημαινει οτι κατι εφτιαξε ο οτε.ασε το Linksys πανω αν παιζει καλα εφοσον ο οτε κατι εφτιαξε στην γραμμη.λογικα πριν σου καναν και τα 2 disconnects λογω γραμμης που ειχες συνακροασεις.τωρα αν εχει θεμα το technicolor ...θελει δοκιμες.ναι το Linksys εχει καλυτερο wifi απο το technicolor.Παραξενο τοσο μεγαλη διαφορα στο sync.Ο φιλος αποπανω λεει οτι επαιξε καλυτερα με το technicolor σε συγχρονισμο.Μηπως απλα ετυχε να συγχρονισει χαμηλα το technicolor?το ξαναδοκιμασες?η Forthnet technicolor δινει και πιο παλια zte.οποτε zte δεν αξιζει να παρεις.στους vdsl χρηστες δινει technicolor 589 και 784 που ειναι καλυτερο σε διαφορους τομεις(οπως και wireless απο το 5136) αλλα δεν το κοβω να στο δινουν.

Δεν ξαναδοκίμασα με το technicolor πάντως 3 μέρες με το linksys δεν εχω αποσυνδέσεις , ακόμα δεν πήρα τηλ. στην forthnet για αλλαγη αλλα αν μου πουν για zte δεν παίρνω καλύτερα να αφήσω το linksys!!

Δημοσ.

Παιδια το  Wag200 ΠΑΙΖΕΙ σε VDSL..???

ουτε κατα διανοια.

Δεν ξαναδοκίμασα με το technicolor πάντως 3 μέρες με το linksys δεν εχω αποσυνδέσεις , ακόμα δεν πήρα τηλ. στην forthnet για αλλαγη αλλα αν μου πουν για zte δεν παίρνω καλύτερα να αφήσω το linksys!!

μπορεις αν θες να δοκιμασεις παλι το technicolor να δεις τι συγχρονισμο θα σου δωσει.αν ειναι πχ καλυτερος μπορει το wag200 να μπει μονο για το wireless.αλλιως κρατας το Linksys.firmware Νομιζω το τελευταιο ειναι 1.01.09 αν θυμαμαι καλα και υπαρχει και open wag firmware.επισης δοκιμασε το technicolor ωστε αν εχει θεμα που λογικα δεν πιστευω οτι θα εχει να στο αλλαξουν αν ειναι εντος εγγυησης με σκοπο να εχεις και ενα spare router ανα πασα στιγμη χρειαστει..λογικα με technicolor 5136 θα στο αλλαξουν πλεον.

Δημοσ.

Τελικά σήμερα πήρα το router απο τη forthnet παλι το 5136V2  δεν φταίει η μάρκα μου είπε ο πωλητής ! Θα δείξει αν κανει και αυτο αποσυνδέσεις τότε τι να πώ βλέπω να ξαναγυρνάω στον ΟΤΕ μπορεί να μην είχα ταχύτητα αλλα ηταν σταθερό σχετικα με αποσυνδέσεις ! Περιμένω να δώ πως θα πάει και μετά αν είναι θα συνδεσω το  linksys για access point που είπε και ο poulinos 

Δημοσ.

αν με το Linksys οπως λες παιζεις μια χαρα τοτε δεν φταιει η γραμμη και μπορεις να κρατησεις αυτο πανω στην γραμμη.λογικα εκει φταιει το techcnicolor.δηλαδη να παιζει η γραμμη με το Linksys και να μην παιζει με το technicolor που θεωρειται πολυ πιο σταθερο απο το Linksys ειναι δυσκολο.βεβαια ανα πασα στιγμη μπορεις να παρεις και απο το εμποριο καποιο καλυτερο ρουτερ.

επισης απο την στιγμη που το θεμα με τις συνακροασεις λυθηκε τοτε πιστευω οτι εισαι μια χαρα.αν συνεχιζε να φταιγε ο χαλκος περα οτι θα ειχες θεμα με το Linksys θα ειχες θεμα το πιο πιθανο ακομα και αν αλλαζες παροχο.παντως αν το Linksys Παιζει μια χαρα κρατα αυτο πανω εφοσον συγχρονιζει καλυτερα απο το technicolor οπως λες .δες και το νεο που θα σου στειλουν και βλεπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...