fallen4ngel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως εχει κανεις προσωπικη εμπειρια με την συγκεκριμενη; Σκεφτομαι να κανω ενα μικρο-οικονομικο loop και στο net λιγο που διαβασα δεν λενε και ασχημα πραγματα, απλα με τα reviews δεν τα παω καλα γιατι καταληγουν σε συμπερασματα αναλογα το τι πηραν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μηπως εχει κανεις προσωπικη εμπειρια με την συγκεκριμενη; Σκεφτομαι να κανω ενα μικρο-οικονομικο loop και στο net λιγο που διαβασα δεν λενε και ασχημα πραγματα, απλα με τα reviews δεν τα παω καλα γιατι καταληγουν σε συμπερασματα αναλογα το τι πηραν Έχω την eisburg 240 έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος στα 12 v είναι θόρυβοδεις αλλά αν την δουλέψεις στα 7v δεν ακούγεται και η διαφορά είναι πολύ μικρή κοντά στα όρια του λάθους σχεδόν 1-2 βαθμούς http://www.overclock.net/t/1423039/cooler-master-alphacool-eisberg-owners-club Ριξε μια ματια και εδω , ειναι αρκετα δυνατη η αντλια της σηκωνει σχεδον οτιδηποτε Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2015 από Inuyasha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτη που εχεις ειναι η ιδια με την διαφορα οτι "φοραει" και το ψυγειο πανω, ωραιος. Ναι το link το ειδα χτες και διαβασα αρκετα μπορω να πω, η αληθεια ειναι οτι για οικονομικο loop παιζει να ειναι μονοδρομος. Το μονο ισως που με χαλαει ειναι το υλικο κατασκευης αλλα τι να γινει... Αν ηταν πχ acetal θα ηταν απλα σουπερ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτη που εχεις ειναι η ιδια με την διαφορα οτι "φοραει" και το ψυγειο πανω, ωραιος. Ναι το link το ειδα χτες και διαβασα αρκετα μπορω να πω, η αληθεια ειναι οτι για οικονομικο loop παιζει να ειναι μονοδρομος. Το μονο ισως που με χαλαει ειναι το υλικο κατασκευης αλλα τι να γινει... Αν ηταν πχ acetal θα ηταν απλα σουπερ!!!! Nαι δεν εχουν αλλες διαφορες , νομιζω στο link που σου εδωσα αναφερουν οτι στην solo δεν δινουν ανταπτορες για να δωσεις λιγοτερο ρευμα Ενα μεγαλο αρνιτικο για εμενα ξεχασα να αναφερω ειναι το mounting system Που εχει , ειναι ενα ειδος push pin εγω εκανα πατεντα με backplate+M3 βιδες το combo τανκ+ αντλια ειναι το ιδιο για coolermaster/alphacool eisburg (solo/120/240) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Θέμα με μικρό ρωγμές δεν είχες έτσι; Αυτό είναι το μόνο που με ανησυχεί και από όσο έχω δεί είναι πρόβλημα και σε άλλους. Το ατιμο το πλεξι έχει αυτό το κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Θέμα με μικρό ρωγμές δεν είχες έτσι; Αυτό είναι το μόνο που με ανησυχεί και από όσο έχω δεί είναι πρόβλημα και σε άλλους. Το ατιμο το πλεξι έχει αυτό το κακό Εγώ ακόμα δεν έχω θέμα και έχω 2, γενικότερα διαρροές δεν έχω καταλάβει που ακριβώς έχουν, γενικότερα πιστεύω ότι αν δεν πάρα σφιξεις ρακορ η τάπα δεν νομίζω να παίζει θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως εχει κανεις προσωπικη εμπειρια με την συγκεκριμενη; Σκεφτομαι να κανω ενα μικρο-οικονομικο loop και στο net λιγο που διαβασα δεν λενε και ασχημα πραγματα, απλα με τα reviews δεν τα παω καλα γιατι καταληγουν σε συμπερασματα αναλογα το τι πηραν Εγω την Παρασκευη την πηρα στα χερια μου με σκοπο να φτιαξω μια φθηνη λουπα για το NZXT του αδερφου μου πηρα την Low Noise εκδοση απο θεμα φασαριας ειναι πολυ ικανοποιητικη.Απο θεμα εμφανισης φαινεται στιβαρη με καλη ποιοτητα κατασκευης.Απο αποδοση δεν μπορω να πω ακομα τιποτα γτ δεν ξερω ποτε θα την ολοκληρωσω...Ειναι παντως μια φθηνη και καλη λυση αν αναλογιστεις οτι μπορεις με ενα κοστος λιγοτερο των 100 ευρω να φτιαξεις μια custom υδροψυξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Στην τιμη που παιζει κοντα στο 90αρι αν θυμαμε καλα ειναι μια χαρα πιστευω με το 240 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω την Παρασκευη την πηρα στα χερια μου με σκοπο να φτιαξω μια φθηνη λουπα για το NZXT του αδερφου μου πηρα την Low Noise εκδοση απο θεμα φασαριας ειναι πολυ ικανοποιητικη.Απο θεμα εμφανισης φαινεται στιβαρη με καλη ποιοτητα κατασκευης.Απο αποδοση δεν μπορω να πω ακομα τιποτα γτ δεν ξερω ποτε θα την ολοκληρωσω...Ειναι παντως μια φθηνη και καλη λυση αν αναλογιστεις οτι μπορεις με ενα κοστος λιγοτερο των 100 ευρω να φτιαξεις μια custom υδροψυξη Εσύ μάλλον διαβαζεις την σκέψη μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Στην τιμη που παιζει κοντα στο 90αρι αν θυμαμε καλα ειναι μια χαρα πιστευω με το 240 Εγω πηρα την Solo στα 38€ με αλλα 30-35 παιρνεις ενα ψυγειο διπλο 45αρι ε βγαινει ποιο φθηνα απο τα 80 που δινουν και με καλητερο ψυγειο. Εσύ μάλλον διαβαζεις την σκέψη μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά Γιατι το λες αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πηρα την Solo στα 38€ με αλλα 30-35 παιρνεις ενα ψυγειο διπλο 45αρι ε βγαινει ποιο φθηνα απο τα 80 που δινουν και με καλητερο ψυγειο. Γιατι το λες αυτο?? Αν βάλεις κόστος ρακορ σωλήνα και υγρό στα ίδια λεφτά βγαίνεις, αν βάλεις και 2 ανεμηστηρες τότε ξεπερνας εύκολα τα 90 του πακέτου, οι ανεμηστηρες που έχει μέσα είναι αθορυβοι και αρκετά καλοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι βγαινω οντως στα ιδια λεφτα αλλα θα βαλω ρακορ κ σωληνες της επιλογης μου...δλδ χρυσα ρακορ κ μαυρος 19αρης σωληνας...φουρφουρια εχω οποτε γλυτωνω λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι βγαινω οντως στα ιδια λεφτα αλλα θα βαλω ρακορ κ σωληνες της επιλογης μου...δλδ χρυσα ρακορ κ μαυρος 19αρης σωληνας...φουρφουρια εχω οποτε γλυτωνω λεφτα Δεχτο μεν αλλα οταν μιλαμε για bugdet Build δεν θα κοιτουσα το χρωμα , ακομα και να τα ειχες τα ρακορ και τους ανεμηστηρες και αυτα καποια στιγμη τα πληρωσες δεν στα χαρισαν πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Eγω εχω ετοιμο build στα σκαρια αν θυμασαι το NZXT με την χρυση μητρικη και τις χρυσες μνημες οποτε κοιταω το χρωμμα εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεχτο μεν αλλα οταν μιλαμε για bugdet Build δεν θα κοιτουσα το χρωμα , ακομα και να τα ειχες τα ρακορ και τους ανεμηστηρες και αυτα καποια στιγμη τα πληρωσες δεν στα χαρισαν πιστευω Το 240 του μαμά τι πάχος έχει; Αν φοράει το 45αρι αξίζει πάντως αφού έτσι και αλλιώς αυτό θα έβαζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα