Προς το περιεχόμενο

linksys wag 200G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το ρουτερ τις forthnet το technicolor TD5136V2 συνέχεια έχω αποσυνδέσεις πήρα στην forthnet μου κατέβασαν την ταχύτητα από 14000kbps σε 8-9000 δούλεψε για κανα 3-4μηνο και απο προχθές πάλι τα ίδια πηρα τηλ. αλλα η γραμμή ειναι καθαρή δεν ειδαν κάποιο πρόβλημα . Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια είπα να βάλω το ρούτερ που ειχα το παλιό wag 200g το έβαλα αλλά δέν μπορώ να μπώ στην σελίδα για τις ριθμίσεις περίμενα 2-4λεπτα να ανοίξει η σελίδα και οταν άνοιξε ηταν η μισή δεν μπορούσα να ριθμίσω τίποτα ούτε να κάνω save !!!! :mad: 

να φταίνε τα win 10 ; τελικα ποιό ρούτερ είναι καλύτερο  να αφήσω απο τα δύο ; 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα το wag 200g για χρόνια αλλά από ένα διάστημα και μετά 2 στις 5 φορές που θα είχα διακοπή ρεύματος έχανε όλες τις ρυθμίσεις!! οπότε επικοινώνησα με την forthnet και μου έδωσαν το technicolor και ησύχασα.

Αν ωστόσο θες να το έχεις δοκίμασε να του κάνεις reset.

Δημοσ.
cmd run as admin

netsh (press Enter)

int tcp (press Enter)

show global (press Enter)

set global autotuninglevel=disabled (press Enter)

exit (press Enter)

ελεος δεν με αφήνει να ποσταρω στα αγγλικά 
Δημοσ.

Καλυτερα να το βαλεις restricted και αστο μονιμα ετσι για να εχεις και καλυτερο broswing..... γενικως.  Μεχρι 24 που εχουμε εμεις δουλευει καλυτερα. Αν εχεις vdsl βαλτο ξανα μετα normal.

Δημοσ.

Είχα το wag 200g για χρόνια αλλά από ένα διάστημα και μετά 2 στις 5 φορές που θα είχα διακοπή ρεύματος έχανε όλες τις ρυθμίσεις!! οπότε επικοινώνησα με την forthnet και μου έδωσαν το technicolor και ησύχασα.

Αν ωστόσο θες να το έχεις δοκίμασε να του κάνεις reset.

το ειχα και εγω αλλα δεν μου ειχε κανει κατι τετοιο οσο καιρο το ειχα.τελευταιο firmware αν θυμαμαι σωστα 1.01.19.to technicolor ειναι πολυ πιο σταθερο απο το linksys σε θεματα συγχρονισμου.το Linksys εχει καλυτερο wifi.

cmd run as admin

netsh (press Enter)
int tcp (press Enter)
show global (press Enter)
set global autotuninglevel=disabled (press Enter)
exit (press Enter)

ελεος δεν με αφήνει να ποσταρω στα αγγλικά 

σε αφηνει απλα πρεπει να βγαλεις απο το Profile σου το Can bypass the greeklish check και να βαλεις και 5-6 ελληνικους χαρακτηρες μεσα.

Καλησπέρα επειδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το ρουτερ τις forthnet το technicolor TD5136V2 συνέχεια έχω αποσυνδέσεις πήρα στην forthnet μου κατέβασαν την ταχύτητα από 14000kbps σε 8-9000 δούλεψε για κανα 3-4μηνο και απο προχθές πάλι τα ίδια πηρα τηλ. αλλα η γραμμή ειναι καθαρή δεν ειδαν κάποιο πρόβλημα . Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια είπα να βάλω το ρούτερ που ειχα το παλιό wag 200g το έβαλα αλλά δέν μπορώ να μπώ στην σελίδα για τις ριθμίσεις περίμενα 2-4λεπτα να ανοίξει η σελίδα και οταν άνοιξε ηταν η μισή δεν μπορούσα να ριθμίσω τίποτα ούτε να κάνω save !!!! :mad:

να φταίνε τα win 10 ; τελικα ποιό ρούτερ είναι καλύτερο  να αφήσω απο τα δύο ; 

μαλλον κατι φταιει ειτε στην εσωτερικη σου καλωδιωση ειτε στον χαλκο.δεν νομιζω οτι το linksys wag200 σε θεματα αποσυγχρονισμων θα σου παιξει καλυτερα απο το technicolor σε καμια περιπτωση εκτος αν το technicolor εχει θεματα.οτι μια γραμμη βγαινει καθαρη δεν σημαινει οτι παιζει παντα.αν μπορεις να δοκιμασεις χωρις τηλεφωνα και χωρις σπλιττερ και τετοια μηπως εχει χαλασει κατι απο αυτα θα ηταν μια καλη δοκιμη.και θα εκανα εναν ελεγχο σε κατανεμητη/χωνευτη αμα ξερεις μηπως εχει οξειδωθει κανα καλωδιο.

το linksys εχει καλυτερο wireless και γενικα πιο καλο ρουτερ αλλα δεν ειναι σταθερο σε χαλια γραμμες.εχει wifi 802.11g αντιθετα με το 802.11n του technicolor.το technicolor το μεγαλο του συν ειναι η σταθεροτητα του σε ολες τις γραμμες ασχετα που το linksys μπορει να συγχρονισει λιγο πιο ψηλα απο το technicolor.

Δημοσ.

Γεία σου poulinos υπαρχει καμια επιπλεον ρυθμιση να κανω στο linksys  τελικα το εβαλα και εκανα τις ρυθμισεις μεσω smartphone , το technicolor το δοκίμασα και χωρις τηλέφωνο και χωρις σπλιτερ αλλα πάλι τα ίδια κάνει πρίν 10-12 μέρες είχε έρθει τεχνικός απο την forthnet μετρησε την γραμμη ολα ενταξει τα βρήκε εκτος απο ενα πρόβλημα που βρήκε στην κεντρικη  γραμμη του οτε που είχε συνακροασεις πριν απο 4 μερες στειλανε μηνυμα απο την forthnet οτι αποκατασταθηκε η βλάβη αλλα απο χθες πάλι τα ιδια κανει !!! Μ' αρεσει που ξαναπήγα στην forthnet για καλύτερα απο τον οτε που σερνοτανε το ιντερνετ και τελικα χειροτερα αποδειχθηκε οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ξερω αν με συμφέρει να ξαναπαω στον οτε λογω οτι εχω 24μηνο συμβολαιο και εχουν περασει 6 μηνες μονο στην forthnet.  :mad:

Δημοσ.

Τελικά δεν βλέπω να σταθεροποιείται το ιντερνετ είναι με τις ώρες το πρωί έχω σύνδεση και απο το μεσημέρι και μετα έρχεται και φεύγει !!! Πάντος είδα για 2 μέρες το ιντερνετ να πηγαίνει σφαίρα με το linksys σε σχέση με το tecnnicolor ! μετα απο 2 χρόνια 16200kbps αλλα δεν κράτησε και πολύ χτές ξαναπήρα στη forthnet και το κατέβασαν στα 8900kbps για να είναι και καλά πιο σταθερό :lol: και καλά , τελικά τώρα κανει αποσυνδέσεις και το πρωί !!  οι ρυθμισεις που εχει το ρουτερ πιο κατω, εχω τίποτα λάθος ;

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 8918 kbps
Upstream Rate: 1021 kbps
Downstream Margin: 11 db
Upstream Margin: 8 db
Downstream Line Attenuation: 22 db
Upstream Line Attenuation: 5.5 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 21 db
Cisco Logo

PVC Connection
Encapsulation: RFC 2364 PPPoA
Multiplexing: VC
Qos: UBR
Pcr Rate: 0
Scr Rate: 0
Autodetect: Enable
VPI: 8
VCI: 35
Enable: Yes
PVC Status: Up
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικως το wag200 συγκρινεται με πολυ λιγα εργαλειa και οσοι το εχουν ακομη ειναι πολυ τυχεροι να ξερετε.

Φιλε δοκιμασε χωρις τηλεφωνα και σπλιτερακια, μονο το ρουτερ πανω στη γραμμη σου χωρις τπτ αλλο και παρακολουθα το. Δες μηπως εχεις και παλιες πριζες στο τοιχο , απο αυτες που ειχαν πυκνωτες. Οι παλιες του οτε.

Επεξ/σία από rfc
Δημοσ.

rfc δοκίμασα όλα τα παραπάνω οπως και όταν ειχα το technicolor αλλα τα ίδια κανει μαλλον θα το ξαναβάλω , κρίμα γιατί με το linksys είχα καλύτερο wifi οπως ειπε και ο poulinos οι πρίζες καινούριες είναι το σπίτι είναι του '07 θα κοίταγα και τα κουτιά για τα καλώδια αλλα είναι περίεργος ο ιδιοκτήτης αν ηταν δικό μου θα τα ειχα δεί από καιρό.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους - ες και με υγεία!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Γεία σου poulinos υπαρχει καμια επιπλεον ρυθμιση να κανω στο linksys  τελικα το εβαλα και εκανα τις ρυθμισεις μεσω smartphone , το technicolor το δοκίμασα και χωρις τηλέφωνο και χωρις σπλιτερ αλλα πάλι τα ίδια κάνει πρίν 10-12 μέρες είχε έρθει τεχνικός απο την forthnet μετρησε την γραμμη ολα ενταξει τα βρήκε εκτος απο ενα πρόβλημα που βρήκε στην κεντρικη  γραμμη του οτε που είχε συνακροασεις πριν απο 4 μερες στειλανε μηνυμα απο την forthnet οτι αποκατασταθηκε η βλάβη αλλα απο χθες πάλι τα ιδια κανει !!! Μ' αρεσει που ξαναπήγα στην forthnet για καλύτερα απο τον οτε που σερνοτανε το ιντερνετ και τελικα χειροτερα αποδειχθηκε οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ξερω αν με συμφέρει να ξαναπαω στον οτε λογω οτι εχω 24μηνο συμβολαιο και εχουν περασει 6 μηνες μονο στην forthnet.  :mad:

α.το θεμα συνακροασεων ειναι θεμα χαλκου αρα δεν φταιει ο εκαστοτε παροχος αφου ο παροχος θα το δωσει βλαβη στον οτε.

β.εφοσον δεν λυθηκε το θεμα ξαναπερνεις και το δηλωνεις παλι βλαβη για συνακροασεις.στο linksy και σε οποιοδηποτε αλλο ρουτερ εφοσον εχεις συνακροασεις μην περιμενεις να παιξει η γραμμη σωστα.

Τελικά δεν βλέπω να σταθεροποιείται το ιντερνετ είναι με τις ώρες το πρωί έχω σύνδεση και απο το μεσημέρι και μετα έρχεται και φεύγει !!! Πάντος είδα για 2 μέρες το ιντερνετ να πηγαίνει σφαίρα με το linksys σε σχέση με το tecnnicolor ! μετα απο 2 χρόνια 16200kbps αλλα δεν κράτησε και πολύ χτές ξαναπήρα στη forthnet και το κατέβασαν στα 8900kbps για να είναι και καλά πιο σταθερό :lol: και καλά , τελικά τώρα κανει αποσυνδέσεις και το πρωί !!  οι ρυθμισεις που εχει το ρουτερ πιο κατω, εχω τίποτα λάθος ;

DSL Status: Connected
DSL Modulation Mode: ADSL2+
DSL Path Mode: Interleaved
Downstream Rate: 8918 kbps
Upstream Rate: 1021 kbps
Downstream Margin: 11 db
Upstream Margin: 8 db
Downstream Line Attenuation: 22 db
Upstream Line Attenuation: 5.5 db
Downstream Transmit Power: 12 db
Upstream Transmit Power: 21 db
Cisco Logo

PVC Connection
Encapsulation: RFC 2364 PPPoA
Multiplexing: VC
Qos: UBR
Pcr Rate: 0
Scr Rate: 0
Autodetect: Enable
VPI: 8
VCI: 35
Enable: Yes
PVC Status: Up

encapsulation pppoe Με Llc.επισης το Linksys Θα παιξει καλυτερα εφοσον φτιαχτει η γραμμη και παιξεις σταθερα.μεχρι να γινει αυτο το technicolor ισως παιξει πιο σταθερα.

rfc δοκίμασα όλα τα παραπάνω οπως και όταν ειχα το technicolor αλλα τα ίδια κανει μαλλον θα το ξαναβάλω , κρίμα γιατί με το linksys είχα καλύτερο wifi οπως ειπε και ο poulinos οι πρίζες καινούριες είναι το σπίτι είναι του '07 θα κοίταγα και τα κουτιά για τα καλώδια αλλα είναι περίεργος ο ιδιοκτήτης αν ηταν δικό μου θα τα ειχα δεί από καιρό.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους - ες και με υγεία!!!!

μπορεις αργοτερα να βαλεις το technicolor σαν adsl router και το Linksys απλα σαν access point να κανει το ασυρματο.αλλα αν στρωσει η γραμμη θα παιξει το linksys σταθερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...