stefosdimos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το PC λογικά θα έχει r9 380x και i5 4440 Το ps4 θα με καλύψει για τα επόμενα 7-8 χρονια Το PC θα φτάσει να παίζει τα games στα medium-low σε 4 χρονια. Τα παιχνίδια στο ps4 είναι πιο ακριβά από το pc. Επίσης υπάρχει ήδη ένα low eng gaiming PC στο σπίτι Παίζω μόνο single player παιχνιδια ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν είσαι άνθρωπος που γουστάρεις άραγμα στον καναπέ και gaming πας σε ps4, αν πάλι γουστάρεις την φάση pc, multimedia χρήση και gaming μαζί πας σε pc. Δεν είναι δα και επιστήμη, είναι ότι σου χρησιμεύει περισσότερο. 1
InspectoR95 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ ξέρεις τις ανάγκες και τα γούστα σου καλύτερα.. Κατ'εμε αφου υπάρχει ηδη ενα μηχανημα pc που ενδεχομενως να σηκωνει τα παιχνιδια που παιζεις πας ξεκαθαρα σε ps4. Εγω για παραδειγμα παιζω μονο ενα diablo 3 στο pc και ολα τα αραλικι στον καναπε..
Sheogorath Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Eγώ θα ψήφιζα pc, χαλαρά! Μια χαρά θα σε κρατήσει! 4
panoskir Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το PC λογικά θα έχει r9 380x και i5 4440 Το ps4 θα με καλύψει για τα επόμενα 7-8 χρονια Το PC θα φτάσει να παίζει τα games στα medium-low σε 4 χρονια. Τα παιχνίδια στο ps4 είναι πιο ακριβά από το pc. Επίσης υπάρχει ήδη ένα low eng gaiming PC στο σπίτι Παίζω μόνο single player παιχνιδια ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Το ps4 ΔΕΝ θα σε καλυψει για τα επομενα 7-8 χρονια 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά οι περισσότεροι εδώ μέσα pc θα λέγαμε αν δεν έχει ήδη ένα καλό, μιας και η κονσόλα έρχεται σε δεύτερη μοίρα και ως γνωστόν έχει την δική της χάρη στο άραγμα, αν φυσικά υπάρχει ήδη καλό μηχάνημα. Αν δεν υπάρχει, ας κυνηγήσει το pc καλύτερα, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να παίζεις παιχνίδι, να μιλάς skype και να ακούς μουσική ή να έχεις ανοιχτό ότι άλλο θες, η κονσόλα σε περιορίζει στο μέγιστο σε αυτό τον τομέα, αλλά όπως και να το κάνουμε εκτελεί χρέη καναπέ . 1
big7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το ps4 εννοείται ότι δεν θα σε κρατήσει για τα επόμενα 7-8 χρόνια. Πάνω κάτω, για όσα χρόνια θα σε κρατήσει το pc για άλλα τόσα θα σε κρατήσει και το ps4, αν μπει η καινούρια γενιά δεν θα σε καλύψει κανένα από τα δύο προφανώς. Στη τωρινή γενιά όμως οι απαιτήσεις θα παραμένουν σχετικά σταθερές (προφανώς θα υπάρχει μια μικρή αύξηση καθώς περνάει ο καιρός) και θα σε καλύψουν και τα δυο. Ειδικά από τη στιγμή που παίζεις single player εγώ θα πήγαινα σε pc. Αν σκεφτείς τη διαφορά κόστους στα παιχνίδια θα κάνεις γρήγορα την απόσβεση. Βέβαια εξαρτάται και από τα παιχνίδια που παίζεις, αν παίζεις δηλαδή μόνο pro και nba ίσως να άξιζε το ps4, και πάλι όμως με το pc έχεις κι άλλες επιλογές multimedia. Επίσης να ξέρεις ότι παίρνοντας ένα ps4 δεν σημαίνει ότι τρέχεις τα παιχνίδια σε ultra high ρυθμίσεις. Τις περισσότερες φορές θα δεις ότι ένα καλό pc τα τρέχει με καλύτερα γραφικά, λογικά με ένα pc των 600 ευρώ θα έχεις περίπου την ίδια απόδοση με το ps4 (ίσως και λίγο χειρότερη)
Xristaras12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το PC θα φτάσει να παίζει τα games στα medium-low σε 4 χρονια. Παίζω μόνο single player παιχνιδια ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? το Ps4 ήδη παίζει σε low τα παιχνίδια,και σε 7-8 χρόνια παλι το ιδιο θα κάνει. 1
stefosdimos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 το ps3 βγήκε το 2008 μέχρι και τώρα βγαίνουν παιχνιδια(έχουν ελατωθει) Κάτι ανάλογο δεν θα είναι και το ps4?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι ανάλογο θα είναι, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν σου προσφέρει την εμπειρία του pc. Για να καταλάβω, θες gaming καναπέ ή γουστάρεις πληκτρολόγιο ποντίκι και την όλη φάση του pc ; Επιλέγεις με βάση ένα από τα δύο, δεν θα σου πει κάποιος με το ζόρι τι να επιλέξεις, εσύ μόνος σου θα κρίνεις τι χρειάζεσαι .
GTI890 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 εγω θα προτινα pc και πιστευω με μια καλη καρτα γραφικων θα χεις και καλυτερα γραφικα.απο κει και περα και με pc μπορεις να εχεις αραγμα σε καναπε στο σαλονι ειτε απλα βαζοντας το στο σαλονι ειτε φτιαχνοντας pc με κουτι στυλ κονσολας για να ειναι και πιο ομορφο για το σαλονι εμφανιασιακα. ολα γινονται το θεμα ειναι τι θες εσυ εστω και λιγο παραπανω.... εγω θα επαιρνα pc παντως για να σου πω και τη γνωμη μου....(οπως εχω κανει κιολας και πλεον δεν μαρεσει ο τροπος που παιζονται καποια games στο ps4 εναντι του pc.)
stefosdimos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 thnx μαλον θα παρω pc για τις παραπανω δυνατοτητες που θα μου προσφερει και τα μερικως καλυτερα γραφικα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 το PS4 συγκεκριμενα σε 2-3 χρονια θα ειναι νεκρο οπως ειναι το PS3...επισης μην συγκρινεις ποσο κρατησε το ενα και υποθετεις οτι θα κρατησει και το αλλο...ηδη υπηρχουν φημες για νεα γενια κονσολων το 2018...αρα?στα επομενα 2 χρονια οτι καλο παιχνιδι βγει και μετα αντε γεια... για αυτο τον λογο PC και απο μενα...κ μετα οπως ειπες οι τιμες στα παιχνιδια...τα γραφικα ερχονται σε τριτη μοιρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα