spartan29gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Χμμμ... http://www.ign.com/articles/2015/12/07/psx-2015-final-fantasy-7-remake-will-be-a-multi-part-series Ειδη τρωνε το κραξιμο της αρκουδας(για να δουμε αν θα αλλαξουν ξανα γνωμη)
ikaruga24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ειδη τρωνε το κραξιμο της αρκουδας(για να δουμε αν θα αλλαξουν ξανα γνωμη) Οσο κράξιμο και να φάνε ήταν φυσικό και επόμενο. Το FF VII είναι πραγματικά τιτάνιο ως μέγεθος και με τη γραφική απεικόνιση που το βλέπουμε αμφιβάλω αν χωράει ακόμα και σε 100 Giga. Οταν βλέπεις παιχνίδια όπως το Witcher 3 που ναι μεν είναι όμορφα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φτάνουν επίπεδα animated ταινίας που είναι το FF VII remake να πιάνουν για πλάκα 30-40-50 Giga τότε καταλαβαίνεις ότι είναι ψιλοαδύνατο από φυσικής άποψης να χωρέσει το παιχνίδι σε ένα δισκάκι. Εκτός φυσικά και αν προτιμάς να το καθυστερήσουν 2-3 χρόνια ακόμα και να κυκλοφορήσει σε 4 δισκάκια dual layer blue ray. 1
spartan29gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οσο κράξιμο και να φάνε ήταν φυσικό και επόμενο. Το FF VII είναι πραγματικά τιτάνιο ως μέγεθος και με τη γραφική απεικόνιση που το βλέπουμε αμφιβάλω αν χωράει ακόμα και σε 100 Giga. Οταν βλέπεις παιχνίδια όπως το Witcher 3 που ναι μεν είναι όμορφα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φτάνουν επίπεδα animated ταινίας που είναι το FF VII remake να πιάνουν για πλάκα 30-40-50 Giga τότε καταλαβαίνεις ότι είναι ψιλοαδύνατο από φυσικής άποψης να χωρέσει το παιχνίδι σε ένα δισκάκι. Εκτός φυσικά και αν προτιμάς να το καθυστερήσουν 2-3 χρόνια ακόμα και να κυκλοφορήσει σε 4 δισκάκια dual layer blue ray. Σε αυτο που λες δεν διαφωνο(τωρα αναφερουν οτι το καθε επεισοδιο θα ειναι τοσο μεγαλο οσο ενα κανονικο παιχνιδι)απλα το θεμα ειναι να μην το αρμεξουν οσο παει και στο τελος να θες κανενα 200αρικο απο την τσεπη σου για την απολυτη εμπειρια του παιχνιδιου.
Bermudakias33 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καταστροφή παιδιά... Πάει το turn based. Το έκαναν τελείως action. Αυτό δεν είναι FF7...Γιατί έπρεπε ντε και καλά να το αλλάξουν; Ας έκαναν άλλο ενα devil may cry 3
Kostas93 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 εμένα πάντως δε με χαλάει που δεν ειναι turn based.καλό είναι να διατηρήσει κάποια στοιχεία απο τα αρχικό αλλά δε θέλω μια γυαλισμένη εκδοση του παλιου, ότι καινούργιο έχει είναι καλοδεχούμενο, αρκεί να είναι καλά στημένο. όταν με το καλό κυκλοφορίσει, θα το κρίνουμε τότε.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτο που λες δεν διαφωνο(τωρα αναφερουν οτι το καθε επεισοδιο θα ειναι τοσο μεγαλο οσο ενα κανονικο παιχνιδι)απλα το θεμα ειναι να μην το αρμεξουν οσο παει και στο τελος να θες κανενα 200αρικο απο την τσεπη σου για την απολυτη εμπειρια του παιχνιδιου. Τώρα το γεγονός ότι παρουσιάζεται και η ευκαιρία αρμέγματος δεν είναι και απίστευτο αν το πάνε εκεί αλλά βλέποντας αυτό που είδα οφείλω να τους "πιστέψω" πάνω σε αυτό που λένε.
fingolfingr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Όταν βγήκε στο PC είχα πεί να το δοκιμασω (δεν είχα ποτέ PS1). Ξεκίνησα σκεπτόμενος ότι θα το δώ για 5 λεπτά και μετά θα βγώ. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι το κουδούνι να χτυπαει. Είχαν περάσει 6 ώρες. Τόσο κόλλημα Άντε και το Chrono Trigger με το καλό... Αν γίνει αυτό..... τότε εχω παρει την ίδια ώρα PS4.
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι θυμάμαι στο PS1 που δεν είχαμε κάρτα μνήμης για να κάνουμε save και πρέπει να είχαμε παίξει τις πρώτες 5-6 ώρες τουλάχιστον 10 φορές. Μέχρι να αξιωθούμε να πάρουμε μια κάρτα. Για τα μετά το μόνο που θυμάμαι είναι πως στις 150 ώρες παιχνιδιού σταμάτησα να μετράω, καθώς έκανα το farming του αιώνα... 2
κβαντικος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι θυμάμαι στο PS1 που δεν είχαμε κάρτα μνήμης για να κάνουμε save και πρέπει να είχαμε παίξει τις πρώτες 5-6 ώρες τουλάχιστον 10 φορές. Μέχρι να αξιωθούμε να πάρουμε μια κάρτα. Για τα μετά το μόνο που θυμάμαι είναι πως στις 150 ώρες παιχνιδιού σταμάτησα να μετράω, έκανα το farming του αιώνα... Ακριβως το ιδιο τραβαγα. Αλλα εγω το αφηνα ανοιχτο ανταυτου, και γυρναγα απτο σχολειο και τσαφ, ειχε παγωσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα