Kent Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω ενα iMac early 2008 το οποιο ειχε Mountain Lion 10.7.5 Το πηρα μεταχειρισμενο και ηθελα να του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυ8μισεων για να βαλω τα πληρες δικα μου στοιχεια κλπ.Βλεπωντας διαφορα στο γιουτιουμπ κατεληξα να κανω erase τον Μachintosh HD.Τωρα δεν μπορω να κανω install το συστημα ολο μου λεει try again later. Δοκιμασα και με ID του πρωην κατοχου ο οποιος ειχε αγορασει και τα OS X και διαφορα αλλα και παλι ακυρο μας εκανε η APPLE. Τι να κανω ? εχω κατεβασει πολλα os x.dmg από torrent και δεν δουλευει κανενα βγαζει συνεχεια ERROR. Κι από τι καταλαβα το RECOVERY HD είναι μονο για να μου διχνει αυτό το και καλα Bios με τα Utilities που εχει..Σας παρακαλω 2 μερες είμαι από πανω του εχει φρικαρει ασχημα καποιος να με βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα εχω ενα iMac early 2008 το οποιο ειχε Mountain Lion 10.7.5 Το πηρα μεταχειρισμενο και ηθελα να του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυ8μισεων για να βαλω τα πληρες δικα μου στοιχεια κλπ. Βλεπωντας διαφορα στο γιουτιουμπ κατεληξα να κανω erase τον Μachintosh HD. Τωρα δεν μπορω να κανω install το συστημα ολο μου λεει try again later. Δοκιμασα και με ID του πρωην κατοχου ο οποιος ειχε αγορασει και τα OS X και διαφορα αλλα και παλι ακυρο μας εκανε η APPLE. Τι να κανω ? εχω κατεβασει πολλα os x.dmg από torrent και δεν δουλευει κανενα βγαζει συνεχεια ERROR. Κι από τι καταλαβα το RECOVERY HD είναι μονο για να μου διχνει αυτό το και καλα Bios με τα Utilities που εχει.. Σας παρακαλω 2 μερες είμαι από πανω του εχει φρικαρει ασχημα καποιος να με βοηθησει Δηλαδή πας στο recovery partition και κανείς install και δεν γίνεται? Ποιο λειτουργικό θες να βάλεις?Έχεις άλλο Mac ευκαιρο να φτιαξεις το installation USB ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kent Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ανοιγω το Μac παταω αλτ μου βγαζει επιλογη Recovery HD παταω αναγκαστικα εκει και μου βγαζει το παρα8υρο που χει Time machine,Install,Help,Disk utlt. δλδ σαν το cmd-RSto Disk utilitie kanw restore se ena stick 16gb ta os x.dmg που κατεβασα το οποιο το βαζω με εξωτερικο σκληρο μετα κανω restart επιλεγω το OS X αντι για το recovery μου δινει επιλογη install-continue παταω και μου βγαζει ERROR. Προσπαθω να βαλω τα 10.7 ή 10.8 αν και εχω κατεβασει και capitan αλλα δεν νομιζω να τα αντεχει με αυτα που χω διαβασει. Δεν εχω άλλο apple προιον ουτε καποιος φιλος.Ένα λαπτοπ εχω HP windows 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ανοιγω το Μac παταω αλτ μου βγαζει επιλογη Recovery HD παταω αναγκαστικα εκει και μου βγαζει το παρα8υρο που χει Time machine,Install,Help,Disk utlt. δλδ σαν το cmd-R Sto Disk utilitie kanw restore se ena stick 16gb ta os x.dmg που κατεβασα το οποιο το βαζω με εξωτερικο σκληρο μετα κανω restart επιλεγω το OS X αντι για το recovery μου δινει επιλογη install-continue παταω και μου βγαζει ERROR. Προσπαθω να βαλω τα 10.7 ή 10.8 αν και εχω κατεβασει και capitan αλλα δεν νομιζω να τα αντεχει με αυτα που χω διαβασει. Δεν εχω άλλο apple προιον ουτε καποιος φιλος. Ένα λαπτοπ εχω HP windows 10 Γιατι δεν πατάς το install κατευθείαν αφού πρώτα συνδεθείς στο internet για να ξεκινήσει η εγκατάσταση ? Αφού σου εχει την επιλογή να κατεβάσει αυτό και να κάνει εγκατάσταση . To El Capitan τρέχει στο μηχανημα σου, αν και καλό ειναι να του βάλεις ssd.Το disk utility βοηθάει στην δημιουργία installation USB αλλά όχι σε όλα τα OS X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kent Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο εγραψα παραπανω φιλε μου, το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να παω εκει στο Install , κανει το verify μου ζηταει Apple ID βαζω το δικο μου δεν με αφηνει μου λεει "this item temporarily unavailable try again later" το ιδιο μηνυμα μου βγαζει όταν εισαγω το Apple ID του πρωην κατοχου του Mac ο οποιος το ειχε αγορασει ολοκαινουριο καποτε και το ιδιο μηνυμα εμφανιζετε και σε αυτό.Τον ρωτησα και δεν εχει φυλαξει τπτ ουτε cd κουτια τπτ 6 χρονια μετα λογικο φαινετε. Ναι η Apple λεει οτι τρεχει αλλα οι χρηστες με 12gb ram και ι3-5-7 ψαχνοντε για downgrade... εγω με core2duo 2.4 4gb ram που παω ? στην αναγκη τα βαζω αλλα προτιμω να γυρισω εκει που ημουνα αν γινετε.Aφου η apple το δινει δωρεαν απο οτι ειχα δει οταν δουλευε το mac μου προχθες γιατι στο Install δεν μου τα βαζει ? Οταν παταω στο installl μου διχνει ΟS X Mountain Lion παταω agree κλπ κλπ αλλα try again later ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο εγραψα παραπανω φιλε μου, το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να παω εκει στο Install , κανει το verify μου ζηταει Apple ID βαζω το δικο μου δεν με αφηνει μου λεει "service temporarily unavailable try again later" το ιδιο μηνυμα μου βγαζει όταν εισαγω το Apple ID του πρωην κατοχου του Mac ο οποιος το ειχε αγορασει ολοκαινουριο καποτε και το ιδιο μηνυμα εμφανιζετε και σε αυτό. Τον ρωτησα και δεν εχει φυλαξει τπτ ουτε cd κουτια τπτ 6 χρονια μετα λογικο φαινετε. περιεργο.... σου στελνω το link με το mountain lion install ESD.dmg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kent Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ok! ευχαριστω ////////////////////////// πατησα στο restart - alt+cmd+r+p ακουσα τον 2ο ηχο εναρξης και αναβοσβησε η οθονη οταν ανοιξε αρχισε μονο του να κατεβασει τα os x lion τωρα τα κανει install και λεει 20min. θα ενημερωσω τη κατασταση οταν τελειωσει! ευχαριστω τον αθεατο για το αρχειο το οποιο ακομα κατεβαινει και δεν το χρειαστηκα ελπιζω αχρειαστω να μεινει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kent Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ετοιμο! Τελικα ηθελε cmd+alt+p+r Μου χει περασει ομως 10.7 στα αγγλικα, πως τα κανω ελληνικα? Στην αρχη δεν ειχε για επιλογη Ελλαδα/ελληνικα μονο για το keyboard.Πως θα το κανω 10.7.5 οπως ηταν πριν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ετοιμο! Τελικα ηθελε cmd+alt+p+r Μου χει περασει ομως 10.7 στα αγγλικα, πως τα κανω ελληνικα? Στην αρχη δεν ειχε για επιλογη Ελλαδα/ελληνικα μονο για το keyboard. Πως θα το κανω 10.7.5 οπως ηταν πριν ? System preferences->Language region Kανε software update απο το Αppstore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα