visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή η μιζέρια του κόσμου πραγματικά με ξεπερνάει.. Μόλις κάποιος καλύτερος(ναι καλά διάβασες είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ) πάει να κάνει κάτι που πιστεύει οτι θα βοηθήσει και ουσιαστικά θέλει να επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους αυτά που κέρδισε πέφτετε ΑΜΕΣΩΣ πάνω του οτί το κάνει για φόρους,master plan,παγκόσμια κυριαρχία κτλ κτλ..Σου εξηγεί ακριβώς γιατί έχεις άδικο και συνεχίζεις εσύ ότι ναι αλλά έχει μυστικούς σκοπούς από πίσω που τους κρύβει γιατί είπαμε..master plan,παγκόσμια κυριαρχία κτλ κτλ... Είναι το ίδιο που συμβαίνει όταν βγαίνει κάτι καινούριο στον τεχνολογικό τομέα που αμέσως σπεύδεις να πεις.. Παγκόσμια κυριαρχία,παρακολούθηση,υπόταξη μπλά μπλά μπλά.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και δεν σου περνάει έστω και μία φορά από το μυαλό οτί δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι το κακό του κόσμου οπώς θέλεις να πιστεύεις.. ΥΓ Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα. Πως ορίζεις το καλύτερος ; χρήματα ; μάλλον εσύ είσαι μίζερος τότε Αυτά είναι γνωστά κολπάκια που κάνουν οι "φιλάνθρωποι" .. αφού θέλει να βοηθήσει το παλικάρι γιατί βγάζει δημόσια ανακοίνωση και δεν κάνει ότι είναι να κάνει ; πολύ αθώος είσαι φίλε μου.. 7
kaliakman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ίσως το εξυπνοτερος που πρότεινε ο φίλος είναι καλύτερο... Ο "φιλανθρωπος" ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε να γίνει αυτό που έγινε.. Ναι γιατί αν έδινε το 99% των μετοχών και δεν το έλεγε δεν θα το μαθαινες.. Και όσο για την ερμηνεία σου του πως οριζω τον καλύτερο υπάρχει μόνο μια απάντηση... Οποιος έχει την μύγα... 2
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ήξερα οτι το ποιόν ενός ανθρώπου ορίζεται απο το πόσα λεφτά έχει. Λογική του στυλ, " πλουσιότερος άρα καλύτερος". 2
visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 To μηδέν πως το ορίζεις ; έχω ιδιωτικούς δασκάλους , πηγαίνω στο Χάρβαρντ και έχω πλούσιους γονείς ; μακάρι να ξεκινούσα και εγώ από το μηδέν 5
kaliakman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Θες να μου στείλεις από που βρήκες όλες τις πληροφορίες για την ζωή του? Γιατί εγώ βρήκα μόνο για το Χάρβαρντ όπου τελευταία φορά που κοίταξα υπάρχουν και υποτροφίες κτλ κτλ.. Αν και εχουμε βγει ηδη αρκετά off topic
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ήταν ματσωμένος και καβαντζωμενος ο Zuck. Είχε τις κατάλληλες υποδομές / στηρίγματα. Αλλά προσωπικά δεν θεωρώ επιτευμα να φτιάξει κάποιος ενα social network. Στην περίπτωση αυτη το fb. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Και πριν μου πει κανείς "καντο και εσυ τότε" , απαντώ οτι δεν ξέρω / δεν με νοιάζει. Επιτευματα θεωρώ την ανακάλυψη κάποιας θεραπείας πχ, ή κάτι τέλος πάντων που θα έσωζε / βοηθούσε κόσμο. Θεωρώ ότι τέτοια άτομα όπως ο Zuck παίρνουνε too much credit. 3
visualizer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 http://www.biography.com/people/mark-zuckerberg-507402 Δεν μπήκε με υποτροφία στο Χάρβαρντ , σόρρυ που σου χαλάω το παραμύθι ! 1
antonakis6 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή η μιζέρια του κόσμου πραγματικά με ξεπερνάει.. Μόλις κάποιος καλύτερος(ναι καλά διάβασες είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ) πάει να κάνει κάτι που πιστεύει οτι θα βοηθήσει και ουσιαστικά θέλει να επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους αυτά που κέρδισε πέφτετε ΑΜΕΣΩΣ πάνω του οτί το κάνει για φόρους,master plan,παγκόσμια κυριαρχία κτλ κτλ..Σου εξηγεί ακριβώς γιατί έχεις άδικο και συνεχίζεις εσύ ότι ναι αλλά έχει μυστικούς σκοπούς από πίσω που τους κρύβει γιατί είπαμε..master plan,παγκόσμια κυριαρχία κτλ κτλ... Είναι το ίδιο που συμβαίνει όταν βγαίνει κάτι καινούριο στον τεχνολογικό τομέα που αμέσως σπεύδεις να πεις.. Παγκόσμια κυριαρχία,παρακολούθηση,υπόταξη μπλά μπλά μπλά.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και δεν σου περνάει έστω και μία φορά από το μυαλό οτί δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι το κακό του κόσμου οπώς θέλεις να πιστεύεις.. ΥΓ Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα. χαιρομαι που υπαρχουν ακομα ανθρωποι φιλε μου 1
HarryT Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω την κριτική που ασκείται στον Zuckerberg από τα ΜΜΕ. Στην τσέπη του θα κάνετε κουμάντο ρε παιδιά, ή μήπως ο Μάρκος διαχειρίζεται τα λεφτά αυτών που τον κατακρίνουν? Δικά του είναι και ό,τι θέλει τα κάνει, μπορεί ακόμα και να τους βάλει φωτιά για να ανάβει πούρα. Όποιος θέλει να γίνει φιλάνθρωπος με άλλο τρόπο από τον Zuckerberg, το κάνει μόνος του και δεν ασχολείται μαζί του. 2
Rage_unseen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή η μιζέρια του κόσμου πραγματικά με ξεπερνάει.. Μόλις κάποιος καλύτερος(ναι καλά διάβασες είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ) πάει να κάνει κάτι που πιστεύει οτι θα βοηθήσει και ουσιαστικά θέλει να επιστρέψει πίσω στους ανθρώπους αυτά που κέρδισε πέφτετε ΑΜΕΣΩΣ πάνω του οτί το κάνει για φόρους,master plan,παγκόσμια κυριαρχία κτλ κτλ..Σου εξηγεί ακριβώς γιατί έχεις άδικο και συνεχίζεις εσύ ότι ναι αλλά έχει μυστικούς σκοπούς από πίσω που τους κρύβει γιατί είπαμε..master plan,παγκόσμια κυριαρχία κτλ κτλ... Είναι το ίδιο που συμβαίνει όταν βγαίνει κάτι καινούριο στον τεχνολογικό τομέα που αμέσως σπεύδεις να πεις.. Παγκόσμια κυριαρχία,παρακολούθηση,υπόταξη μπλά μπλά μπλά.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και δεν σου περνάει έστω και μία φορά από το μυαλό οτί δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι το κακό του κόσμου οπώς θέλεις να πιστεύεις.. ΥΓ Δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα. 1) αφου εχει τοσο αγνες κ καλες προθεσεις γιατι η πλατφορμα του κανει οτι μπορει κ δεν μπορει για να παρακολουθει τον κοσμο κ να εμπεδωνει κ την κλειδαροτρυπα κ μεταξυ των χρηστων του? 2) πιο κα#$λιαρης μπορει ,πιο τυχερος ναι ,με φοβερο timing σιγουρα ,αλλα καλυτερος ανθρωπος? μερικοι καρφωνεστε απο ενα ποστ σας κ μονο
Cosbuster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το πράγμα να μηδενίζουμε τα πάντα γίνεται όλο και πιο κουραστικό. 4
KilliK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Θα δωρίσει 45δις και οι ηλίθιοι έχουν πρόβλημα με τον τρόπο που θα το κάνει... Καληνύχτα Κεμάλ κτλ μπραβο ρε Porg, μια φορα που δεν τρολαρεις και ειπες κατι σωστο.
Rage_unseen Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το πράγμα να μηδενίζουμε τα πάντα γίνεται όλο και πιο κουραστικό. οπως κ το να διαβαζουμε ρηχες - αφελεις αποψεις ...
marios_geo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κόμπλεξ. Από παντού. Άτομα που δεν κατάφεραν τίποτα στη ζωή τους, απέτυχαν επαγγελματικά, οικονομικά, καλλιτεχνικά.... Κρίνουν έναν άνθρωπο που έγινε με την ιδέα και υλοποίηση να γίνει δισεκατομμυριουχος. Και κρίνουν το φιλανθρωπικό έργο, ενώ οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα. Και αισθάνονται και έξυπνοι, να διδάσκουν σε εμάς πόσο αφελεις ήμαστε που δεν καταλαβαινουμε τί γίνεται. 4
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 "Φιλανθρωπία". Από κάτι κριάρια σαν και εσάς πλουτίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Προσωπικά εχέστην για τον δημιουργό του fb. Το καπέλο μου θα το βγάλω στον μέσο Έλληνα και Ελληνίδα που δουλεύει αδιάκοπα για να ταΐσει την οικογένεια του. Σε αυτά τα άτομα ρίχνω το respect μου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα