Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσταρε αναλυτικά θερμοκρασίες απ το hwmonitor/hwinfo/aida κλπ.

απο μια πρόχειρη αναζήτηση στο ιντερνετ,η 660 ζητάει 24 αμπέρ απ το τροφοδοτικό για 100% χρήση και το δικο σου έχει 2 12άρες γραμμές 18αμπερ εκαστη.

η κάρτα έχει 2 υποδοχές για τροφοδοσία,πάρε μια απο τις υποδοχές που δίνει για κάρτα γραφικών και πάρε(εαν δεν έχεις)αντάπτορα molex to 6pin και βάλτο στην αλλη υποδοχή.

εαν δεν απατώμαι οι 2 12άρες ειναι έτσι χωρισμένες στα multi rail τροφοδοτικά,συνεπώς ναι υπάρχει περίπτωση να υπερθερμαίνεται το τροφοδοτικό και να μην μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα

εαν κανεις τις πράξεις θα δεις οτι η κάρτα ζητάει 12Χ24=288 βατ ενω εσυ εαν τραβάς απο τη μια γραμμή της δινεις 12Χ18=216 βατ.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε Χριστάρα είσαι τιτανομέγιστος! Γενικά όπως είχα γράψει και πιο πριν το τροφοδοτικό ειδικά όταν έπαιζα ARK δεν πιανόταν. Εκτός από την λύση που μου προτείνεις, μήπως θα μπορούσες να μου προτείνεις και κάποιο πιο δυνατό και πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό; Και πάλι ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Kανα Berlin 630?

Ναι αυτή η σειρά είναι μάπα της Coolermaster.

Αυτο που ειπε ο Sheo αλλα υπαρχουν και αλλες επιλογες. :) Ας μας πει ο Ragga ποσα διαθετει να του βρουμε 2-3 καλες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Ναι το είχα πάρει ως βιαστική λύση το καλοκαίρι το συγκεκριμένο και δεν είχα και πολλές ελπίδες, τουλάχιστον εν μέρη την κάνει την δουλίτσα του αλλά και αυτό κάποια στιγμή λυγάει τι να κάνει :D Λοιπόν διαθέτω γύρω στα 70 - 80 ευρώ παιδιά (άντε πολύ βαριά 90)! Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το είχα πάρει ως βιαστική λύση το καλοκαίρι το συγκεκριμένο και δεν είχα και πολλές ελπίδες, τουλάχιστον εν μέρη την κάνει την δουλίτσα του αλλά και αυτό κάποια στιγμή λυγάει τι να κάνει :D Λοιπόν διαθέτω γύρω στα 70 - 80 ευρώ παιδιά (άντε πολύ βαριά 90)! Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :D

Υπαρχουν και αλλες επιλογες οπως Be Quiet, Coolermaster, κ.τ.λ. αλλα βλεπω τρομερη ελλειψη διαθεσιμοτητας λογω ανεβασμενης καπως ζητησης λογω εορτων, και της μεγαλης κρισης που αναγκαζει τα καταστηματα να μην στοκαρουν. Και επειδη προφανως βιαζεσαι και αλλος ενας γνωμονας ειναι να μην παραγγειλεις απο επαρχια και σε περιπτωση τεχνικης υποστηριξης να εχεις αργοποριες,εψαξα μονο για Αθηνα.

http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-w0393re-berlin-630w-atx23-p-PER.525220

(Λοιπον καθοσο εψαχνα για να σου προτεινω σε e-shop και αλλου ,αλλαζουν οι ισχνες διαθεσιμοτητες των καταστηματων απο ''αμεσα διαθεσιμο'' σε ''παραγγελια μετα απο ημερες''!!! Εχει κλαταρει η οικονομια μας και η αγορα.) :fear:

Εναλλακτικα σου προτεινω σαν πολυ καλο vfm αυτο που ειναι καλης ποιοτητας,σε καλη τιμη,με 49Α στην 12V, single rail,απο καταστημα κοντα στην γειτονια μου,που ξερω οτι ειναι πολυ σωστος στους πελατες του.Μονο που εχει ενα μονο διαθεσιμο,οποτε αν ειναι αποφασισε εντος της ημερας. :)

http://www.skytechshop.gr/hardware/power-supplies/evga-600b-atx-80plus-bronze

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε benign σ' ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. Επειδή λόγω αρκετών συμβάντων με το e-shop πλέον το συγκεκριμένο το έχω για επιλογή τελευταίας ανάγκης, το ίδιο πάει και για το φίλτατο πλαίσιο, σίγουρα θα προτιμήσω την 2η επιλογή που μου έδωσες το οποίο φαίνεται και αρκετά βαρβάτο και αν όπως λες είναι και ξηγημένο με τους πελάτες του τότε πάω με τα μπούνια. Και πάλι παιδιά χίλια ευχαριστώ με έχετε σώσει εδώ μέσα :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...